Zo simpel kan het zijn
Pensioenregeling

Een goed pensioen begint bij een goede pensioenregeling

Misschien staat het nog ver van je af: je pensioen. Toch is het belangrijk om daar nu al bij stil te staan. Pensioen betekent vaak meer vrije tijd. Tijd om leuke dingen te doen. Samen iets te ondernemen. Je wilt dat je je plannen kunt uitvoeren en dat je daar straks voldoende geld voor hebt. Jouw werkgever investeert in je pensioenregeling en vindt het belangrijk dat zijn werknemers na pensionering pensioen hebben.

Wil je meer weten over het Scildon Pensioen?

Advies door een deskundige

Voor advies en afsluiten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijke financieel adviseur.

Vind een adviseur

Contact

Als je een vraag hebt, kun je het beste contact opnemen met je financieel adviseur.

Scildon is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Naar contact

Je dromen waarmaken

Je pensioen ligt misschien nog heel ver weg. We begrijpen dat je hier daarom niet dagelijks mee bezig bent. Maar het pensioen kan een hele mooie fase in je leven zijn met zeeën van vrije tijd en hopelijk ook voldoende geld om te genieten en je dromen waar te maken.

Vermogen opbouwen

Pensioen is eigenlijk geld voor straks. Voor een onbezorgd pensioen is het fijn om straks genoeg geld te hebben. We hebben een aantal belangrijke dingen voor je op een rij gezet.

Met je meebewegen

De Scildon pensioenregeling verandert met jou mee. Er zijn gebeurtenissen in je persoonlijke leven of werkomgeving die impact kunnen hebben op jouw pensioen. We hebben deze levensmomenten voor je in kaart gebracht.

“Ik ben nergens bang voor”

Jan Stoker, 87

Jan woont in een verzorgingstehuis in Drachten. Hij reed in de jaren 80 al een mustang, toen zijn vrouw in 2009 overleed besloot hij er weer een te kopen om te toeren over de Friese landweggetjes.Toen ik samen met mijn zoon in Heerenveen reed, zag…

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien wat ik aan pensioen heb?

Via Mijnpensioenoverzicht.nl kun je zien wat je aan pensioen, inclusief AOW, hebt opgebouwd. Dit overzicht wordt elke 3 maanden ververst. Voor het specifieke pensioen via Scildon kun je ook op MijnScildon kijken.

Hoe log ik in met DigiD?

Het inloggen met DigiD op het pensioenportaal werkt hetzelfde als hoe je met DigiD bij andere organisaties inlogt. Je kunt zelf aangeven op welke manier je wilt inloggen. Je kunt kiezen uit de DigiD app, sms-controle of gebruiksnaam en wachtwoord. Voor toegang tot extra privacygevoelige gegevens log je in met je identiteitskaart. Mocht je meer willen weten over inloggen met DigiD ga dan naar: www.digid.nl

Ik heb geen werkgever, hoe bouw ik pensioen op?

Iedereen die in Nederland woont, bouwt via de overheid een basispensioen op, de AOW. Voor de meeste mensen is dit helaas niet voldoende om later van te kunnen leven zoals zij dat voor ogen hebben. Het werknemerspensioen is daarom een belangrijke aanvulling op de AOW. Maar wanneer je geen werkgever hebt, kun je via die weg geen aanvullend pensioen opbouwen. Dan zijn er andere opties waarmee een pensioenadviseur je graag van dienst is.

 

Bekijk meer vragen

Hoe sta ik ervoor?

Waarom Scildon pensioen?

  • Prijswinnend
  • Gemak & up-to-date
  • Online + Offline hulp

Direct inloggen op ons portaal

Scildon heeft haar lifecycles verbeterd, de kosten verlaagd en tarieven aangescherpt!

Prisma Pensioen

Heb jij bij ons een Prisma Pensioen regeling lopen? Deze is omgezet naar Scildon Pensioen. Hierover heb je bericht ontvangen.