Scildon maakt echt het verschil

Financieel advies door een deskundige

Voor advies en meer informatie over onze producten verwijzen wij u graag naar een onafhankelijke financieel adviseur. Scildon geeft zelf geen advies.

Heeft u nog geen financieel adviseur?

Als u nog geen adviseur heeft, dan laten wij u graag zien met welke onafhankelijke adviseurs in uw regio wij samenwerken. Uiteraard bepaalt u zelf door welke adviseur u zich laat begeleiden.

Financieel advies door een deskundige helpt u bij het in kaart brengen van uw financiële mogelijkheden, verplichtingen én wensen. Een goede adviseur biedt u inzicht in uw financiële situatie, bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis, kinderen die gaan studeren, pensionering, arbeidsongeschiktheid of het verlies van uw partner. Het is niet eenvoudig de financiële gevolgen van al deze gebeurtenissen te overzien. Dat is de reden dat Scildon de producten alleen na een degelijk financieel advies aan u wil aanbieden.

Een onafhankelijke financieel adviseur analyseert uw persoonlijke situatie en vergelijkt productoplossingen van verschillende aanbieders. Samen met u bekijkt de adviseur welke producten het beste aansluiten bij uw wensen. Aan dit advies zijn kosten verbonden. U maakt daar vooraf duidelijke afspraken over en u betaalt de advieskosten rechtstreeks aan uw adviseur.