Nabestaandenpensioen

Overlijdensrisico compagnon

Je hebt samen met één of meerdere compagnons jullie eigen bedrijf. Als één van de compagnons overlijdt, kom je voor een heel nieuwe (financiële) situatie te staan. Het betekent vaak dat de aandelen van degene die overleden is naar zijn/haar erfgenamen gaan. Het terugkopen van deze aandelen door de achterblijvende compagnon(s) kan een kostbare zaak zijn. En kun je het bedrijf voortzetten zonder (de inkomsten van) die compagnon?

Advies door een deskundige

Aenean sed lorem est. Sed quis neque ut nibh suscipit imperdiet ac non augue.

Vind een adviseur

Compagnonsverzekering brengt financiële zekerheid

Met de compagnonsverzekering van Scildon verzeker je je tegen dit financiële risico. Je krijgt een bedrag uitgekeerd waarmee je bijvoorbeeld de aandelen kunt terugkopen. Zo kun je zonder financiële zorgen het bedrijf voortzetten. De compagnonsverzekering kent uiteraard een scherp tarief.

Wil je meer weten over hoe je financiële risico’s kunt voorkomen, bijvoorbeeld met een compagnonsverzekering? Maak dan een afspraak met je financieel adviseur.

Voor wie is de compagnonsverzekering?

De compagnonsverzekering is voor bedrijven (of andere samenwerkingsverbanden) met een aantal compagnons.

De pluspunten van de compagnonsverzekering van Scildon

  • Financiële zekerheid met een scherpe premie
  • Geen premieverhoging tijdens de looptijd
  • Je krijgt korting op de overlijdensrisicopremie als je niet rookt

De compagnonsverzekering en duurzaamheid

Je betaalt premies aan ons voor je verzekering. Die premies beleggen wij om jouw financiële toekomst veilig te stellen. Zodat wij een uitkering aan je kunnen doen op het moment dat dat nodig is. We willen dat onze beleggingen renderen, maar wel zo duurzaam mogelijk. De bedragen die jij betaalt, mogen alleen worden gebruikt voor zaken die verantwoord zijn, en liefst een positieve invloed hebben op duurzaamheid. Door heldere keuzes te maken, kunnen we met kracht veranderingen ten goede bevorderen. Wil je meer weten over ons duurzaam beleggingsbeleid?

Veelgestelde vragen

Als uw vraag er niet bij staat, neem dan contact op met uw financieel adviseur.

Ik heb mijn bedrijf met meer dan één compagnon. Als één van hen overlijdt, is de compagnonsverzekering dan ook een oplossing?

Ook als je met meer dan één compagnon in je bedrijf hebt, kun je jet risico dat één van hen overlijdt verzekeren met een Compagnonsverzekering.

Wat is een compagnonsverzekering?

Een compagnonsverzekering is een overlijdensrisicoverzekering voor compagnons. Een compagnonsverzekering geeft je de (financiële) zekerheid dat je je bedrijf kunt voorzetten na het overlijden van één van je compagnons.

Maakt het uit welke bedrijfsvormen mijn bedrijf heeft?

Je bedrijfsvorm kan een BV, VOF, CV of maatschap zijn. Voor iedere vorm gelden andere regels, voor- en nadelen bij het afsluiten van een compagnonsverzekering. Daarom is het verstandig om dit met je financieel adviseur te bespreken.

Financieel advies door een deskundige

Om te bepalen of je het risico van overlijden van één of meer mensen binnen je bedrijf zou moeten verzekeren, raden wij je aan advies te vragen bij een financieel adviseur . Samen met jou zoekt de adviseur naar de financiële oplossing die het beste bij jouw situatie en die van je bedrijf past.

Overlijdensrisicoverzekering / vermogen adviseur

Aenean non accumsan ante. Duis et risus accumsan sem tempus porta nec sit amet est. Sed ut euismod quam. Suspendisse potenti.

Pensioen adviseur

Donec dapibus mauris id odio ornare tempus. Duis sit amet accumsan justo, quis tempor ligula.

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.