Zo simpel kan het zijn
Scildon

Verzekeringsmaatschappij Scildon

Scildon is een Nederlandse verzekeraar en valt onder Nederlandse wet- en regelgeving én onder het toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Via onafhankelijk financieel adviseurs kun je onze overlijdensrisicoverzekeringen, vermogensopbouwproducten en collectief pensioen afsluiten. Scildon is onderdeel van Chesnara Plc, een Engelse financieel dienstverlener met vestigingen in Engeland, Zweden en Nederland. Chesnara is beursgenoteerd en heeft ruim 900.000 klanten. Ons bedrijf is actief in Nederland sinds 1984.

Lees meer over ons

Scildon biedt levensverzekeringen voor

Bekijk hiernaast de meest recente ervaringen van onze klanten.

Bekijk alle ervaringen

  • heer de Gruijter – Vorden
    04-11-2022
    Noord-Oost BeleggenORV

    Heel reele voorwaarden, schappelijke premie.
    Niet achteraf nog extra voorwaarden.

  • heer Lemmers – Pijnacker
    03-10-2022
    Noord-West BeleggenORV

    Het duurde heel lang voor wij wisten hoe of wat.
    De opslag mbt risico voor mijn vrouw slaat wat mij betreft echt nergens op maar aangezien wij toch afhankelijk zijn moesten wij dit wel accepteren.

  • heer Scholten – Enschede
    29-08-2022
    Noord-Oost BeleggenORV

    Eigenlijk heb ik niet zoveel te melden. Ik heb alleen een vragenlijst ingevuld en verder geen direct contact met jullie gehad. Enige puntje is dat wanneer je zoekt in de lijst van medische aandoeningen veel begrippen erg op elkaar lijken. Uiteindelijk heb ik maar gekozen waarvan ik dacht dat dit het meest in de buurt kwam.

  • heer Sil – Nieuwegein
    27-07-2022
    Noord-West BeleggenORV

    Smooth and hassle free process.

  • heer Arends – Zeewolde
    11-07-2022
    Noord-Oost BeleggenORV

    Over het algemeen beveel ik geen verzekeringen aan bij familie of vrienden, heeft dus niet zoveel met jullie te maken.

Veelgestelde vragen

Als jouw vraag er niet bij staat, neem dan contact op met je financieel adviseur.

Waarom vraagt mijn adviseur een vergoeding voor advies?

Een financieel advies is een dienst die je adviseur biedt. Het sluiten of aanpassen van een verzekering kan onderdeel zijn van dit advies. Aan dit advies zijn kosten verbonden die je betaalt aan de adviseur. Informeer naar de hoogte van de advieskosten en vraag wat je hiervoor kunt verwachten. De kosten vind je terug in het dienstverleningsdocument (DVD). Deze vind je op de website van je adviseur.

Ik wil mijn beleggingsverzekering overdragen aan Scildon

Als je geld dat afkomstig is uit een verzekerings-, bank- of beleggingsproduct wilt laten overschrijven naar een andere verzekeringsmaatschappij, bank of beleggingsinstelling, dan wordt dat ook wel waardeoverdracht of kapitaaloverdracht genoemd. Om een waardeoverdracht van kapitaal soepel te laten verlopen, hebben het Verbond van Verzekeraars en de Nederlandse Vereniging van Banken onderling afspraken gemaakt. Deze zijn vastgelegd in het Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdrachten (PSK). Ook Scildon werkt volgens dit protocol. Lees verder

Kan ik zelf een offerte opvragen of een verzekering afsluiten?

Je kunt bij Scildon een offerte aanvragen via een onafhankelijk adviseur. Zij geven je een helder advies. Dit advies richt zich op jouw persoonlijke omstandigheden en wensen. Zoek je een adviseur bij jou in de buurt waarmee Scildon samenwerkt? Vul dan je postcode in.

Bekijk meer vragen

Financieel advies

Voor advies en afsluiten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijk financieel adviseur. Heb je nog geen financieel adviseur? Zoek een adviseur bij jou in de buurt.

Overlijdensrisico/vermogen

Adviseurs kiezen Scildon