Zo simpel kan het zijn
Scildon

Verzekeringsmaatschappij Scildon

Scildon is een Nederlandse verzekeraar en valt onder Nederlandse wet- en regelgeving én onder het toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Via onafhankelijk financieel adviseurs kun je onze overlijdensrisicoverzekeringen, vermogensopbouwproducten en collectief pensioen afsluiten. Scildon is onderdeel van Chesnara Plc, een Engelse financieel dienstverlener met vestigingen in Engeland, Zweden en Nederland. Chesnara is beursgenoteerd en heeft ruim 900.000 klanten. Ons bedrijf is actief in Nederland sinds 1984.

Lees meer over ons

Scildon biedt levensverzekeringen voor

Bekijk hiernaast de meest recente ervaringen van onze klanten.

Bekijk alle ervaringen

 • heer Timmermans – Venlo
  11-07-2023
  Zuid BeleggenORV

  Goed en duidelijk contact en snelle afwikkeling.

 • heer de Sturler Boekwijt – Leiden
  18-05-2023
  Noord-West BeleggenORV

  Lagere kosten

 • heer Mooijer – Medemblik
  10-04-2023
  Noord-West BeleggenORV

  Mijn gezondheidszorg verklaring kon ik na de eerste keer niet meer inzien en ik moest contact opnemen reset de klantenservice voor een reset.

 • heer Van de Weijer – Amsterdam
  27-02-2023
  Noord-West BeleggenORV

  Vragenlijst is wel heel uitgebreid. M’n voor wat betreft risicosporten. Tevens vindt er daarna nog een telefonische consultatie plaats. Wellicht is het handiger om alleen het tweede te doen en het digitale formulier te beperken met de vraag of en zo ja welke risicovolle sport wordt bedreven.

 • heer Borrias – S-Gravenhage
  20-01-2023
  Noord-West BeleggenORV

  Vriendelijke, geduldige, vrijblijvende, persoonlijke aanpak met de mogelijkheid om thuis het medisch onderzoek te ondergaan. Helaas wel een berg met medisch getinte vragen die een heel mensenleven kunnen betreffen, waarop betrokkene in dit geval niet altijd meer een antwoord weet. Verbeter tip: stel aan betrokkene voor om alvast zijn medisch dossier bij de huisarts te lichten, dat helpt enorm bij het beantwoorden van de schier oneindige lijst met vragen.

Veelgestelde vragen

Als jouw vraag er niet bij staat, neem dan contact op met je financieel adviseur.

Hoe vind ik een financieel adviseur?

Kies eerst of je een adviseur nodig hebt voor vermogen/overlijdensrisico of pensioen. Vul daarna je postocde in en vind een adviseur bij jou in de buurt.

Waarom vraagt mijn adviseur een vergoeding voor advies?

Een financieel advies is een dienst die je adviseur biedt. Het sluiten of aanpassen van een verzekering kan onderdeel zijn van dit advies. Aan dit advies zijn kosten verbonden die je betaalt aan de adviseur. Informeer naar de hoogte van de advieskosten en vraag wat je hiervoor kunt verwachten. De kosten vind je terug in het dienstverleningsdocument (DVD). Deze vind je op de website van je adviseur.

Ik wil mijn beleggingsverzekering overdragen aan Scildon

Als je geld dat afkomstig is uit een verzekerings-, bank- of beleggingsproduct wilt laten overschrijven naar een andere verzekeringsmaatschappij, bank of beleggingsinstelling, dan wordt dat ook wel waardeoverdracht of kapitaaloverdracht genoemd. Om een waardeoverdracht van kapitaal soepel te laten verlopen, hebben het Verbond van Verzekeraars en de Nederlandse Vereniging van Banken onderling afspraken gemaakt. Deze zijn vastgelegd in het Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdrachten (PSK). Ook Scildon werkt volgens dit protocol. Lees verder

Bekijk meer vragen

Financieel advies

Voor advies en afsluiten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijk financieel adviseur. Heb je nog geen financieel adviseur? Zoek een adviseur bij jou in de buurt.

Overlijdensrisico/vermogen

Adviseurs kiezen Scildon