Nu het voorjaar echt is begonnen, wordt het weer tijd om op de fiets te stappen. En Scildon heeft een leuk presentje voor klanten: de app Fietsknoop met gratis een jaar lang gebruik van  Fietsknoop[+]Plus. Een leuke manier om Nederland op de fiets te ontdekken.

Waarom Fietsknoop?

Met Fietsknoop kunt u heel eenvoudig toertochten uitzetten, bewaren en met vrienden delen. Ook zijn er al honderden fietsroutes beschikbaar met een enorme variëteit waaruit u kunt kiezen. Met Fietsknoop[+]Plus heeft u nog meer mogelijkheden. Zo kunt u met de Plus-versie de app reclamevrij gebruiken. En Nederland ontdekken op de fiets is natuurlijk heel leuk!

Gezond blijven

Het is belangrijk om goed voor uzelf te zorgen en in beweging te blijven, fietsen is daar een goede en passende oplossing voor op dit moment. Zolang de regelgeving rondom corona niet verandert, is het toegestaan en veilig om buiten te fietsen. Tijdens het fietsen gelden natuurlijk ook de regels die zijn opgesteld door het RIVM; anderhalve meter afstand houden en het vermijden van groepen. En blijf vooral binnen op het moment dat u verkouden bent of koorts heeft. Maar uiteraard hopen wij dat iedereen weer snel zorgeloos en vooral gezond erop uit kan trekken!

Aanbod voor klanten

Klanten kunnen Fietsknoop[+]Plus nu 1 jaar gratis gebruiken. Na deze periode stopt het abonnement automatisch. Klanten hebben een code gekregen voor deze actie in de e-mail nieuwsbrief  ‘Blijf op koers’ van 24 april 2020. De actie geldt tot 15 mei 2020.

We wensen u veel mooie toertochten!