AdviseurParticulier

Groene voornemens? Kies voor duurzaam beleggen met Scildon Easy B.

16 januari 2024

Nu tijdelijk zonder aankoopkosten

Leestijd: 2 minuten

Met Scildon Easy B bied je jouw klanten een duurzame en simpele beleggingsoplossing, waarmee zij vermogen opbouwen. En dat voor zowel box 1 (aanvulling op pensioen) als box 3 (opbouwen vrij vermogen). Afhankelijk van het risicoprofiel, kies je voor één van de drie Cardano Duurzame Mixfondsen.  

Tijdelijk geen aankoopkosten

Van 16 januari 2024 tot en met 29 februari 2024 betalen je klanten geen aankoopkosten (0,5%) over de eerste inleg (premie en/of koopsom) en eventuele bijstortingen. Dat maakt duurzaam beleggen met Scildon Easy B natuurlijk extra interessant! 

Goed voor je vermogen, goed voor de aarde!

In samenwerking met Justdiggit investeren Scildon en Cardano (voorheen ACTIAM) in een duurzaam project in Tanzania. Justdiggit heeft als missie om Afrika te vergroenen en zo de aarde te laten afkoelen. Dat doen zij met lokale vergroeningsprojecten, met wateropvang en het planten van inmiddels miljoenen bomen. Om zo dorre grond weer vruchtbaar te maken en de CO2 te verminderen. Dat doen ze samen met de lokale bevolking in landen zoals Tanzania, Kenia, Oeganda en Ethiopië.  

Met Scildon Easy B help je direct mee aan het vergroeningsproject van Justdiggit in Tanzania!  

Per klant betekent dit dat Justdiggit het volgende doet: 

  • 2.600 m2 land vergroenen 
  • 10 bomen terugbrengen 
  • 2 ton CO2 vastleggen 
  • 54.250 liter water opvangen 
  • 1 lokale inwoner betrekken bij het landschapsherstel 

Kortom, met Scildon Easy B kies je voor een duurzame én simpele beleggingsoplossing! 

Simpel, duurzaam en tastbaar! 

Met Scildon Easy B beleggen je klanten in fondsen van Cardano. Deze fondsbeheerder heeft als doel actief bij te dragen aan een leefbare wereld. Een toekomstbewuste visie dus, die je terugziet in hun drie duurzame mixfondsen. Afhankelijk van het risicoprofiel, kiest je klant voor het  

  • Cardano Duurzaam Mixfonds Defensief,  
  • Cardano Duurzaam Mixfonds Neutraal, of  
  • Cardano Duurzaam Mixfonds Offensief.  

Hiermee belegt je klant verantwoord, simpel en duurzaam. En om het groene en duurzame karakter van Scildon Easy B met de Cardano Duurzame Mixfondsen te onderstrepen, zetten Scildon en Cardano zich samen met Justdiggit in voor het afkoelen van de aarde. Mooi toch? Zo begin je 2024 goed. 

Risico en rendement afgestemd op de wensen van je klant 

Met Scildon Easy B staan persoonlijke wensen en omstandigheden van je klant centraal. Samen met je klant kijk je welk profiel binnen Scildon Easy B het beste past. Afhankelijk van de looptijd en het risico dat bij je klant past, komt daaruit een defensief, neutraal of offensief profiel. Vervolgens doen de beleggingsexperts van Cardano hun werk om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren. Je hebt er verder geen omkijken meer naar, maar plukt wel de vruchten van het voordeel van een professionele belegger. Je klant kan uiteraard tussentijds de maandelijkse inleg verhogen of verlagen. En als je klant ervoor kiest zijn vermogen te laten groeien (in box 3), dan kan hij tijdens de looptijd altijd eenvoudig geld opnemen. Verandert er iets in het leven van je klant en wil hij zijn risicoprofiel aanpassen? Dan kan hij eenvoudig een fonds kiezen dat past bij een ander risicoprofiel: switchen is gratis! 

Actievoorwaarden

Van 16 januari 2024 tot en met 29 februari 2024 betaalt je klant bij Scildon Easy B geen reguliere 0,5% aankoopkosten over de eerste inleg (premie en/of koopsom). Daarbij zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De offerte moet zijn uitgebracht en worden omgezet in een aanvraag in de actieperiode: 16 januari 2024 t/m 29 februari 2024
  • De korting wordt verwerkt in de offerte/aanvraag

Deze korting op de aankoopkosten geldt ook voor eventuele vervolgstorting tijdens de actieperiode.

Meer informatie? 

Ga naar www.scildon.nl/adviseur/scildon-easy-b/. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze (desk)accountmanagers via telefoonnummer 035 – 625 25 25. 

Terug naar overzicht

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.