Scildon

Lijfrente opbouwen

Je wilt een vermogen opbouwen voor een aanvulling op je pensioen. Want je wilt na je pensioen net zo kunnen leven als nu. Lijfrente is een fiscaal voordelige manier om een vermogen op te bouwen dat je kunt gebruiken voor een aanvullend pensioen. En het geld dat je nu opzij zet voor later kun je in veel gevallen aftrekken van de belasting. Scildon heeft twee aantrekkelijke oplossingen op basis van een levensverzekering. Deze levensverzekeringen hebben lage kosten en je kunt kiezen uit toonaangevende beleggingsfondsen.

Wil je een extra pensioenpotje opbouwen? Bekijk dan Scildon Werknemerslijfrente.

Advies door een deskundige

Voor advies en afsluiten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijke financieel adviseur.

Vind een adviseur

Contact

Als je een vraag hebt, kun je het beste contact opnemen met je financieel adviseur.

Scildon is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Naar contact

Scildon Beleggen

Scildon geeft je de keuze uit veel verschillende toonaangevende fondsen. Dat zijn altijd fondsen van externe fondshuizen. Welke fondsen het beste bij jou en jouw financiële doelen passen? Ga om tafel met je financieel adviseur.

  • Met een lijfrente een aanvulling op je pensioen opbouwen
  • Keuze uit ruim aanbod van externe fondsen
  • Je profiteert van fiscale voordelen
  • Maandelijkse inleg vanaf € 50,-
  • Eenmalige inleg vanaf € 1.000,-.

Scildon Easy B

Ben je op zoek naar een eenvoudige en ook duurzame beleggingsoplossing? Dan is Scildon Easy B een goede mogelijkheid. Je hoeft zelf geen fondskeuzes te maken. Je kiest uit drie profielen; defensief, neutraal of offensief.

  • Met een lijfrente een flexibele aanvulling op je pensioen opbouwen
  • Eenvoudig met één van de duurzame mixfondsen van Cardano
  • Je profiteert van fiscale voordelen
  • Maandelijkse inleg vanaf € 50,-
  • Eenmalige inleg vanaf € 1.000,-.

Meer over pensioen opbouwen met een lijfrenteverzekering

Er zijn verschillende manieren om extra pensioen op te bouwen. Zo kun je gaan sparen op een spaarrekening, beleggen, banksparen door middel van een lijfrentespaarrekening of je kunt een (tijdelijke) lijfrenteverzekering afsluiten.Met een lijfrente spaar je lijfrentekapitaal. Dit kapitaal kun je gebruiken om jouw pensioen mee aan te vullen. Voor je lijfrente kun je één keer een groot bedrag inleggen (koopsom) of periodiek een premie betalen. Wanneer jouw lijfrente afloopt kun je een lijfrenteverzekering afsluiten. Dat hoeft niet bij dezelfde verzekeraar te gebeuren als waar het kapitaal is opgebouwd. Tijdens de uitkeringsfase ontvang je periodiek een bedrag. Met dit bedrag kun je jouw pensioen aanvullen.

Informatie over het pensioenstelsel in Nederland.

Veelgestelde vragen

Als jouw vraag er niet bij staat, neem dan contact op met je financieel adviseur.

Betaal je belasting als je een periodieke uitkering ontvangt?

Als je je lijfrente periodiek laat uitkeren, ga je belasting betalen over de uitkeringen die je ontvangt. In veel gevallen betaal je na je pensionering een lagere belasting.

Advies door een deskundige

Wil je weten hoe je voldoende inkomen hebt als je met pensioen gaat? Neem dan contact op met je financieel adviseur. Samen met hem of haar stel je vast of het verstandig is om nu zelf geld opzij te zetten voor later. Bovendien is een financieel adviseur op de hoogte van alle fiscale regels.

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.