OndernemerParticulier

Scildon tweede in IG&H PerformanceMonitor!

4 maart 2022

Consultancybureau IG&H onderzoekt al jaren de tevredenheid van financieel adviseurs over verzekeraars. Sinds 2013 doen zij dit door middel van de IG&H PerformanceMonitor. Dit onderzoek loopt in 9 verschillende deelmarkten, waar Leven (Individueel) er één van is.

Samenwerking belangrijk

Door de consolidatie in de markt werken in de Nederlandse verzekeringsmarkt steeds minder verzekeraars met steeds minder financieel adviseurs steeds intensiever samen. Een goede relatie tussen verzekeraar en financieel adviseur is van groot belang om succesvol te zijn. Voor een goede samenwerking tussen verzekeraars en adviseurs is een continue inzicht in tevredenheid belangrijk. Deze continue aandacht voor tevredenheid heeft effect. De afgelopen jaren is de tevredenheid van adviseurs over verzekeraars toegenomen.

Top 3 op basis van rapportcijfer

IG&H heeft in de eerder genoemde 9 deelmarkten een top 3 samengesteld op basis van de gemiddelde scores van beoordelingen door financieel adviseurs op vijf thema’s: product, primair proces, binnendienst, accountmanagement en digitale dienstverlening. De deelmarkt Leven is één van de best scorende.

Tweede plaats Scildon

Scildon heeft hier een eervolle tweede plaats behaald met een gemiddelde score van 8,0. We eindigen slechts één tiende punt achter winnaar TAF, maar voor partijen als NN en Aegon. Onze score is hoog. In alle negen deelmarkten samen wordt slechts vier keer een acht of hoger gehaald. Andermaal een prestatie om als Scildon trots op te zijn. En andermaal het bewijs dat de financieel adviseur onze dienstverlening erg waardeert!

Terug naar overzicht

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.