Wat gaat u doen als u met pensioen gaat? Welke dromen wilt u dan gaan waarmaken? Een lang verblijf in het buitenland, een camper, extra tijd voor uw hobby’s? En heeft u daarvoor dan genoeg geld opzij gezet?!

Om hiervoor meer aandacht te vragen, is Scildon een paar maanden geleden gestart met PensioenPortretten.nl. Fotografe Ramona Deckers heeft een aantal mensen geportretteerd. Bij deze foto’s vertellen zij hun verhaal. En dat levert mooie beelden en verhalen op! Echte PensioenPortretten.

En met uw eigen verhaal maakt u kans op een professionele fotoshoot!

Voor je het weet, ben je 67 jaar……….

Pensioen is voor iedereen anders. Voor de één nog ver weg. Voor een ander is het al de dagelijkse praktijk.

In opdracht van Scildon heeft fotografe Ramona Deckers een aantal mensen geportretteerd. Ieder in zijn of haar eigen omgeving. Bij de foto’s vertellen deze mensen hun verhaal. Wij hebben gekozen om verschillende generaties aan het woord te laten. Mensen in de leeftijd van 27 tot 87 jaar. En dat levert mooie beelden en verhalen op! Echte PensioenPortretten.

Iedere leeftijd zijn eigen verhaal over pensioen

De tweeling Kevin en Marvin (27 jaar) kijken tegen die tijd wel hoe zij moeten omgaan met hun pensioen. De 67-jarige Cor waarschuwt ons: ‘Voor je het weet ben je 67, dat gaat heel snel hoor.’ En de 87-jarige Jan geniet nog met volle teugen van zijn Ford Mustang.

Portretten online en op zuilen

Deze portretten vindt u niet alleen op www.pensioenportretten.nl. De foto’s en verhalen staan ook op grote zuilen die door Nederland trekken. Tot 28 oktober vindt u de zuilen met de PensioenPortretten op het Stationsplein in Hilversum. In mei stonden de portretten op het Schouwburgplein in Rotterdam. En in juni in Groningen op het Damsterdiep.

Uw pensioen – nog ver weg of dichterbij?

Wanneer gaat u met pensioen? Nu is de pensioenleeftijd nog 67 jaar. In de komende jaren gaat die pensioenleeftijd omhoog. Maar een belangrijkere vraag….. weet u wat u wilt doen als u met pensioen gaat? En of u daarvoor dan genoeg geld opzij heeft gezet?!

Win een professionele fotoshoot

Schrijf uw pensioenverhaal en maak kans op een professionele fotoshoot door Ramona Deckers. En het maakt niet uit of u nu al met pensioen bent of over een paar maanden met pensioen gaat. Of dat dat nog jaren duurt. Schrijf uw dromen op, deel uw dagelijkse leven. Als het verhaal maar over pensioen gaat. Het mooiste verhaal belonen wij met een professionele fotoshoot door Ramona Deckers. Ramona heeft ook de foto’s voor PensioenPortretten gemaakt. Ga naar PensioenPortretten.nl voor uw verhaal en de spelregels.

Het verhaal van de eerste winnaar – investeren in onze toekomst

Hélène Huggers-Beterams was eerder dit jaar de eerste winnaar van een fotoshoot. Zij schreef:

Zelfstandig, lastige tijden, opgroeiende kinderen, en toch zorgen voor een pensioenopbouw, een uitdaging en niet gemakkelijk. We stellen ons toch voor dat we investeren in onze toekomst en die van onze kinderen en dat we daar uiteindelijk de vruchten van plukken, samen met dat beetje pensioen wat we wel op hebben kunnen bouwen. En een portret van deze periode, nu er rust is gekomen, zakelijk en privé, zou zeer welkom zijn.

Waarom start Scildon met PensioenPortretten.nl?

Scildon vindt het belangrijk dat u op tijd nadenkt over uw wensen als u met pensioen gaat. Want die wensen kosten u vaak geld. En hoe eerder u zorgt dat u daarvoor geld opzij zet, hoe makkelijker u die wensen kunt waarmaken. Uw financieel adviseur kan u hiermee heel goed van dienst zijn! Met PensioenPortretten.nl vragen we extra aandacht voor het op tijd regelen van een aanvullend pensioen. Want voordat je het weet, ben je 67 jaar…..