Overlijdensrisico verzekeren

Wist u dat er in Nederland elk jaar zo’n 10.000 mannen en vrouwen tussen de 20 en de 50 jaar overlijden? Soms is daar een periode van ziekte aan voorafgegaan. Soms komt een overlijden totaal onverwacht.

Voor de nabestaanden heeft een overlijden zeer ingrijpende gevolgen. Naast het verdriet krijgen zij plotseling te maken met een totaal andere financiële situatie. Door het overlijden van uw partner is de kans groot dat u opeens extra geld nodig heeft. Maar het kan ook gebeuren dat uw partner door uw overlijden achterblijft met een flinke (hypotheek)schuld.

Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit aan nabestaanden als de verzekerde persoon komt te overlijden.

Scildon biedt twee verschillende overlijdensrisicoverzekeringen:

Lifestyle Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering met zeer gunstige premies. Maak direct een premieberekening.

Meer over de Lifestyle Overlijdensrisicoverzekering >>

Nabestaanden Polis

Een verzekering die bij uw overlijden uw nabestaanden voorziet van een gegarandeerd inkomen. De Nabestaanden Polis is volledig af te stemmen op de Algemene nabestaandenwet (Anw) en dus op uw persoonlijke situatie.

Om te bepalen of u het risico van overlijden zou moeten verzekeren en op welke manier dat dan het beste zou kunnen, raden wij u aan advies te vragen bij een onafhankelijk vermogensadviseur. Uw financieel adviseur analyseert uw persoonlijke situatie en vergelijkt productoplossingen van verschillende aanbieders. Samen met u bekijkt de adviseur wat het beste aansluit bij uw wensen.

Meer over de Nabestaanden Polis >>

Vul hiernaast uw postcode in om een financieel adviseur in uw omgeving te vinden.