Regelmatig informeren wij u over de duurzame doelstellingen van Scildon. Want Scildon is al vele jaren actief met duurzaam ondernemen. Zo staat het dak van ons pand vol met zonnepanelen. En hebben we onze bedrijfsauto’s vervangen door elektrische. We sturen steeds minder via de post. De postverzending die we nog wel doen, is CO2-neutraal. En we doen meer………….

Medewerkers zetten zich in voor goede doelen

Scildon stelt haar medewerkers in staat zich in te zetten voor diverse goed doelen. Zoals de Roparun, NLDoet en Sherpa. Sherpa is een zorginstelling in de regio Gooi & Vechtstreek, Eemland en Utrecht-West en ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd.

Het duurzame beleggingsbeleid van Scildon

Scildon ontvangt premies van u en andere klanten. Een gedeelte van dat geld en een gedeelte van ons eigen vermogen, beleggen wij. Zo hebben wij in de toekomst voldoende geld om, op het moment dat dat nodig is, aan u het opgebouwde of verzekerde kapitaal uit te keren. Voor onze beleggingsactiviteiten hebben wij een duurzaam beleggingsbeleid. Wij houden actief rekening met maatschappelijke criteria, sociale aspecten en milieu-effecten. Zo bent u er zeker van dat wij het geld dat u aan ons toevertrouwt op een verantwoorde manier beheren.

Uw eigen (duurzame) fondskeuze maken

Heeft u een beleggingsverzekering van Scildon? Dan heeft u een keuze uit een groot aantal fondsen, waaronder een aantal duurzame fondsen. Informeer bij uw financieel adviseur welke (duurzame) fondsen goed aansluiten op uw wensen en (financiële) doelstellingen.