AdviseurOndernemerParticulierPersbericht

En de award voor beste ORV verzekeraar gaat naar… Scildon!

3 oktober 2023
Anjellina Tschi, manager Brand & Marketing en Ingrid Oudhuis, directeur Business Line Zakelijk

Leestijd: 1 minuut

Met trots mogen we ons de beste ORV verzekeraar 2023 noemen. Dat blijkt uit een onderzoek onder meer dan 3300 financieel adviseur dat Atentikmarketing uitvoerde in opdracht van Bureau DFO. En wat blijkt? Ze vinden dat wij de beste performance hebben op ORV. In andere woorden, we doen het gewoon super goed!

“Wij zijn enorm trots op deze prijs en daarmee de erkenning van onze adviseurs!” zegt Ingrid Oudhuis, directeur Business Line Particulier. “Elke dag werken wij met elkaar aan het bieden van de beste service en een mooi product voor onze klanten. Het belang van een ORV is groot, en daar horen goede voorwaarden en een passende dekking bij. De waardering die wij hiervoor krijgen vanuit dit onderzoek geeft ons extra energie om hier aan te blijven bouwen, samen met het advieskanaal!”

Theo Krins, manager Sales, is ook zeer tevreden met het behaalde resultaat: “Veel dank aan de financieel adviseurs voor deze mooie waardering! Scildon blijft als verzekeraar zich inzetten voor de adviseurs. Voor een goed advies en goede productoplossing moet je namelijk bij een financieel adviseur zijn!” Als kers op de taart is Scildon tweede in de categorie beste lijfrente verzekeraar. Beide awards zijn voor ons bedrijf fantastische prestaties. 

We willen TAF en Nationale Nederlanden feliciteren met de tweede en derde prijs voor beste ORV verzekeraar. Ook feliciteren we alle winnaars in de andere productmarkten.

Terug naar overzicht

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.