Eén van de financieel adviseurs waarmee wij samenwerken, VanderWaardenWealth, doet dit jaar mee aan de Noordkaap Challenge. Daarmee halen zij geld op voor 3FM Serious Request. Scildon sponsort dit initiatief met een gift van € 675,-.

De Noordkaap Challenge is een reis naar de Noordkaap en terug in 13 dagen. Eigenaar van VanderWaardenWealth, Remco-Peter van der Waarden en zijn partner rijden de tocht met een tot camper omgebouwde Sprinter 4×4.

Op vrijdag 8 december 2017 zijn zij vertrokken richting het Noorden. Zij hopen op 20 december 2017 met een flinke cheque te finishen bij het Glazen Huis in Apeldoorn.

Meer informatie over de challenge.

Dit is het doel van 3FM Serious Request 2017
In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Deze actie wordt ‘De stille ramp’ genoemd.

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op en herstellen ze het contact.

Meer informatie over serious request.

De Noordkaap Challenge is één van de vele initiatieven om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Het Glazen Huis staat dit jaar vanaf maandag 18 t/m zondag 24 december 2017 in Apeldoorn. #SR17.