Vrij vermogen

Geld opzij zetten voor later

U wilt geld opzij zetten voor later. Omdat u straks met uw opgebouwde vermogen uw persoonlijke doelstellingen wilt realiseren. Dat kan het kopen van een huis zijn. Maar ook het betalen van de studie van de (klein)kinderen, een wereldreis of het aanvullen van uw pensioen. Of misschien wilt u wel geld opzij leggen om ook straks nog verzekerd te zijn van een goede gezondheidszorg.

U kunt uw geld op een spaarrekening zetten. Dat is veilig, maar het levert u met de huidige lage spaarrentes vermoedelijk niet veel op. Met beleggen heeft u uitzicht op meer rendement. Maar hoe pakt u dat aan?

Scildon Beleggen

Als u gaat beleggen, wilt u dat uiteraard op een verantwoorde manier doen. Scildon Beleggen is dan een goede keuze. Een transparante, flexibele beleggingsverzekering tegen lage kosten. U heeft veel vrijheid en de beschikking over een breed palet aan wereldwijde beleggingsfondsen. Met Scildon Beleggen neemt u nooit meer risico dan past bij uw eigen risicoprofiel. Dat betekent dat risico en rendement worden afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Zo werkt u op verantwoorde wijze aan uw vermogensopbouw en heeft u uitzicht op een hoger rendement dan met sparen.

Lees meer over het verzekeringsproduct Scildon Beleggen.

Bekijk de voorwaarden.