Je advies van A tot Z geregeld met de pensioenservice

 • Samen zorgen voor rust bij de werkgever
 • Ondersteuning tijdens offertetraject
 • Ondersteuning bij start regeling

Met de PensioenServices van Scildon versterken wij het partnership met jou en zorgen we samen voor rust bij de werkgever. De PensioenServices zijn gericht op ondersteuning tijdens het offertetraject en de start van een Scildon Pensioenregeling. Alle services zijn optioneel. Over de uitvoering van bijvoorbeeld een presentatie maken we afspraken. Op die manier versterken we elkaar optimaal!

Een frisse blik op beleggen

De motor van pensioen

Vermogensbeheer is één van de belangrijkste onderdelen van de pensioenregeling. Als je pensioenproducten met elkaar vergelijkt is een goede fondsvergelijking dus essentieel. Wij vinden dat dit teamwork is. Daarom bieden wij je:

De sterke lifecycles en fondsen van Scildon Pensioen

Scildon Pensioen onderscheidt zich onder andere door de invulling die wij geven aan de beleggingen binnen de pensioenregeling, de motor van pensioen. We zoeken altijd naar de optimale balans tussen risico, rendement en kosten waarbij het behalen van een gezond rendement voor de werknemer centraal staat. Onze lifecycles zijn daar het bewijs van.

 • Een veilig verloop. Vanaf tien jaar voor de pensioendatum bouwen de lifecycles jaarlijks af.
  Het risico dat grote koersschommelingen het eindresultaat ongunstig beïnvloeden, vermindert daardoor.
 • Fondsen met lage kosten. De lifecycles zijn opgebouwd uit fondsen met gemiddeld lage beheerkosten. Zonder aan kwaliteit in te leveren.

Een offerte binnen een week

Gemak met onze offerteservice

Wij helpen je snel aan een offerte die je direct aan je klanten kunt voorleggen.

Stuur ons het ingevulde offerte aanvraagformulier samen met het deelnemersbestand en je hebt de offerte dan binnen een week in huis. Mail de formulieren naar pensioenservice@scildon.nl.

Toelichting op maat

Bij een Scildon Pensioenofferte kunnen we een maatwerk toelichting geven die inzoomt op die elementen die voor een werkgever het belangrijkst zijn. Voorbeelden: een maatwerk voorstel, communicatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Benodigd rendement

Het rendement op de beleggingen is één van de belangrijkste onderdelen van de pensioenregeling. Op basis van een specifieke offerte en deelnemersbestand kunnen we de volgende zaken laten zien:

 • Hoeveel rendement is bij deze pensioenregeling gemiddeld nodig om een waardevast middelloon ambitieniveau te bereiken?
 • Hoeveel rendement heeft Scildon Pensioen over de afgelopen vijf jaar voor een bepaald deelnemersbestand gerealiseerd?
 • Hoe verhoudt de performance van Scildon Pensioen zich tot de performance van andere uitvoerders van beschikbare premieregelingen?

Performance check

Hoe was de performance van de huidige pensioenregeling over de afgelopen jaren?

 • Hoe verhoudt deze zich tot de markt en Scildon Pensioen?
 • Hoe groot is de impact dan op het nominale pensioen van deelnemers als we deze verschillen extrapoleren naar de pensioendatum?

Wij delen graag kennis

Er gebeurt veel in pensioen. Om je klant goed te adviseren, moet je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom houd je je kennis op peil. Daarbij ondersteunen wij je graag. Bijvoorbeeld met het jaarlijkse Professional Pension Program dat wij in samenwerking met Akkermans & Partners organiseren. Of de bijeenkomsten bij jou in de regio met interessante sprekers en webinars die je kunt bekijken wanneer jou dat uitkomt. Blijf je graag op de hoogte? Of wil je een uitnodiging ontvangen voor een van de sessies neem dan contact op met een van de accountmanagers of stuur een e-mail naar marketing@scildon.nl.

Financieel advies

De deskundige pensioencoaches van Scildon ondersteunen je graag bij collectief pensioen. Het zijn professionals waarbij je terecht kunt over marktontwikkelingen, vermogensbeheer en offertevergelijkingen.
Neem contact op met een van onze accountmanagers.