Persbericht

Samen fietsen voor Sherpa

4 oktober 2023

Scildon Life Cycletour haalde 2500 euro bij op voor het goede doel de Boemerang-Sherpa

Op vrijdag 29 september fietsten zo’n 60 financieel adviseurs en Scildon collega’s voor het goede doel Boemerang-Sherpa. Dit was alweer de derde Scildon Life Cycletour die samen met Sherpa georganiseerd is. Een mooi evenement om de bewoners van Sherpa in Baarn en kinderdagcentrum de Boemerang in Hilversum een hart onder de riem te steken. Dit keer werd er gefietst voor een bijdrage aan digitale leermiddelen voor de kinderen van de Boemerang.

De Life Cycletour is van start gegaan bij Sherpa in Baarn. Alle deelnemers maakte in groepjes een tocht van 70 of 100 kilometer, onder leiding van de vrijwilligers van fietsclub De Adelaar uit Hilversum. De weersvoorspelling waren gunstig maar helaas hebben de meeste toch een nat pak gehaald. Dat mocht de pret niet drukken, want het enthousiasme onder de deelnemers was groot. Sommige hadden na enkele kilometers een lekke band, een ander verloor zijn schoenplaatjes, maar gelukkig waren onze collega’s Kees Hilhorst en Esther van Berkel daar gauw bij om support te verrichten! Er werd heerlijk geluncht met een broodje of een stukje appeltaart. Bij de finish werden de deelnemers getrakteerd op verse pizza, frietjes en natuurlijk een welverdiend drankje.

Als klap op de vuurpijl kon onze collega Theo Krins een prachtige cheque uitdelen aan Sherpa, van maar liefst 2500 euro. Met dit bedrag kan de Boemerang nieuwe digitale leermiddelen aanschaffen, iets wat hard nodig is en bijdraagt aan hun plezier en ontwikkeling. Wat mooi dat we elkaar op deze manier verder kunnen helpen

Namens Scildon willen wij alle deelnemers bedanken en hopelijk tot een volgende editie!

Terug naar overzicht

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.