Zo simpel kan het zijn
Scildon

Adviseurs kiezen Scildon

Inloggen adviseurs

  • eHerkenning of
  • gebruikersnaam en wachtwoord

Samenwerken met ons

Uitgelicht

Actie Scildon Easy B

Met Scildon Easy B bied je je klanten een duurzame en simpele beleggingsoplossing waarmee zij vermogen kunnen opbouwen. En dat voor zowel box 1 als box 3. Afhankelijk van het risicoprofiel, kiest je klant voor één van de drie Cardano duurzame mixfondsen. Samen voeren we actie voor Justdiggit en steunen we een vergroeningsproject in Tanzania!

Lees meer

Scildon Huurverzekering wint Adfiz Prestatie Onderzoek 2023

In de categorie Klantbelang kwam Scildon als winnaar uit de bus.

Uit onderzoek blijkt dat bijna 70% van de huurders geen overlijdensriscoverzekering heeft. De Scildon Huurverzekering keert gedurende de door de klant gekozen termijn maandelijks een bedrag uit. Hiermee kan de huur worden betaald en dat geeft de nabestaanden tijd om hun leven vanuit de bestaande woning weer op de rit te krijgen.

Lees meer

Scildon Pensioen

Voor werkgevers en werknemers is pensioen een zeer belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Vaak worden de kosten als ondoorzichtig ervaren en is de communicatie onduidelijk. Scildon Pensioen is een collectief pensioenproduct met duidelijke taal en goed inzicht in de kosten en de te betalen premies. Wij werken alleen met het professioneel en onafhankelijk intermediair. Onze dienstverlening is hier dan ook volledig op ingericht.

Naar website Scildon Pensioen

Scildon Beleggen en Scildon Easy B nu met Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid (PVA)

Bij arbeidsongeschiktheid kunnen financiële problemen ontstaan. Onze beleggingsproducten hebben een oplossing: aan Scildon Beleggen en Scildon Easy B kun je de nieuwe PVA-optie koppelen.

De (gedeeltelijke) premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid gaat in zodra je klant meer dan 35% arbeidsongeschikt raakt. Wij nemen dan de premiebetaling geheel of gedeeltelijk over.

Verzekeringsmaatschappij Scildon

Scildon is een Nederlandse verzekeraar en valt onder Nederlandse wet- en regelgeving én onder het toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Via onafhankelijk financieel adviseurs kunnen klanten onze overlijdensrisicoverzekeringen, vermogensopbouwproducten en collectief pensioen afsluiten. Scildon is onderdeel van Chesnara Plc, een Engelse financieel dienstverlener met vestigingen in Engeland, Zweden en Nederland. Chesnara is beursgenoteerd en heeft ruim 900.000 klanten. Ons bedrijf is actief in Nederland sinds 1984.

Lees meer over ons

Samenwerken met Scildon

Scildon werkt graag samen met deskundige onafhankelijke financieel adviseurs.In de video zie je wat wij voor jou kunnen betekenen.

Rekenmodules

Scildon biedt de volgende rekenmodules. ORV-Online en de webtool Aflossen, sparen of beleggen kun je op je eigen website plaatsen. Hulp nodig? Vraag je accountmanager.


Inzicht in de keuze wel of niet aflossen —Tool Aflossen, sparen of beleggen?

Deze module geeft je klant direct inzicht in het verschil tussen aflossen en vermogensopbouw. Deze webtool is overigens ook goed te gebruiken als een klant vanwege de lage spaarrente overweegt extra af te lossen op een dalende hypotheekvorm.

Naar de tool

Online berekenen—premie Lifestyle ORV en oversluiten ORV

We hebben twee berekening-modules: een om de premie van de Lifestyle ORV te berekenen en een tweede om te kijken hoeveel oversluiten naar Scildon bespaart. Je kunt hier je klanten op wijzen of samen berekeningen maken.

Naar ORV-berekening

Adviseurs kiezen Scildon

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.