Scildon maakt echt het verschil

Een uitkering starten of een opname doen

Bij Scildon kunt u zo veel mogelijk zelf de ingangsdatum, hoogte en duur van uw aanvullende inkomen bepalen. Dit geldt zowel voor de lijfrenteverzekering Particulier Pensioen Plan als voor de Gouden Handdruk Polis.

Voor het starten van een uitkering of een opname uit uw polis, kunt u gebruik maken van onderstaande ‘opnameformulieren’.

Opname gehele bedrag

Helaas is een opname van het gehele bedrag in één keer niet mogelijk via onderstaande opnameformulieren. Wij verstrekken hiervoor een afkoopofferte.

Opname restwaarde lijfrente-uitkering

Als u de restwaarde uit uw verzekering wilt opnemen, dan kan dat met een ingevuld en ondertekend aanvraagformulier. Deze kunt u opvragen bij uw financieel adviseur.

Er zijn vijf verschillende formulieren:

Het opnameformulier is er in vijf varianten, omdat voor ieder product specifieke (fiscale) regels gelden. In de toelichting op de achterzijde van de formulieren worden de spelregels en fiscaliteiten uitgelegd.

Raadpleeg uw adviseur

Het is verstandig om eerst met uw financieel adviseur te overleggen, voordat u overgaat tot het starten van uitkeringen of doen van opnames. Uw adviseur legt graag de mogelijkheden uit en zoekt samen met u naar de financiële oplossing die het beste bij uw situatie past. Hij kan de informatie op het opnameformulier ook nader toelichten.

Vul hiernaast uw postcode in om een goede adviseur in uw omgeving te vinden.