Ilse stelt zich voor

Mijn naam is Ilse Heeremans en ik ben sinds juni 2018 werkzaam bij Scildon in de rol van accountmanager pensioen. Na mijn studie HEAO Bank en Verzekeringen heb ik mij gespecialiseerd in het pensioenvak in diverse rollen, veelal aan de buitenkant van een organisatie. Mijn ervaring op het gebied van pensioen is breed, deze heb ik opgedaan bij uitvoerders en adviseurs. Zowel collectief pensioen als pensioen voor de directeur groot aandeelhouder zijn mijn aandachtsgebieden.
Pensioen is mijn passie en ik ben van mening dat pensioen één van de meest dynamische dienstverleningen is die er bestaat. Door de vele wijzigingen in wet- en regelgeving rondom pensioen is een goede begeleiding van alle stakeholders binnen een pensioenregeling van groot belang.


De adviseur heeft een sleutelrol, want pensioen is bij uitstek een adviesgevoelig onderwerp. Zowel voor de werkgever als de werknemers. En zeker in deze tijd is veel aandacht nodig voor het begeleiden van werkgever en werknemers tijdens hun ‘pensioenreis’. Door mijn jarenlange ervaring als pensioenadviseur begrijp ik goed wat er speelt en kan ik me ook verplaatsen in de rol van de adviseur.
Ik krijg energie van het begeleiden van adviseurs, werkgevers én werknemers bij het tot stand komen van een pensioenregeling en de uitvoering daarvan. Met name het samenbrengen van de doelen en het activeren van de deelnemers in een pensioenregeling heeft mijn aandacht.

E-mail: ilse.heeremans@scildon.nl
Tel: 06 39 33 18 79