Nu zorgen voor later

U heeft een eigen zaak. En daar investeert u natuurlijk veel in: tijd en geld. U wilt zich geen zorgen maken over uw pensioen. En als u een partner en kinderen heeft, wilt u hen verzorgd achterlaten, mocht u iets overkomen.

Uw pensioen

Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) staat u niet dagelijks stil bij uw overlijden en ook niet bij uw pensioen. Toch is het verstandig uw pensioenvoorziening regelmatig onder de loep te nemen. Om een goed pensioen op te bouwen kunt u gebruikmaken van een pensioenproduct. Lees meer over het pensioenproduct van Scildon voor de ondernemer.

Om te bepalen of u het risico van overlijden zou moeten verzekeren en op welke manier dat dan het beste zou kunnen, raden wij u aan advies te vragen bij een financieel adviseur. Die kan u ook uitleg geven over de mogelijke pensioenvoorzieningen voor een DGA. Een onafhankelijk adviseur analyseert uw persoonlijke situatie en vergelijkt productoplossingen van verschillende aanbieders. Samen met u bekijkt de adviseur wat het beste aansluit bij uw wensen.

Uw nabestaanden en bedrijf verzorgd achterlaten

Uw kostbare bezit, zowel zakelijk als privé, wilt u natuurlijk goed verzorgen. U bent ook maar een mens: ook u kan onverwacht wegvallen en dat geldt ook voor uw eventuele compagnon.

Met de Nabestaanden Polis van Scildon ontvangen uw nabestaanden een gegarandeerd vast inkomen.

En om er zeker van te zijn dat uw bedrijf kan worden voortgezet als u of uw compagnon overlijdt, kunt u bij Scildon een compagnonsverzekering of dekkingspolis afsluiten

Om te bepalen welke financiële risico’s u loopt en hoe u die wilt beperken of wegnemen, raden wij u advies te vragen bij een financieel adviseur.