Zo simpel kan het zijn
Scildon

Heffingsvrij vermogen

Geld opzij zetten voor later

Je wilt geld opzij zetten voor later omdat je straks met je opgebouwde vermogen jouw persoonlijke doelstellingen wilt realiseren. Dat kan het kopen van een huis zijn, maar ook het betalen van de studie van de (klein)kinderen, een wereldreis of het aanvullen van je pensioen. Of misschien wil je wel geld opzij leggen om ook straks nog verzekerd te zijn van een goede gezondheidszorg.

Je kan jouw geld op een spaarrekening zetten. Dat is veilig, maar het levert je met de huidige lage spaarrentes vermoedelijk niet veel op. Met beleggen heb je uitzicht op meer rendement. Maar hoe pak je dat aan?

Advies door een deskundige

Aenean sed lorem est. Sed quis neque ut nibh suscipit imperdiet ac non augue.

Vind een adviseur

Contact

Etiam convallis elementum sapien, a aliquam turpis aliquam vitae.

Vind een adviseur

Met beleggen je dromen waarmaken

Als je gaat beleggen om je dromen waar te maken, wil je dat uiteraard op een verantwoorde manier doen. Bij Scildon heb je dan twee mogelijkheden:

 • Scildon Profiel Beleggen – duurzaam beleggen met de fondsen van Actiam
 • Scildon Beleggen – vrijheid in beleggen met keuze uit meer dan 50 fondsen

In beide gevallen kies je voor een transparante, flexibele beleggingsverzekering tegen lage kosten. Want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk rendement behalen! En je neemt nooit meer risico dan past bij jouw eigen risicoprofiel. Dat betekent dat risico en rendement worden afgestemd op je persoonlijke omstandigheden. Zo werk je op verantwoorde wijze aan jouw vermogensopbouw en heb je uitzicht op een hoger rendement dan met sparen.

Scildon Profiel Beleggen

Ben je op zoek naar een eenvoudige en ook duurzame beleggingsoplossing? Dan is Scildon Profiel Beleggen (bij je adviseur ook bekend als Scildon Easy B) een goede mogelijkheid. Met deze levensverzekering beleg je in één van de duurzame beleggingsfondsen van ACTIAM. Jouw persoonlijke risicoprofiel is hiervoor de basis. Afhankelijk van je profiel beleg je in:

 • Actiam Duurzaam Mixfonds Defensief
 • Actiam Duurzaam Mixfonds Neutraal
 • Actiam Duurzaam Mixfonds Offensief

ACTIAM heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van duurzaam beleggen. Dit blijft niet onopgemerkt. Deze vermogensbeheerder heeft in 2020 twee Refinitiv Lipper Awards gewonnen. Zowel het Actiam Duurzaam Mixfonds Offensief (beste fonds op 3-jaars basis) als de Actiam Mixed Assets fondsen (beste groep fondsen op 3-jaars basis) vielen in de prijzen. Ook in 2019 won Actiam al twee Refinitiv Lipper Awards. De Refinitiv Lipper Fund Awards worden jaarlijks uitgereikt aan fondsen en fondshuizen die uitblinken in rendement en risico.

Lees meer over het verzekeringsproduct Scildon Profiel Beleggen.

Scildon Beleggen

Wil je zelf jouw fondskeuze bepalen? Dat kan met Scildon Beleggen. Daarmee heb je alle vrijheid en de keuze uit een breed palet van meer 50 beleggingsfondsen, waaronder uiteraard ook veel duurzame fondsen. Met onze fondsvergelijker maakt u op basis van uw voorkeuren, eenvoudig een selectie uit ons aanbod van externe fondsen.

Lees meer over het verzekeringsproduct Scildon Beleggen.

Zekerheid bij overlijden

Bij Scildon Profiel Beleggen en Scildon Beleggen wordt bij overlijden van de verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering de waarde van de beleggingen, vermeerderd met 10% extra, uitgekeerd. De uitkering vindt plaats aan de door jou zelf aangewezen begunstigde(n). Hiervoor betaal je een opslag van slechts 0,02% over de waarde van je beleggingen.

Lage minimale inleg, flexibele opnamemogelijkheden

Je kan al inleggen vanaf € 50,- per maand. Een eenmalige inleg (koopsom) storten kan vanaf € 1.000,-. Ook een combinatie van periodieke inleg en een extra storting bij aanvang is mogelijk. En wil je later nog eens een extra bedrag storten? Dat kan altijd. Maar ook op bepaalde momenten minder inleggen is geen enkel probleem. Flexibiliteit, vrijheid en gemak staan voorop!

De pluspunten van Scildon Beleggen en Scildon Profiel Beleggen

 • Meedoen kan al vanaf € 50,- per maand of met koopsom vanaf € 1.000,-
 • Gemakkelijk je inleg verhogen of verlagen
 • Lage kosten
 • Uitkering bij overlijden 110% van de waarde van de beleggingen
 • Afbouw van risico mogelijk
 • Online switchen tegen gereduceerde kosten 24/7 inzicht in de waardeontwikkeling via Mijn Scildon