Scildon maakt echt het verschil

EEN GOED PENSIOEN BEGINT BIJ EEN GOEDE PENSIOENREGELING

Misschien staat het nog ver van je af: je pensioen. Toch is het belangrijk om daar nu al bij stil te staan. Pensioen betekent vaak meer vrije tijd. Tijd om leuke dingen te doen. Samen iets te ondernemen. Je wilt dat je je plannen kunt uitvoeren en dat je daar straks voldoende geld voor hebt. Jouw werkgever investeert in je pensioenregeling en vindt het belangrijk dat zijn werknemers na pensionering pensioen hebben.

Wil je meer weten over het Scildon Pensioen?

Download de brochure

Je dromen waarmaken

Je pensioen ligt misschien nog heel ver weg. We begrijpen dat je hier daarom niet dagelijks mee bezig bent. Maar het pensioen kan een hele mooie fase in je leven zijn met zeeën van vrije tijd en hopelijk ook voldoende geld om te genieten en je dromen waar te maken.

Vermogen opbouwen

Pensioen is eigenlijk geld voor straks. Voor een onbezorgd pensioen is het fijn om straks genoeg geld te hebben. We hebben een aantal belangrijke dingen voor je op een rij gezet.

Met je meebewegen

De Scildon pensioenregeling verandert met jou mee. Er zijn gebeurtenissen in je persoonlijke leven of werkomgeving die impact kunnen hebben op jouw pensioen. We hebben deze levensmomenten voor je in kaart gebracht.

Heb jij bij ons een Prisma Pensioen regeling lopen? Deze is omgezet naar Scildon Pensioen. Hierover heb je bericht ontvangen.

WAAROM EEN SCILDON PENSIOEN?

  • Prijswinnend
  • Gemak & Up-to-date
  • Online+Offline hulp

DIRECT INLOGGEN OP ONS NIEUWE PORTAAL


Verhalen van onze klanten

img_customer_story

Ik ben nergens bang voor

Jan Stoker, 87

Jan woont in een verzorgingstehuis in Drachten. Hij reed in de jaren 80 al een mustang, toen zijn vrouw in 2009 overleed besloot hij er weer een te kopen om te toeren over de Friese landweggetjes.Toen ik samen met mijn zoon in Heerenveen reed, zag…

AANBEVOLEN DOOR


Veelgestelde vragen

Kan ik het portaal ook op mijn telefoon of tablet bekijken?

Het nieuwe portaal is responsive gebouwd. Dit betekent dat het nieuwe portaal goed te gebruiken is op mobiel, tablet en/of desktop. Het portaal schaalt automatisch mee met de grootte van het scherm op het apparaat. Hierdoor is een bezoek aan het portaal nog gemakkelijker en kunnen wijzigingen nog beter worden doorgevoerd.

 

In welke browsers werkt het pensioenportaal het beste?

Wanneer je een online portaal bouwt heb je te maken met een snel veranderend medium met haast nog sneller veranderende software, namelijk: de browser. Browsermakers als Google, Mozilla, Microsoft en Apple introduceren in rap tempo vernieuwingen in hun producten. Als gebruiker moet je dus regelmatig software-updates uitvoeren om optimaal gebruik te kunnen blijven maken van je browser. Wij doen dit ook met ons portaal. Ondersteunt jouw browser ons nieuwe portaal niet omdat hij toe is aan een update, kijk dan even op onderstaande links!

Update Safari: https://support.apple.com/en-en/HT201541
Update IE: https://www.microsoft.com/en-us/download/internet-explorer.aspx
Update Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/update-firefox-latest-version
Update Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95414?hl=en

Waar kan ik inloggen op het pensioenportaal?

Je kunt het pensioenportaal bereiken via deze link.

Alle veelgestelde vragen >

HOE STA IK ER VOOR?


Deel de informatie over de Scildon pensioenregeling met je werkgever

Wij vinden het erg leuk dat je net zo enthousiast bent over ons Scildon Pensioen als wij! Vertel je dit aan je werkgever of HR manager? Dan willen wij je enthousiasme belonen en daarom verloten we 50 doppers onder de inzendingen.
Wat moet je daar voor doen? Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op en checken we even of je werkgever je bericht over het Scildon Pensioen goed heeft ontvangen.