Financieel advies over pensioen

Voor advies en meer informatie over onze producten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijke financieel adviseur. Scildon geeft zelf geen advies.

Heb je nog geen financieel adviseur?

Als je nog geen adviseur hebt, dan laten wij je graag zien met welke onafhankelijke adviseurs in jouw regio wij samenwerken. Uiteraard bepaal je zelf door welke adviseur je je laat begeleiden.

Financieel advies door een deskundige helpt je bij het in kaart brengen van je financiële mogelijkheden, verplichtingen én wensen. Een goede adviseur biedt je inzicht in je financiële situatie, bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis, kinderen die gaan studeren, pensionering, arbeidsongeschiktheid of het verlies van je partner. Het is niet eenvoudig de financiële gevolgen van al deze gebeurtenissen te overzien. Dat is de reden dat Scildon de producten alleen na een degelijk financieel advies aan je wil aanbieden.

Een onafhankelijke financieel adviseur analyseert jouw persoonlijke situatie en vergelijkt productoplossingen van verschillende aanbieders. Samen met jou bekijkt de adviseur welke producten het beste aansluiten bij je wensen. Aan dit advies zijn kosten verbonden. Je maakt daar vooraf duidelijke afspraken over en je betaalt de advieskosten rechtstreeks aan je adviseur.

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.