Scildon maakt echt het verschil

Vermogensopbouw

U wilt een vermogen opbouwen om in de toekomst uw droom of wens waar te maken. Denk dan aan een aanvullend pensioen, geld voor de studie van uw (klein)kinderen of om over een aantal jaren die camper of boot te kunnen kopen.

Scildon biedt u met bijvoorbeeld Scildon Beleggen een aantrekkelijke oplossing op basis van een levensverzekering. Deze levensverzekering heeft lage kosten en u kunt kiezen uit toonaangevende beleggingsfondsen.

Lees meer informatie over beleggingsverzekeringen

Vermogensopbouw door beleggen

Er zijn verschillende manieren om een vermogen op te bouwen. Door de lage spaarrente levert sparen niet veel extra vermogen op. Een goed alternatief is om een deel van uw vermogen te beleggen. Omdat niet iedereen de kennis of de tijd heeft om goed te kunnen beleggen helpt Scildon u hierbij. Deelnemen aan Scildon Beleggen en Scildon Profiel Beleggen is al mogelijk vanaf € 50,- per maand of door een eenmalige inleg (koopsom) vanaf € 1.000,-.

Lees meer informatie over Scildon Beleggen en Scildon Profiel Beleggen.

Veelgestelde vragen over vermogen opbouwen door middel van beleggen

Is lange termijn beleggen slim?

Uit ervaring is gebleken dat lange termijn beleggen het minste risico met zich meebrengt. Lees meer

Wat is vermogensrendementsheffing?

Vermogensrendementsheffing (ook wel vermogensbelasting)  is de belasting die u over uw vermogen betaalt. Lees meer

Kunt u beter sparen of beleggen?

De grootste verschillen tussen sparen en beleggen zijn het risico en het rendement. Lees meer

Is beleggen verstandig?

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt daarom alleen beleggen met het geld dat u op korte termijn kunt missen. Lees meer

Hoe kunt u uw spaargeld investeren?

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw spaargeld te investeren. Lees meer

Wat is een beleggingsverzekering?

Een beleggingsverzekering is een type levensverzekering dat uit een combinatie tussen verzekeren en beleggen bestaat. Lees meer

Wat te doen met uw ontslagvergoeding?

U heeft diverse mogelijkheden om uw ontslagvergoeding fiscaal zo gunstig mogelijk te besteden. Lees meer

Geen pensioengat bij een goed advies over uw levensverzekering

Heeft u een aanvulling op uw pensioen nodig? U heeft een “pensioengat” als u na uw pensionering minder inkomen heeft om te besteden als ervoor. Vaak wordt gesteld dat er sprake is van een pensioengat als uw pensioeninkomen lager is dan 70% van uw laatstverdiende loon. Om te bepalen of u straks voldoende inkomen heeft, raden wij u aan om contact op te nemen met uw financieel adviseur. Samen met hem of haar stelt u vast of het verstandig is om nu zelf geld opzij te zetten voor later. Uw adviseur kan u ook alles vertellen over de vorm van vermogensopbouw die het beste bij uw situatie past. En over de fiscale regels. Vul hiernaast uw postcode in om een financieel adviseur bij u in de buurt te vinden.