Scildon maakt echt het verschil

HET BESTE VOOR JE BEDRIJF EN WERKNEMERS

Je vindt het belangrijk dat je werknemers nu al geld opzij zetten voor een goed pensioen later. Daarom investeer je in een goede pensioenregeling. Maar heb je zo je vragen bij de kosten van die pensioenregeling? Ervaar je de communicatie rondom pensioen als onduidelijk en onbegrijpelijk? Vind je de flexibiliteit binnen zo’n pensioenregeling erg beperkt? Scildon denkt met je mee!

Lees meer >


ONTMOET HET TEAM

Jan-Albert
Manager Client Serviceteam Zakelijk

Meer over Jan-Albert

Ilse
Accountmanager

Meer over Ilse

SCILDON BIEDT ONDERSTEUNING


Wij vinden het belangrijk dat we je volledig
ontzorgen bij het uitvoeren van de aan jou
toegezegde pensioenregeling.

Bekijk onze PensioenServices

KLANTEN OVER SCILDON PENSIOEN

Onderstaand vind je interviews met onze klanten. Zij vertellen over ons pensioenproduct. In deze video’s heeft het product nog zijn oude naam.

Algemeen directeur Gerard van Gorkum over de samenwerking met Scildon en de pensioenregeling Scildon Pensioen.
Bekijk de ervaring van human development manager Jacqueline Spits met ons collectief pensioenproduct Scildon Pensioen.

Veelgestelde vragen

Wat betekent de Wet toekomst pensioenen voor Scildon Pensioen?

Scildon bereidt zich voor op aanpassingen van Scildon Pensioen. Zo gaan wij voldoen aan de nieuwe Wet toekomst pensioenen zodra de Eerste en Tweede Kamer een besluit hebben genomen over het wetsvoorstel. Er kunnen dus nog veranderingen plaatsvinden. Tijdens de overgangsperiode, die ingaat nadat de wet is ingegaan, blijven de huidige opties van Scildon Pensioen bestaan.

Wij houden je hier op de hoogte.

Waar kan ik een wijzigingen doorgeven?

In het pensioenportaal kun je veel wijzigingen zelf gemakkelijk en snel doorgeven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: het aan- en afmelden van deelnemers, wijzigingen in het salaris, parttimegegevens, je adviseur machtigen en het aanpassen van je bedrijfsgegevens. Wil je iets aanpassen maar staat het hier niet tussen? Stuur dan een mail naar onze servicedesk via pensioenservice@scildon.nl. Zij helpen je graag verder!

Mutaties met terugwerkende kracht (TWK-mutaties)
Wij zijn op 1 mei begonnen met de migratie naar ons nieuwe portaal. Hierdoor is het niet mogelijk om TWK-mutaties van voor 1 mei zelf door te voeren in het nieuwe portaal. Heb je nog mutaties van voor 1 mei stuur deze dan per mail naar pensioenservice@scildon.nl dan zullen wij de mutaties voor je verwerken.

 

Hoe maak ik een goed wachtwoord aan?

Wij vinden veilig inloggen erg belangrijk, daarom werken wij met een wachtwoordzin. Je wachtwoord moet uit minimaal 14 tekens bestaan en is hoofdlettergevoelig. Wil je zeker weten dat je de juiste zin hebt opgegeven? Vink dan even het oogje aan en controleer je wachtwoordzin. Bedenk een zin die je niet snel vergeet!

Je kunt er ook voor kiezen om een wachtwoordgenerator een veilig, willekeurig wachtwoord aan te laten maken en voor je te onthouden. Op deze manier vergeet je dus nooit meer je wachtwoord!

 

 

Alle veelgestelde vragen >


Nieuws

12-05-2022Tevreden over 2021 en vertrouwen voor 2022

Levensverzekeringsmaatschappij Scildon kijkt in haar jaarverslag over 2021 met tevredenheid terug. Ondanks de vele onzekerheden heeft Scildon vertrouwen in een verdere versterking van haar…

Lees meer

08-03-2022Wat zijn de gevolgen van de situatie in Oekraïne voor de beleggingen in pensioen?

De militaire acties van Rusland tegen Oekraïne en de economische sancties tegen Rusland en Belarus leiden tot turbulentie op de financiële markten. Dit heeft ook consequenties voor de beleggingen…

Lees meer

09-04-2021Jaarverslag Scildon 2020: Goed koers gehouden in turbulent jaar

Wij kijken in het jaarverslag over 2020 met gemengde gevoelens terug. Hoewel het coronavirus grote impact had op de samenleving en veel persoonlijk leed heeft veroorzaakt, wisten wij onze…

Lees meer

Nieuwsarchief >


VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Telefoon

Bel 035-625 48 85

Direct persoonlijk contact met een van onze professionals.

E-mailadres

pensioenservice@scildon.nl

Binnen 48 uur reactie.

VIND EEN ADVISEUR BIJ JOU IN DE BUURT

NIEUWE LIFECYCLES

Scildon heeft haar lifecycles verbeterd, de kosten verlaagd en tarieven aangescherpt!

DIRECT INLOGGEN OP ONS PORTAAL

WAAROM EEN SCILDON PENSIOEN?

  • Prijswinnend
  • Gemak & up-to-date
  • Online + Offline hulp

Heb jij bij ons een Prisma Pensioen regeling afgesloten? Deze is omgezet naar Scildon Pensioen. Hierover heb je bericht ontvangen.

ALS EEN

WERKNEMER EEN

KIND KRIJGT MOET

HET VOOR JOU

GEEN BEVALLING

WORDEN