OndernemerParticulier

Op de fiets met Fietsknoop

15 april 2021

Nu het voorjaar echt is begonnen, wordt het weer tijd om op de fiets te stappen. En Scildon heeft een leuk cadeau voor u: de app Fietsknoop met gratis een jaar lang gebruik van Fietsknoop [+]Plus. Voor u de leukste manier om Nederland op de fiets te ontdekken.

Waarom Fietsknoop?

Met Fietsknoop kunt u heel eenvoudig toertochten uitzetten, bewaren en met vrienden delen! Ook zijn er al honderden fietsroutes beschikbaar met een enorme variëteit waaruit de fietser kan kiezen. Met Fietsknoop[+]Plus heeft u nog meer mogelijkheden! Zo kunt u met de ‘plus-versie’ de app reclamevrij gebruiken. Nederland ontdekken op de fiets is niet alleen leuk, maar ook een prima manier om fit en gezond blijven. En daar zijn we allemaal bij gebaat. En onlangs zijn er ook wandelroutes toegevoegd aan de app.

Aanbod voor u

Normaal kost Fietsknoop[+]Plus € 5,99 per jaar, maar als klant van Scildon kunt u  Fietsknoop[+]Plus een jaar lang gratis gebruiken. Na deze periode stopt het abonnement automatisch.
Gebruikt u de app al met de betaalde plus-versie? Dan mag u een jaar lang gratis verlengen op kosten van Scildon.

Klanten hebben een code gekregen voor deze actie in de e-mail nieuwsbrief  ‘Blijf op koers’ van 16 april 2021. De actie geldt tot 31 mei 2021.

Terug naar overzicht

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.