Scildon maakt echt het verschil

EEN GOED PENSIOEN BEGINT BIJ EEN GOEDE PENSIOENREGELING

Misschien staat het nog ver van je af: je pensioen. Toch is het belangrijk om daar nu al bij stil te staan. Pensioen betekent vaak meer vrije tijd. Tijd om leuke dingen te doen. Samen iets te ondernemen. Je wilt dat je je plannen kunt uitvoeren en dat je daar straks voldoende geld voor hebt. Jouw werkgever investeert in je pensioenregeling en vindt het belangrijk dat zijn werknemers na pensionering pensioen hebben.

Wil je meer weten over het Scildon Pensioen?

Download de brochure

Je dromen waarmaken

Je pensioen ligt misschien nog heel ver weg. We begrijpen dat je hier daarom niet dagelijks mee bezig bent. Maar het pensioen kan een hele mooie fase in je leven zijn met zeeën van vrije tijd en hopelijk ook voldoende geld om te genieten en je dromen waar te maken.

Vermogen opbouwen

Pensioen is eigenlijk geld voor straks. Voor een onbezorgd pensioen is het fijn om straks genoeg geld te hebben. We hebben een aantal belangrijke dingen voor je op een rij gezet.

Met je meebewegen

De Scildon pensioenregeling verandert met jou mee. Er zijn gebeurtenissen in je persoonlijke leven of werkomgeving die impact kunnen hebben op jouw pensioen. We hebben deze levensmomenten voor je in kaart gebracht.

Heb jij bij ons een Prisma Pensioen regeling lopen? Deze is omgezet naar Scildon Pensioen. Hierover heb je bericht ontvangen.

WAAROM EEN SCILDON PENSIOEN?

  • Prijswinnend
  • Gemak & Up-to-date
  • Online+Offline hulp

DIRECT INLOGGEN OP ONS NIEUWE PORTAAL


Verhalen van onze klanten

img_customer_story

Ik ben nergens bang voor

Jan Stoker, 87

Jan woont in een verzorgingstehuis in Drachten. Hij reed in de jaren 80 al een mustang, toen zijn vrouw in 2009 overleed besloot hij er weer een te kopen om te toeren over de Friese landweggetjes.Toen ik samen met mijn zoon in Heerenveen reed, zag…

AANBEVOLEN DOOR


Veelgestelde vragen

Waar vind ik mijn documenten in het pensioenportaal?

Om ervoor te zorgen dat je nooit meer iets kwijt bent worden alle documenten opgeslagen in je persoonlijke portaal. Scildon zal geen documenten naar je mailen. Er zijn twee documenten waarop een uitzondering wordt gemaakt, dit is namelijk wettelijk vastgelegd. Van ons ontvang je elk jaar je Uniform Pensioen Overzicht (UPO) per mail en de welkomstbrief als je bij ons start.

Ik ontvang mijn communicatie per post, waar vind ik mijn informatie?

Je kunt, als je dit specifiek aangeeft, nog steeds je communicatie per post ontvangen. Scildon geeft de voorkeur aan een papiervrije toekomst en werkt liever digitaal. Met als voordeel dat je wijzigingen direct zelfstandig kan doorvoeren en alle documenten centraal in één archief terug kan vinden.

Ik wil bijsparen, vrij beleggen of een ANW afsluiten, waar kan ik dat doen?

Voordat je gaat bijsparen, vrij beleggen of een ANW gaat afsluiten moet je even nagaan bij je werkgever of dit mogelijk is binnen jullie pensioenregeling. Wanneer dit in je pensioenregeling past kan je via een formulier in je persoonlijke portaal de aanvraag compleet maken. Je vindt het formulier onder het algemene menu rechtsboven in het portaal (de drie streepjes).

Kan ik mijn werkgever toestemming geven om mijn gegevens in te zien?

De nieuwe portalen van Scildon voldoen vanzelfsprekend aan de huidige eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat de privacygevoelige informatie van de werknemers niet standaard beschikbaar is voor de werkgever. Wel bieden de nieuwe portalen van Scildon de mogelijkheid om na expliciete toestemming inzage te geven in deze privacygevoelige informatie.
Dit betreft de volgende privacygevoelige informatie:

  • Pensioenregeling informatie (toestemming werkgever nodig)
  • Werknemersinformatie (toestemming werknemer nodig)

Je geeft je werkgever toestemming door het vinkje in je profiel in het portaal aan te zetten.

Is er iets veranderd in het Scildon Pensioen?

Op de website staat een overzicht van de wijzigingen in het Scildon Pensioen. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze servicedesk via pensioenservice@scildon.nl.

Bekijk het nieuwe portaal in deze video. 

 

 

Alle veelgestelde vragen >

HOE STA IK ER VOOR?


Deel de informatie over de Scildon pensioenregeling met je werkgever

Wij vinden het erg leuk dat je net zo enthousiast bent over ons Scildon Pensioen als wij! Vertel je dit aan je werkgever of HR manager? Dan willen wij je enthousiasme belonen en daarom verloten we 50 doppers onder de inzendingen.
Wat moet je daar voor doen? Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op en checken we even of je werkgever je bericht over het Scildon Pensioen goed heeft ontvangen.