Beleggingsfondsen

U kunt onderaan deze pagina de actuele koersen bekijken van de beleggingsfondsen die Scildon aanbiedt. Ook kunt u de fondsen met elkaar vergelijken op bijvoorbeeld duurzaamheid, rendement, risico en kosten.

Wilt u het historisch fondsrendement bekijken van een door ons aangeboden beleggingsfonds of meer weten over de  kosten van Scildon? Deze informatie kunt u bekijken op de pagina fondseninformatie. U vindt hier ook de koersen van onze garantiefondsen.

Het kan zijn dat u belegt in een fonds dat wij niet meer aanbieden voor nieuwe verzekeringen. Informatie over deze niet actief aangeboden beleggingsfondsen kun u hier bekijken.

Duurzaam beleggen

Omdat wij merken dat consumenten duurzaam beleggen steeds belangrijker vinden, hebben wij enkele fondsselecties op duurzaamheid voor u uitgewerkt.

Fonds aan- of verkopen

Als u een fonds wilt aan- of verkopen dan kan dat. Heeft u een verzekering waarin u belegt, dan worden opdrachten die wij vóór 24.00 uur via Mijn Scildon ontvangen, de daarop volgende beursdag verwerkt. Bovendien ontvangt u een korting van 50% op de aan- en verkoopkosten als u een opdracht geeft via Mijn Scildon. U kunt uw opdracht ook doorgeven door het switchformulier naar ons toe te sturen.

In sommige browsers duurt het wat langer voordat de ‘Fondsvergelijker’ laadt. Hier wordt aan gewerkt. Tot die tijd kan het helpen de pagina te verversen (Control+F5).