OndernemerParticulier

(Weer) op de fiets met Fietsknoop

9 mei 2022

Nu het voorjaar echt is begonnen, wordt het aangenamer om op de fiets te stappen. En Scildon heeft ook dit jaar weer een leuk cadeau voor u: de app Fietsknoop met gratis een jaar lang gebruik van Fietsknoop [+]Plus. Voor u de leukste manier om Nederland op de fiets te ontdekken.

Waarom Fietsknoop?

Met Fietsknoop kunt u heel eenvoudig toertochten uitzetten, bewaren en met vrienden delen! Ook zijn er al duizenden fietsroutes beschikbaar met een enorme variëteit waaruit u kunt kiezen. En met Fietsknoop[+]Plus heeft u nog meer mogelijkheden! Zo kunt u met deze ‘plus-versie’ de app reclamevrij gebruiken. Nederland ontdekken op de fiets is niet alleen leuk, maar ook een prima manier om fit en gezond blijven. En dat is natuurlijk goed voor ons allemaal! En naast de fietsrouters vindt u in de app ook veel mooie wandelroutes.

Aanbod voor u

Normaal kost Fietsknoop[+]Plus € 5,99 per jaar, maar als klant van Scildon kunt u  Fietsknoop[+]Plus een jaar lang gratis gebruiken. Na deze periode stopt het abonnement automatisch. Gebruikt u de app al met de betaalde plus-versie? Dan mag u een jaar lang gratis verlengen op kosten van Scildon.

Wilt u direct op uw fiets stappen voor een mooie route? Ga dan naar de aanmeldpagina en vul uw gegevens in. Klanten hebben een code gekregen voor deze actie in onze e-mail nieuwsbrief die in  week 19 2022 is verzonden. We wensen u veel mooie toertochten!

Terug naar overzicht

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.