OndernemerParticulier

Uw dromen waarmaken

7 juli 2021

Iedereen heeft wel een droom om waar te maken. Een mooie wereldreis, een vreemde taal leren, een huisje in Zuid-Frankrijk, uw (klein)kinderen laten studeren of een mooie aanvulling op uw pensioen. Het waarmaken van je grootste dromen stellen veel mensen uit. Ook omdat het waarmaken ervan vaak ook (veel) geld kost. En dat hoeft niet!

Sparen of beleggen

U kunt uw geld op een spaarrekening zetten. Dat is veilig, maar het levert u met de huidige lage spaarrentes niet veel op. Met beleggen heeft u zicht op meer rendement. Maar hoe pakt u dat aan?

Scildon biedt u met bijvoorbeeld Scildon Beleggen een aantrekkelijke oplossing op basis van een levensverzekering. Hiermee zet u geld opzij voor later tegen lage kosten. En bovendien kunt u kiezen uit toonaangevende beleggingsfondsen, zoals Robeco, Actiam en Sparinvest. Zo werkt u op verantwoorde wijze aan het waarmaken van uw dromen en heeft u kans op een hoger rendement dan met sparen.

Welke droom heeft u?

Wilt u uw dromen waarmaken? Blijf dan niet uitstellen: start vandaag! Bijvoorbeeld door een afspraak te maken met uw financieel adviseur om de mogelijkheden van Scildon (Profiel) Beleggen te ontdekken.

Terug naar overzicht

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.