Over Scildon

Scildon (tot 1 juli 2017 Legal & General Nederland) is onderdeel van Chesnara Plc., een Engelse financiële dienstverlener met circa 900.000 klanten.

Chesnara Plc. is opgericht in 2004. Het concern heeft vestigingen in Engeland, Zweden en Nederland.

Scildon
Scildon is een Nederlandse verzekeraar en actief sinds 1984. Wij bieden collectief pensioen, overlijdensrisicoverzekeringen en vermogensopbouwproducten. Onze producten zijn alleen af te sluiten via de financieel adviseur.

Daarnaast werkt Scildon ook samen met de gevolmachtigde agent Dazure. Dit is een professionele, financiële dienstverlener die de bevoegdheid (‘volmacht’) heeft om namens ons overlijdensrisicoverzekeringen aan te bieden.

Een goede keuze
Achter elk product staat dezelfde efficiënte en betrokken organisatie; vragen en opdrachten worden altijd snel behandeld.

Scildon valt onder alle Nederlandse wet- en regelgeving en dus ook onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met DNB draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland (bron: website AFM).

Scildon N.V., KvK 32037902, is opgenomen in het vergunningenregister van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12000414.

JAARCIJFERS

Meer informatie over de jaarcijfers vindt u in ons jaarverslag.

Scildon in cijfers

KWALITEITSNORMEN

Scildon is de eerste maatschappij die kwaliteitsnormen garandeert.

Lees meer

KERNGEZOND

Scildon heeft een solvabiliteit van 192%.

Lees meer