Zo simpel kan het zijn
Pensioenregeling

Een goed pensioen begint bij een goede pensioenregeling

Misschien staat het nog ver van je af: je pensioen. Toch is het belangrijk om daar nu al bij stil te staan. Pensioen betekent vaak meer vrije tijd. Tijd om leuke dingen te doen. Samen iets te ondernemen. Je wilt dat je je plannen kunt uitvoeren en dat je daar straks voldoende geld voor hebt. Jouw werkgever investeert in je pensioenregeling en vindt het belangrijk dat zijn werknemers na pensionering pensioen hebben.

Wil je meer weten over het Scildon Pensioen?

Advies door een deskundige

Voor advies en afsluiten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijke financieel adviseur.

Vind een adviseur

Contact

Als je een vraag hebt, kun je het beste contact opnemen met je financieel adviseur.

Scildon is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Naar contact

Je dromen waarmaken

Je pensioen ligt misschien nog heel ver weg. We begrijpen dat je hier daarom niet dagelijks mee bezig bent. Maar het pensioen kan een hele mooie fase in je leven zijn met zeeën van vrije tijd en hopelijk ook voldoende geld om te genieten en je dromen waar te maken.

Vermogen opbouwen

Pensioen is eigenlijk geld voor straks. Voor een onbezorgd pensioen is het fijn om straks genoeg geld te hebben. We hebben een aantal belangrijke dingen voor je op een rij gezet.

Met je meebewegen

De Scildon pensioenregeling verandert met jou mee. Er zijn gebeurtenissen in je persoonlijke leven of werkomgeving die impact kunnen hebben op jouw pensioen. We hebben deze levensmomenten voor je in kaart gebracht.

“Ik ben nergens bang voor”

Jan Stoker, 87

Jan woont in een verzorgingstehuis in Drachten. Hij reed in de jaren 80 al een mustang, toen zijn vrouw in 2009 overleed besloot hij er weer een te kopen om te toeren over de Friese landweggetjes.Toen ik samen met mijn zoon in Heerenveen reed, zag…

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn werkgever toestemming geven om mijn gegevens in te zien?

De nieuwe portalen van Scildon voldoen vanzelfsprekend aan de huidige eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat de privacygevoelige informatie van de werknemers niet standaard beschikbaar is voor de werkgever. Wel bieden de nieuwe portalen van Scildon de mogelijkheid om na expliciete toestemming inzage te geven in deze privacygevoelige informatie.
Dit betreft de volgende privacygevoelige informatie:

  • Pensioenregeling informatie (toestemming werkgever nodig)
  • Werknemersinformatie (toestemming werknemer nodig)

Je geeft je werkgever toestemming door het vinkje in je profiel in het portaal aan te zetten.

Is er iets veranderd in het Scildon Pensioen?

Op de website staat een overzicht van de wijzigingen in het Scildon Pensioen. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze servicedesk via pensioenservice@scildon.nl.

Bekijk het nieuwe portaal in deze video. 

 

 

Is er iets veranderd in het Scildon Pensioen?

Op de website staat een overzicht van de wijzigingen in het Scildon Pensioen. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze servicedesk via pensioenservice@scildon.nl.

Bekijk het nieuwe portaal in deze video. 

Bekijk meer vragen

Hoe sta ik ervoor?

Waarom Scildon pensioen?

  • Prijswinnend
  • Gemak & up-to-date
  • Online + Offline hulp

Direct inloggen op ons portaal

Scildon heeft haar lifecycles verbeterd, de kosten verlaagd en tarieven aangescherpt!

Prisma Pensioen

Heb jij bij ons een Prisma Pensioen regeling lopen? Deze is omgezet naar Scildon Pensioen. Hierover heb je bericht ontvangen.