Je dromen waarmaken

Je pensioen ligt misschien nog heel ver weg, we begrijpen dat je hier daarom niet dagelijks mee bezig bent. Maar het pensioen kan een hele mooie fase in je leven zijn met zeeën van vrije tijd en hopelijk ook voldoende geld om te genieten en je dromen waar te maken.

Bekijk hoe deze kinderen denken dat hun leven eruit ziet over 30 jaar.


Bij Scildon hebben we onze pensioendromen ook verzameld. Onderstaand vind je de pensioendromen van onze accountmanagers pensioen.

Pensioendroom Jan-Albert

Naast aandacht geven aan mijn gezin en tijd besteden aan mijn werk, houd ik erg veel van fietsen en vakantie/reizen. Ik doe al heel veel jaren aan mountainbiken. Dit kan erg goed bij mij om de hoek in de Utrechtse Heuvelrug. Hier zijn veel mooie mountainbikes routes uitgezet. Daarbij ben ik sinds een tijdje ook gaan wielrennen. En tijdens vakanties binnen Europa combineer ik het vakantie houden met fietsen, dus die gaat mee! Om door te gaan op het sportieve: in de winter ski ik erg graag. Naast vakanties om te wintersporten geniet ik erg van vakanties naar voor mij nieuwe plekken. Zo heb ik de afgelopen jaren Thailand, Bali en een aantal landen in Afrika verkend. Dus als ik aan mijn pensioendroom denk dan is het mijn wens om veel te reizen en andere landen en culturen te ontdekken. Dat is echt genieten voor mij en dit leert je vaak ook weer relativeren. Daarnaast hoop ik lang fit te blijven om dan veel te kunnen fietsen op zowel de racefiets als mountainbike en ook dan nog op de latten te kunnen staan! Daarnaast ben ik een enorme voetballiefhebber. Misschien ben ik als ik met pensioen ga wel opa en dan lijkt het me erg leuk om het voetbalelftal van mijn kleinzoon of -dochter te coachen ?

Pensioendroom Ilse

Mijn pensioendroom begint met vitaal en gezond oud worden. Daarnaast hoop ik dat ik zo lang mogelijk kan doorwerken, wellicht in deeltijd. Ik vind mijn werk veel te leuk en op die manier blijf je ook sociaal en maatschappelijk verbonden. Reizen staat hoog op mijn bucketlist, samen met mijn partner zou ik nog wel wat plekken op de wereld willen verkennen, zowel binnen als buiten Europa. Lang wil ik echter niet weg zijn van onze kinderen, de betrokkenheid bij hun leven vind ik daarvoor te belangrijk.

Wat is jouw pensioendroom? Deel het met ons en wie weet lees jij jouw droom wel terug op onze site. Mail naar: pensioenservice@scildon.nl