Scildon maakt echt het verschil

Vermogensopbouw

U wilt een vermogen opbouwen om in de toekomst uw droom of wens waar te maken. Denk dan aan een aanvullend pensioen, geld voor de studie van uw (klein)kinderen of om over een aantal jaren die camper of boot te kunnen kopen.

Scildon biedt u met bijvoorbeeld Scildon Beleggen een aantrekkelijke oplossing op basis van een levensverzekering. Deze levensverzekering heeft lage kosten en u kunt kiezen uit toonaangevende beleggingsfondsen.

Lees meer informatie over beleggingsverzekeringen

Vermogen opbouwen, waar begint u?

U wilt vermogen opbouwen voor een bepaald doel. Er zijn meerdere manieren om vermogen op te bouwen. U kunt bijvoorbeeld sparen of beleggen. Door de lage spaarrente levert sparen niet veel extra vermogen op. Een goed alternatief is om een deel van uw vermogen te beleggen. Beleggen heeft vooral voordelen als u langere tijd geld kunt missen. Voordat u begint met beleggen bepaald u een doelstelling, dit is de stip op de horizon. Door het einddoel goed voor ogen te hebben kunt u berekenen hoeveel vermogen u moet inleggen en hoeveel rendement u moet behalen.

Omdat niet iedereen de kennis en ervaring of de tijd heeft om goed te kunnen beleggen helpt Scildon u hierbij. Deelnemen aan Scildon Beleggen en Scildon Profiel Beleggen is al mogelijk vanaf € 50,- per maand of door een eenmalige inleg (koopsom) vanaf € 1.000,-.

Lees meer informatie over Scildon Beleggen en Scildon Profiel Beleggen.

Veelgestelde vragen over vermogen opbouwen door middel van beleggen

Is lange termijn beleggen slim?

Uit ervaring is gebleken dat lange termijn beleggen het minste risico met zich meebrengt. Lees meer

Wat is vermogensrendementsheffing?

Vermogensrendementsheffing (ook wel vermogensbelasting)  is de belasting die u over uw vermogen betaalt. Lees meer

Kunt u beter sparen of beleggen?

De grootste verschillen tussen sparen en beleggen zijn het risico en het rendement. Lees meer

Is beleggen verstandig?

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt daarom alleen beleggen met het geld dat u op korte termijn kunt missen. Lees meer

Hoe kunt u uw spaargeld investeren?

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw spaargeld te investeren. Lees meer

Wat is een beleggingsverzekering?

Een beleggingsverzekering is een type levensverzekering dat uit een combinatie tussen verzekeren en beleggen bestaat. Lees meer

Wat te doen met uw ontslagvergoeding?

U heeft diverse mogelijkheden om uw ontslagvergoeding fiscaal zo gunstig mogelijk te besteden. Lees meer

Neem contact op met een financieel adviseur voor persoonlijk advies over vermogensopbouw

Twijfelt u of u voldoende inkomen hebt voor later? In dit geval raden wij u aan om contact op te nemen met uw financieel adviseur. Samen met hem of haar stelt u vast of het verstandig is om nu zelf geld opzij te zetten voor later. Vermogen opbouwen kan op verschillende manieren. De beste manier is voor iedereen anders. Neem daarom contact op met uw financieel adviseur, deze kan u alles vertellen over de vorm van vermogensopbouw die het beste bij uw situatie past. De financieel adviseur is ook op de hoogte van alle fiscale regels.
Vind een financieel adviseur bij u in de buurt.