Onze missie en visie

De samenleving verandert tegenwoordig in een hoog tempo. De wereld van vandaag is nauwelijks te overzien, laat staan die van morgen. Toch raken veel van die veranderingen mensen direct in hun portemonnee. Dat maakt mensen onzeker over de toekomst.Scildon wil die onzekerheid wegnemen, door de financiële toekomst van klanten en hun nabestaanden veilig te stellen. Met onze financiële producten leveren we zekerheid, nu en in de toekomst. Zo verdienen we het vertrouwen van onze klanten, medewerkers en zakelijke partners.

Visie

Scildon ziet dat de wereld onnodig ingewikkeld is geworden. Dat mensen verdwalen in een oerwoud van regels en loketten, en dat ze financiële producten vaak niet meer snappen. Dat geeft onrust. Want voor de consument gaat het vaak om voor haar grote bedragen, die van groot belang zijn voor een goede toekomst. Scildon neemt het voortouw om alles weer wat simpeler te maken. Dit geldt ook voor de interne organisatie, dat maakt het werken leuker.

Missie

We maken de zaken simpel. Met simpele producten, duidelijke voorwaarden, door goed bereikbaar te zijn en duidelijke taal te spreken. We geven klanten ook inzicht, en de mogelijkheid om eenvoudig zelf zaken online te regelen. We doen dat met zichtbaar plezier en positiviteit.

Merkbelofte

De visie en missie vertalen zich in een kernachtige merkbelofte aan onze klanten en financieel adviseurs waarmee we samenwerken: Scildon. Zo simpel kan het zijn.