Scildon maakt echt het verschil

COLLECTIEF PENSIOEN

Voor werkgevers en werknemers is pensioen een zeer belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Vaak worden de kosten als ondoorzichtig ervaren en is de communicatie onduidelijk. Scildon Pensioen is een collectief pensioenproduct met duidelijke taal en goed inzicht in de kosten en de te betalen premies. Wij werken alleen met het professioneel en onafhankelijk intermediair. Onze dienstverlening is hier dan ook volledig op ingericht.

Lees verder >

ONTMOET HET TEAM

Een bevlogen team van professionals, met allemaal een eigen expertise, maar er is een passie die ze delen: Pensioen! Leer onze accountmanagers kennen.

Jan-Albert
Manger Client Serviceteam Zakelijk

Meer over Jan-Albert

Ilse
Accountmanager

Meer over Ilse

SCILDON BIEDT ONDERSTEUNING


Voor onze adviseurs hebben wij passende PensioenServices ontwikkeld om de communicatie over pensioen makkelijker te maken. Daarnaast bieden wij een kennisbank met heel veel informatie: Scildon Support. 

Informatie PensioenServices

PENSIOENADVISEURS OVER SCILDON PENSIOEN

Onderstaand vindt u interviews met pensioenadviseurs. Zij vertellen over ons pensioenproduct en onze dienstverlening. In deze video’s heeft het product nog zijn oude naam.

Winfried van Kouwen over de accountmanager (pensioencoach) van Scildon.
Remie Aleven over de offerteservice bij Scildon.

Meer video’s


NIEUWS

13-09-2022Nieuwe lifecycles voor iedereen

In oktober dit jaar gaan wij de pensioenkapitalen van onze deelnemers overbrengen naar onze nieuwste lifecycles. Wij hebben het aantal beleggingscategorieën en -fondsen binnen de lifecycles flink…

Lees meer

12-09-2022Persbericht: Werkgevers dringend behoefte aan advies over nieuwe pensioenwet

Op 1 januari 2023 wordt een start gemaakt met één van de grootste wijzigingen op het gebied van pensioenen. Werkgevers tasten zes maanden voor de start nog behoorlijk in het duister hoe ze ermee…

Lees meer

04-07-2022Terugblik ‘Werkgevers in beweging krijgen voor WTP’

Op 1 juli werden adviseurs in een webinar door Natasja de Winter van KWPS en Ilse Heeremans van Scildon in 45 minuten bijgepraat over het in beweging krijgen van werkgevers voor de WTP. Natasja de…

Lees meer

Nieuwsarchief >

NIEUWE LIFECYCLES

Scildon heeft haar lifecycles verbeterd, de kosten verlaagd en tarieven aangescherpt!

DIRECT INLOGGEN OP ONS PORTAAL

WAAROM EEN SCILDON PENSIOEN?

  • Prijswinnend
  • Gemak & up-to-date
  • Online + Offline hulp

Heb jij voor een klant een Prisma Pensioen regeling afgesloten? Deze is omgezet naar Scildon Pensioen. Hierover heb je bericht ontvangen.

STA JE OPEENS TE

HIGHFIVEN MET

WERKGEVERS

AANBEVOLEN DOOR


Veelgestelde vragen

Wat betekent de Wet toekomst pensioenen voor Scildon Pensioen?

Scildon bereidt zich voor op aanpassingen van Scildon Pensioen. Zo gaan wij voldoen aan de nieuwe Wet toekomst pensioenen (Wtp) zodra de Eerste en Tweede Kamer een besluit hebben genomen over het wetsvoorstel. Er kunnen dus nog veranderingen plaatsvinden. Tijdens de overgangsperiode, die ingaat nadat de wet is ingegaan, blijven de huidige opties van Scildon Pensioen bestaan. Wij houden je hier op de hoogte.

Hoe werkt eHerkenning?

Je wilt inloggen op ons nieuwe portaal Scildon Online Pensioenen door middel van eHerkenning. Wanneer je het nieuwe portaal voor het eerst bezoekt, opent het onderstaande scherm. Hier kies je de mogelijkheid: eHerkenning.

Wanneer je eHerkenning hebt geselecteerd, wordt het volgende scherm geopend. Hier voer je je eigen inloggegevens (naam en wachtwoord) van eHerkenning in.

Het inloggen is gelukt! Selecteer in het scherm de eHerkening serviceprovider. Voor Scildon is dit: We_ID. Na het selecteren van We_ID wordt de landingspagina getoond van Scildon Online Pensioenen.

In welke browsers werkt het pensioenportaal het beste?

Wanneer je een online portaal bouwt heb je te maken met een snel veranderend medium met haast nog sneller veranderende software, namelijk: de browser. Browsermakers als Google, Mozilla, Microsoft en Apple introduceren in rap tempo vernieuwingen in hun producten. Als gebruiker moet je dus regelmatig software-updates uitvoeren om optimaal gebruik te kunnen blijven maken van je browser. Wij doen dit ook met ons portaal. Ondersteunt jouw browser ons nieuwe portaal niet omdat hij toe is aan een update, kijk dan even op onderstaande links!

Update Safari: https://support.apple.com/en-en/HT201541
Update IE: https://www.microsoft.com/en-us/download/internet-explorer.aspx
Update Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/update-firefox-latest-version
Update Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95414?hl=en

Alle veelgestelde vragen >


VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Telefoon

Bel 035-625 48 85

Direct persoonlijk contact met een van onze professionals.

E-mailadres

pensioenservice@scildon.nl

Binnen 48 uur reactie.