Zo simpel kan het zijn
Pensioenregeling

Een nieuwe pensioenregeling

Scildon Pensioen is een collectieve beschikbare premieregeling. Hier vind je algemene informatie over dit product. Als je Scildon Pensioen al hebt afgesloten, kun je inloggen voor informatie over de pensioenregeling voor je werknemers.

Je zoekt een pensioenregeling die past bij jouw bedrijf en bij jouw werknemers

Heb je een pensioenregeling die bijna afloopt en denk je erover om over te stappen naar een andere aanbieder? Of heb je nog geen pensioenregeling voor je personeel en ben je je aan het oriënteren?

Verzekeraars bieden verschillende pensioenregelingen aan. Ongeveer de helft daarvan is een beschikbare premieregeling. Bij een beschikbare premieregeling staat van tevoren vast hoe de premie-inleg wordt berekend. Je hebt daardoor zekerheid over de pensioenkosten. Voor de werknemer staat niet vast hoeveel pensioen hij daarvoor krijgt. Het alternatief voor de beschikbare premieregeling is een pensioenregeling waarbij wel vaststaat hoeveel pensioen de werknemer krijgt. De hoogte van het pensioen is dan gegarandeerd. Daar staat tegenover dat je dan geen zekerheid hebt over de ontwikkeling van de pensioenlasten.

Samen met je pensioenadviseur stel je vast welke pensioenregeling het beste bij jouw onderneming en bij jouw werknemers past. Heb je al een pensioenregeling?

Hoe bekijk je het Scildon Pensioen online?

Scildon Pensioen is volledig digitaal ingericht. Via het internetportaal Scildon Online Pensioenen heb je online inzicht in de actuele stand van zaken. Wijzigingen in de pensioenregeling kun je online doorgeven. We verwerken deze direct. Bijvoorbeeld aanmelding van werknemers, uitdiensttreding en salarismutaties. Jouw werknemers kunnen op het eigen werknemersportaal alle belangrijke informatie over de pensioenregeling terugvinden.

Scildon Pensioen is geschikt voor jou:

  • als je een pensioenregeling wil waarbij je de kosten zelf in de hand hebt;
  • als je een pensioenregeling wil waarbij je zelf invloed hebt op de belangrijkste onderdelen;
  • als je het beleggen wil overlaten aan betrouwbare specialisten;
  • als jij je werknemers zelf wil laten beleggen met keuze uit een sterk beleggingsaanbod;
  • als je een pensioenregeling wil die duidelijk is voor je werknemers.

Scildon Pensioen is niet geschikt voor jou:

  • als jij je werknemers meer of volledige zekerheid wil bieden over het op te bouwen en/of uit te keren ouderdomspensioen.

Regel het via je pensioenadviseur

Ben je geïnteresseerd in het Scildon Pensioen? Neem dan contact op met een onafhankelijk pensioenadviseur. Die geeft je deskundig financieel advies dat past bij je situatie. Heb je nog geen adviseur? Zoek dan een pensioenadviseur bij je in de buurt. Vul hiernaast je postcode in.