Het beste voor uw bedrijf en werknemers

Collectief Pensioen
Uit onderzoek blijkt dat werknemers een goede pensioenregeling als belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde zien. Tegelijkertijd wordt communicatie rondom pensioen als onduidelijk en onbegrijpelijk ervaren. Het Scildon Pensioen is een pensioenproduct dat staat voor duidelijkheid en begrijpelijkheid. Daarom hebben wij voor ons collectief pensioenproduct een aparte website gemaakt.

Ga naar Scildon Pensioen

Overlijdensrisico
Iedereen is vervangbaar maar niet altijd even makkelijk. Een sleutelfiguur (keyman) is voor een bedrijf tot op zekere hoogte onvervangbaar. Het wegvallen van zo’n persoon kan grote financiële gevolgen hebben. Denk aan kosten voor werving en selectie van een vervanger, het inhuren van interim-managers, opleiding van personeel maar ook (tijdelijke) winstdalingen. U kunt zich tegen dit financiële risico verzekeren door een zogeheten keymanverzekering af te sluiten.

Om te bepalen of u het risico van overlijden van één of meer mensen binnen uw bedrijf zou moeten verzekeren, raden wij u aan advies te vragen bij een financieel adviseur. Die kan u bovendien alles vertellen over pensioenregelingen en de mogelijkheden daarvan. Samen met u zoekt de adviseur naar de financiële oplossing die het beste bij uw situatie en die van uw bedrijf past. Zoek een adviseur overlijdensrisico.