Scildon maakt echt het verschil

COLLECTIEF PENSIOEN

Voor werkgevers en werknemers is pensioen een zeer belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Vaak worden de kosten als ondoorzichtig ervaren en is de communicatie onduidelijk. Scildon Pensioen is een collectief pensioenproduct met duidelijke taal en goed inzicht in de kosten en de te betalen premies. Wij werken alleen met het professioneel en onafhankelijk intermediair. Onze dienstverlening is hier dan ook volledig op ingericht.

Lees verder >

ONTMOET HET TEAM

Een bevlogen team van professionals, met allemaal een eigen expertise, maar er is een passie die ze delen: Pensioen! Leer onze accountmanagers kennen.

Christina
Accountmanager Midden- en Oost-Nederland
Meer over Christina

Jan-Albert
Manager Client Serviceteam Zakelijk
Meer over Jan-Albert
Ilse
Accountmanager Noord-Nederland
Meer over Ilse
Richard
Accountmanager Zuid-Nederland
Meer over Richard

SCILDON BIEDT ONDERSTEUNING


Voor onze adviseurs hebben wij passende PensioenServices ontwikkeld om de communicatie over pensioen makkelijker te maken. Daarnaast bieden wij een kennisbank met heel veel informatie: Scildon Support. 

Informatie PensioenServices

PENSIOENADVISEURS OVER SCILDON PENSIOEN

Onderstaand vindt u interviews met pensioenadviseurs. Zij vertellen over ons pensioenproduct en onze dienstverlening. In deze video’s heeft het product nog zijn oude naam.

Winfried van Kouwen over de accountmanager (pensioencoach) van Scildon.
Remie Aleven over de offerteservice bij Scildon.

Meer video’s


NIEUWS

12-05-2022Tevreden over 2021 en vertrouwen voor 2022

Levensverzekeringsmaatschappij Scildon kijkt in haar jaarverslag over 2021 met tevredenheid terug. Ondanks de vele onzekerheden heeft Scildon vertrouwen in een verdere versterking van haar…

Lees meer

02-03-2022Pensioenadvies en duurzaamheid

In de nieuwsbrief van DFO, DFO Signalen, vraagt onze accountmanager Christina Bazan y Kapteijns zich af of pensioenadviseurs een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van de…

Lees meer

25-10-2021Pensioenadviseur cruciaal bij versnelling duurzaamheid

Uitdaging voor financiële sectorIn de financiële sector is er veel aandacht voor vergroening van de beleggingen. “De financiële sector stuurt enorme stromen van kapitaal. Het verleggen van de…

Lees meer

Nieuwsarchief >

NIEUWE LIFECYCLES

Scildon heeft haar lifecycles verbeterd, de kosten verlaagd en tarieven aangescherpt!

Heb jij voor een klant een Prisma Pensioen regeling afgesloten? Deze is omgezet naar Scildon Pensioen. Hierover heb je bericht ontvangen.

DIRECT INLOGGEN OP ONS NIEUWE PORTAAL

WAAROM EEN SCILDON PENSIOEN?

  • Prijswinnend
  • Gemak & up-to-date
  • Online + Offline hulp

STA JE OPEENS TE

HIGHFIVEN MET

WERKGEVERS

AANBEVOLEN DOOR


Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over het pensioenportaal

Wanneer je op ons nieuwe portaal vastloopt, dan helpen we je natuurlijk graag verder! Neem voor support contact op met een van onze medewerkers.
• Je kan mailen naar: pensioenservice@scildon.nl
• En wil je gewoon even bellen: 035- 6254885

Kun je het pensioenportaal op elk apparaat goed zien?

Het nieuwe portaal is responsive gebouwd. Dit betekent dat het nieuwe portaal goed te gebruiken is op mobiel, tablet en/of desktop. Het portaal schaalt automatisch mee met de grootte van het scherm op het apparaat. Hierdoor is een bezoek aan het portaal nog gemakkelijker en kunnen wijzigingen nog beter worden doorgevoerd.

Hoe kan ik inloggen op het pensioenportaal met gebruikersnaam en wachtwoord?

Je wilt inloggen op ons nieuwe portaal Scildon Online Pensioenen met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Wanneer je het pensioenportaal voor het eerst bezoekt, opent het onderstaande scherm. Hier kies je de mogelijkheid: ‘Eerste bezoek? Activeer uw account’.

Er opent een nieuw scherm. Hier vul je je e-mailadres in. Vervolgens ontvang je een e-mailbericht in je e-mailbox. Ter illustratie hoe deze mail eruitziet, onderstaand een printscreen.

Voorbeeld van de e-mail die je ontvangt wanneer je jezelf de eerste keer gaat aanmelden op het nieuwe Scildon Online Pensioenen.

In de e-mail die je zojuist hebt ontvangen staat een activatiecode, deze activatiecode vul je vervolgens in op het inlogscherm van Scildon Online Pensioenen.

Het is gelukt! Nu kun je een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal 14 tekens.

Alle veelgestelde vragen >


VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

WhatsApp

Tijdelijk niet beschikbaar

Telefoon

Bel 035-625 48 85

Direct persoonlijk contact met een van onze professionals.

E-mailadres

pensioenservice@scildon.nl

Binnen 48 uur reactie.