Scildon maakt echt het verschil

Vermogen opbouwen

U wilt een vermogen opbouwen om in de toekomst uw droom of wens waar te maken. Denk dan aan een aanvulling op uw pensioen, geld voor de studie van uw (klein)kinderen of om over een aantal jaren die camper of boot te kunnen kopen.

Scildon biedt u met bijvoorbeeld Scildon Beleggen een aantrekkelijke oplossing op basis van een levensverzekering. Deze levensverzekering heeft lage kosten en u kunt kiezen uit toonaangevende beleggingsfondsen.

Lees meer informatie over beleggingsverzekeringen.

Geen pensioengat bij een goed advies over uw levensverzekering

Heeft u een aanvulling op uw pensioen nodig? U heeft een “pensioengat” als u na uw pensionering minder inkomen heeft om te besteden als ervoor. Vaak wordt gesteld dat er sprake is van een pensioengat als uw pensioeninkomen lager is dan 70% van uw laatstverdiende loon. Om te bepalen of u straks voldoende inkomen heeft, raden wij u aan om contact op te nemen met uw financieel adviseur. Samen met hem stelt u vast of het verstandig is om nu zelf geld opzij te zetten voor later. Uw adviseur kan u ook alles vertellen over de vorm van vermogensopbouw die het beste bij uw situatie past. En over de fiscale regels. Vul hiernaast uw postcode in om een financieel adviseur bij u in de buurt te vinden.

Lees meer informatie over Scildon Beleggen.