Beleggingsfondsen

U kunt onderaan deze pagina de actuele koersen bekijken van de beleggingsfondsen die Scildon aanbiedt. Ook kunt u de fondsen met elkaar vergelijken op bijvoorbeeld duurzaamheid, rendement, risico en kosten.

Wilt u het historisch fondsrendement bekijken van een door ons aangeboden beleggingsfonds of meer weten over de kosten van Scildon? Deze informatie kunt u bekijken op de pagina fondseninformatie.U vindt hier ook de koersen van onze garantiefondsen.

Het kan zijn dat uw klant belegt in een fonds dat wij niet meer aanbieden voor nieuwe verzekeringen. Informatie over deze niet actief aangeboden beleggingsfondsen kunt u hier bekijken.

Duurzaam beleggen

Vanuit de wens om te komen tot een groenere samenleving wordt bij het selecteren van de unit-linked beleggingen rekening gehouden met alle relevante risico’s van een belegging, zoals ook duurzaamheidsrisico’s. Scildon moet voldoen aan de Europese verordening betreffende informatieverschaffing over duurzaamheid in de financiële sector, de zogenaamde ‘Sustainable Finance Disclosure Regulation’ (SFDR).

Omdat wij merken dat consumenten duurzaam beleggen steeds belangrijker vinden, hebben wij twee fondsselecties op duurzaamheid voor u uitgewerkt.

Fonds aan- of verkopen

Als uw klant een fonds wil aan- of verkopen dan kan dat. Opdrachten die wij vóór 24.00 uur via Mijn Scildon ontvangen, worden de daarop volgende beursdag verwerkt. Bovendien ontvangt uw klant een korting van 50% op de aan- en verkoopkosten als hij/zij een opdracht geeft via Mijn Scildon. Uw klant kan een opdracht ook doorgeven door het switchformulier naar ons toe te sturen.

In sommige browsers duurt het wat langer voordat de ‘Fondsvergelijker’ laadt. Het kan helpen de pagina te verversen (Control+F5).