Wij merken dat de belangstelling bij consumenten voor duurzame beleggingen sterk groeit. Natuurlijk ook omdat er steeds meer aandacht aan duurzaamheid wordt besteed. Maar ook omdat op de aandelenmarkt is te zien is dat ondernemingen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, steeds hoger worden gewaardeerd. Beleggingen in fondsen die geselecteerd zijn op basis van de mate van duurzaamheid presteren dan ook steeds beter.

Interessant voor u?

Wilt u uitzicht op een duurzaam rendement? Maar wilt u geen keuzes maken tussen het ruime aanbod van de verschillende externe fondsen dat Scildon aanbiedt? Dan is Scildon Profiel Beleggen een eenvoudige én ook nog eens duurzame oplossing voor u. Scildon Profiel Beleggen is een levensverzekering op basis van beleggingen. Dat wil zeggen dat de premies die u inlegt, worden belegd. Op die manier bouwt u vermogen op om uw persoonlijke doelstellingen financieel mogelijk te maken.

Met Scildon Profiel Beleggen wordt duurzaam beleggen eenvoudig

Met Scildon Profiel Beleggen kiest u samen met uw financieel adviseur voor een persoonlijk profiel. Dat profiel past bij één van de drie Actiam Duurzaam Mixfondsen, die door de beleggingsexperts van Actiam zijn samengesteld:

  • ACTIAM Duurzaam Mixfonds Defensief
  • ACTIAM Duurzaam Mixfonds Neutraal
  • ACTIAM Duurzaam Mixfonds Offensief

Hiermee belegt u maatschappelijk verantwoord, voor uzelf én de samenleving. En dat kan al vanaf slechts € 50,- per maand!

Wilt u meer weten?

Uw financieel adviseur informeert u graag verder over de mogelijkheden om vermogen op te bouwen. Om uw toekomstdromen financieel haalbaar te maken of als aanvulling op uw pensioen. En uw adviseur geeft u graag meer informatie over de oplossingen hiervoor met Scildon Profiel Beleggen. Meer informatie over Scildon Profiel Beleggen.