Scildon

Pensioenverzekering voor DGA

Nova Top Pensioen

Om als directeur-grootaandeelhouder (DGA) een pensioenvoorziening op te bouwen, heb je de mogelijkheid om je te verzekeren bij een verzekeraar. Met een pensioenverzekering bouw je een pensioenkapitaal op dat is beschermd bij een eventueel faillissement. Dat is wel zo veilig. Je financieel adviseur vertelt je er graag meer over.

Advies door een deskundige

Voor advies en afsluiten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijke financieel adviseur.

Vind een adviseur

Contact

Als je een vraag hebt, kun je het beste contact opnemen met je financieel adviseur.

Scildon is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Naar contact

Een zorg minder met Nova Top Pensioen DGA

Met Nova Top Pensioen DGA bouw je pensioenkapitaal op door te beleggen. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van beleggingsfondsen. Zo heb je de mogelijkheid om een beleggingsportefeuille samen te stellen die het beste bij jou en jouw persoonlijk risicoprofiel past.

Scildon biedt alleen externe fondsen aan. Dat heeft als voordeel dat de kosten en de koersontwikkeling volledig online inzichtelijk zijn. En wil je op een gegeven moment overstappen naar een ander fonds, dan kan dat natuurlijk. Je betaalt alleen de aan- en verkoopkosten. Wel is van belang dat je daarbij binnen je risicoprofiel blijft. Jouw adviseur kijkt graag samen met je naar de beleggingsmogelijkheden.

Bij Nova Top Pensioen kun je zelf jouw beleggingsmix bepalen uit een ruim aanbod van externe beleggingsfondsen. Het is mogelijk om een uitkering voor je nabestaanden mee te verzekeren voor als je overlijdt. Daarmee regel je dat zij financieel onbezorgd verder kunnen. Een premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid is eenvoudig bij te sluiten. Tijdens de looptijd kun je de verzekering aan je wensen aanpassen.


Pluspunten Nova Top Pensioen

  • Je kunt een partner- en/of wezenpensioen afsluiten
  • Je kunt een nabestaandenoverbruggings-pensioen (Anw-hiaat) afsluiten
  • Je kunt de pensioenleeftijd vervroegen of uitstellen
  • Je pensioenruimte maximaal benutten met de volledige 3% staffel
  • De premie-inleg is onbelast.

Documenten

Duurzaamheid

We geven je graag inzicht in de mate van duurzaamheid van de fondsen waarin je gaat beleggen binnen Nova Top Pensioen.

Scildon selecteert bij voorkeur fondsen die hoog scoren op ESG-kenmerken. ESG staat voor Environmental (milieu), Social (sociaal) en Governance (ondernemingsbestuur) en verwijst naar drie centrale kenmerken in het meten van de duurzaamheid van een belegging. De ESG-kenmerken zijn echter geen verplicht selectiecriterium voor Nova Top Pensioen.

Veelgestelde vragen

Als jouw vraag er niet bij staat, neem dan contact op met je financieel adviseur.

Financieel advies deskundige

Om te bepalen hoe je het beste jouw pensioenvoorziening kunt inrichten, raden wij je aan advies te vragen bij een financieel adviseur .

Overlijdensrisico/vermogen

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.