Scildon maakt echt het verschil

Je dromen waarmaken

Je pensioen ligt misschien nog heel ver weg, we begrijpen dat je hier daarom niet dagelijks mee bezig bent. Maar het pensioen kan een hele mooie fase in je leven zijn met zeeën van vrije tijd en hopelijk ook voldoende geld om te genieten en je dromen waar te maken.

Bekijk hoe deze kinderen denken dat hun leven eruit ziet over 30 jaar.


Bij Scildon hebben we onze pensioendromen ook verzameld. Onderstaand vind je de pensioendromen van onze accountmanagers pensioen.
 

Pensioendroom Christina

Ik ben dol op de natuur. In mijn vrije tijd trek ik graag met een rugzak door het bos om te genieten van de frisse lucht, mooie natuur en de stilte. In onze garage bestaat de helft van de opbergruimte uit sportspullen, en de andere helft uit mijn kampeerspullen.
Naast kamperen verheug ik mij op het maken van langere trekking tochten, waarbij je uit je rugzak leeft. Het liefste wil ik de komende jaren tot aan mijn pensioen zo veel mogelijk van dit soort tochten maken. Er moet tenslotte wel een goede balans zijn tussen nu en later. En straks, richting mijn pensioen, dan hoop ik daar iets meer comfort aan toe te voegen. Dan wil ik met mijn echtgenoot samen heel Europa doorkruisen met een campervan. Overnachten op de mooiste plekken. Dat je ’s avonds laat ergens aankomt. De campervan parkeert en ’s morgens wakker wordt in verwondering van de plek die in de ochtend onvoorstelbaar mooi blijkt te zijn. Het lijkt me een heerlijke fase in ons leven straks. Maar dromen zonder doelen, blijven precies dat.. dromen. De realiteit is dat dromen geld kosten. Sommige meer, dan andere. Hoe mooi is het dus, dat ik elke dag onze klanten mag helpen om ook hun dromen helpen waar te maken? En hen mag helpen om te visualiseren wat hun stip op de horizon is. Het is een mooi vak, het pensioenvak!

Pensioendroom Richard

Mijn pensioendroom bestaat uit meerdere aspecten. Eén aspect is om pensioen voor iedereen begrijpelijk en inzichtelijk te maken. Met transparantie over kosten, over beleggingen, over alles. Hoe mooi zou het zijn als iemand echt begrijpt wat zijn of haar pensioen inhoudt. Aan die droom werk ik dagelijks. Daarnaast is mijn droom om volledig zelfvoorzienend te leven. Eten vanuit mijn eigen tuin, eigen elektriciteit opwekken en, voor zover nodig, boodschappen doen vanuit min eigen transparante duurzame pensioenpot. Zo wil ik bijdragen aan een beter leefklimaat voor mijn kinderen en hun kinderen.


Pensioendroom Jan- Albert
Naast aandacht geven aan mijn gezin en tijd besteden aan mijn werk, houd ik erg veel van fietsen en vakantie/reizen. Ik doe al heel veel jaren aan mountainbiken. Dit kan erg goed bij mij om de hoek in de Utrechtse Heuvelrug. Hier zijn veel mooie mountainbikes routes uitgezet. Daarbij ben ik sinds een tijdje ook gaan wielrennen. En tijdens vakanties binnen Europa combineer ik het vakantie houden met fietsen, dus die gaat mee! Om door te gaan op het sportieve: in de winter ski ik erg graag. Naast vakanties om te wintersporten geniet ik erg van vakanties naar voor mij nieuwe plekken. Zo heb ik de afgelopen jaren Thailand, Bali en een aantal landen in Afrika verkend. Dus als ik aan mijn pensioendroom denk dan is het mijn wens om veel te reizen en andere landen en culturen te ontdekken. Dat is echt genieten voor mij en dit leert je vaak ook weer relativeren. Daarnaast hoop ik lang fit te blijven om dan veel te kunnen fietsen op zowel de racefiets als mountainbike en ook dan nog op de latten te kunnen staan! Daarnaast ben ik een enorme voetballiefhebber. Misschien ben ik als ik met pensioen ga wel opa en dan lijkt het me erg leuk om het voetbalelftal van mijn kleinzoon of -dochter te coachen ?.

Pensioendroom Ilse
Mijn pensioendroom begint met vitaal en gezond oud worden. Daarnaast hoop ik dat ik zo lang mogelijk kan doorwerken, wellicht in deeltijd. Ik vind mijn werk veel te leuk en op die manier blijf je ook sociaal en maatschappelijk verbonden. Reizen staat hoog op mijn bucketlist, samen met mijn partner zou ik nog wel wat plekken op de wereld willen verkennen, zowel binnen als buiten Europa. Lang wil ik echter niet weg zijn van onze kinderen, de betrokkenheid bij hun leven vind ik daarvoor te belangrijk.

Wat is jouw pensioendroom? Deel het met ons en wie weet lees jij jouw droom wel terug op onze site. Mail naar: pensioenservices@scildon.nl