Wat is het verschil met de vorige SWO?

  • Een nieuw onderdeel in onze samenwerking is onze Wwft-verklaring. Zie ook artikel 7.10i van de samenwerkingsvoorwaarden. Dit in-control statement sturen wij je vanaf nu jaarlijks toe. Je verklaart hiermee (rechts)personen die een rol spelen bij de aanvraag, en die via jou bij ons een verzekering hebben afgesloten, bij aanvang te hebben geïdentificeerd en geverifieerd.
  • De nieuwe SWO is eenvoudiger, korter en duidelijker. Zo hebben wij onder meer verwijzingen naar wettelijke bepalingen die vanzelfsprekend nageleefd dienen te worden, geschrapt.
  • Je had mogelijk een aanstelling op basis van een bepaald product. Met de nieuwe SWO krijg je toegang tot alle producten van Scildon waar je op basis van je Wft vergunning in mag bemiddelen.

Als je een pensioenvergunning hebt en toegang wilt tot Scildon Pensioen, kun je een bericht sturen naar pensioenservice@scildon.nl onder vermelding van je kantoornaam en samenwerkingsnummer met Scildon. Dan zorgen wij er voor dat je toegang tot het portaal krijgt