Scildon maakt echt het verschil

Vrij vermogen

Geld opzij zetten voor later

U wilt geld opzij zetten voor later omdat u straks met uw opgebouwde vermogen uw persoonlijke doelstellingen wilt realiseren. Dat kan het kopen van een huis zijn, maar ook het betalen van de studie van de (klein)kinderen, een wereldreis of het aanvullen van uw pensioen. Of misschien wilt u wel geld opzij leggen om ook straks nog verzekerd te zijn van een goede gezondheidszorg.

U kunt uw geld op een spaarrekening zetten. Dat is veilig, maar het levert u met de huidige lage spaarrentes vermoedelijk niet veel op. Met beleggen heeft u uitzicht op meer rendement. Maar hoe pakt u dat aan?

MET BELEGGEN UW DROMEN WAARMAKEN

Als u gaat beleggen om uw dromen waar te maken, wilt u dat uiteraard op een verantwoorde manier doen. Bij Scildon heeft u dan twee mogelijkheden:

 • Scildon Profiel Beleggen – duurzaam beleggen met de fondsen van Actiam
 • Scildon Beleggen – vrijheid in beleggen met keuze uit meer dan 50 fondsen

In beide gevallen kiest voor een transparante, flexibele beleggingsverzekering tegen lage kosten. Want u wilt natuurlijk zoveel mogelijk rendement behalen! En u neemt  nooit meer risico dan past bij uw eigen risicoprofiel. Dat betekent dat risico en rendement worden afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Zo werkt u op verantwoorde wijze aan uw vermogensopbouw en heeft u uitzicht op een hoger rendement dan met sparen.

SCILDON PROFIEL BELEGGEN

Bent u op zoek naar een eenvoudige en ook duurzame beleggingsoplossing? Dan is Scildon Profiel Beleggen (bij uw adviseur ook bekend als Scildon Easy B) een goede mogelijkheid. Met deze levensverzekering belegt u in één van de duurzame beleggingsfondsen van ACTIAM. Uw persoonlijk risicoprofiel is hiervoor de basis. Afhankelijk van uw profiel belegt u in:

 • Actiam Duurzaam Mixfonds Defensief
 • Actiam Duurzaam Mixfonds Neutraal
 • Actiam Duurzaam Mixfonds Offensief

ACTIAM heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van duurzaam beleggen. Dit blijft niet onopgemerkt. Deze vermogensbeheerder heeft in 2020 twee Refinitiv Lipper Awards gewonnen. Zowel het Actiam Duurzaam Mixfonds Offensief (beste fonds op 3-jaars basis) als de Actiam Mixed Assets fondsen (beste groep fondsen op 3-jaars basis) vielen in de prijzen. Ook in 2019 won Actiam al twee Refinitiv Lipper Awards,

De Refinitiv Lipper Fund Awards worden jaarlijks uitgereikt aan fondsen en fondshuizen die uitblinken in rendement en risico.

Lees meer over het verzekeringsproduct Scildon Profiel Beleggen

Bekijk de voorwaarden

Scildon Beleggen

Wilt u zelf uw fondskeuze bepalen? Dat kan met Scildon Beleggen. Daarmee heeft u alle vrijheid en de keuze uit een breed palet van meer 50 beleggingsfondsen. Waaronder uiteraard ook veel duurzame fondsen. Met onze fondsvergelijker maakt u op basis van uw voorkeuren, eenvoudig een selectie uit ons aanbod van externe fondsen.

Lees meer over het verzekeringsproduct Scildon Beleggen

Bekijk de voorwaarden

Zekerheid bij overlijden

Bij Scildon Profiel Beleggen en Scildon Beleggen wordt bij overlijden van de verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering de waarde van de beleggingen, vermeerderd met 10% extra, uitgekeerd. De uitkering vindt plaats aan de door uzelf aangewezen begunstigde(n). Hiervoor betaalt u een opslag van slecht 0,02% over de waarde van uw beleggingen.

Lage minimale inleg, flexibele opnamemogelijkheden

U kunt al inleggen vanaf € 50,- per maand. Een eenmalige inleg (koopsom) storten kan vanaf
€ 1.000,-. Ook een combinatie van periodieke inleg en een extra storting bij aanvang is mogelijk. En wilt u later nog eens een extra bedrag storten? Dat kan altijd. Maar ook op bepaalde momenten minder inleggen is geen enkel probleem. Flexibiliteit, vrijheid en gemak staan voorop!

DE PLUSPUNTEN VAN SCILDON BELEGGEN EN SCILDON PROFIEL BELEGGEN

 • Meedoen kan al vanaf € 50,- per maand of met koopsom vanaf € 1.000,-
 • Gemakkelijk uw inleg verhogen of verlagen
 • Lage kosten
 • Uitkering bij overlijden 110% van de waarde van de beleggingen
 • Afbouw van risico mogelijk
 • Online switchen tegen gereduceerde kosten 24/7 inzicht in de waardeontwikkeling via Mijn Scildon