Alle ervaringen van klanten

  • mevrouw Akkerman – Lochem
    05-12-2022
    Beleggen

    De offerte zag er goed uit en was goed geregeld

  • mevrouw Drogt – Schipper – Dedemsvaart
    10-01-2023
    Beleggen

    Fijne maatschappij, mooie producten.

  • heer Hofland – Helmond
    29-09-2022
    Beleggen

    Had geld overgemaakt zoals in de brief stond
    Bleek mijn geld 2 weken ergens rond te zweven na zelf navraag te hebben gedaan was het terecht.

  • heer van den Akker – Best
    13-02-2023
    Beleggen

    Goede uitleg van jullie en assurantiekantoor De Eenvoud.

  • heer Ausan – MAARSSEN
    09-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik was super tevreden met de wijze waarop de aanvraag werd afgehandeld.

  • heer van der Hoeven – ROTTERDAM
    13-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    snelle service, duidelijke voorwaarden, eenvoudige doch doelmatige gezondheidsverklaring bij ORV.

  • heer Ten Holter – OOSTVOORNE
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    snelle en duidelijke opvolging. Tarieven passend

  • mevrouw Hoogenboom – AMERSFOORT
    16-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik ben gewoon tevreden 🙂

  • heer van Hoek – Culemborg
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    -Goedkoop
    -Toen ik belde wat de klantenservice gelijk behulpzaam.

  • heer Kapelle – Borger
    22-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik voel mij gediscrimineerd doordat ik op basis van mijn diabetes een hogere premie moet betalen. Dat is niet volgens een solidariteits principe.

  • mevrouw Koops –
    05-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    het is juist wel in orde. als het goed is gaat het om een overlijdensverzekering. dat heeft onze tussenpersoon voor ons geregeld. en al het werk uit handen genomen. we vertrouwen erop dat jullie de beste zijn. verder kan ik niets zeggen. het is vlekkeloos verlopen.

    zo gaat het met verzekeringen. zolang je niets hoor is het prima. pas als je de verzekering nodig hebt, dan kun je punten scoren als verzekeraar

  • heer Schouten – Almere
    08-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snel geregeld. Lage premie

  • heer van Doren – GELDROP
    09-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Een persoonlijke(re) aanpak.

  • heer van Breemen – ‘S-HERTOGENBOSCH
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Makkelijk en snel geregeld

  • heer Wassink – Lelystad
    16-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede voorwaarden

  • heer Mosmans – ZWIJNDRECHT
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Voordat ik ga aanbevelen aan vrienden en kennissen, wil ik eerst wel eens zien wat er gebeurd als ik (of mijn partner) de verzekering echt nodig heb. Naar mijn idee proberen maatschappijen altijd alles om onder het betalen uit te komen.

  • heer Mulder – Rotterdam
    19-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Nog niet voldoende ervaring met Scildon om een hoger cijfer te geven

  • heer Bijsterbosch – Borne
    17-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wij hebben geen verbeterpunten.

  • heer Ernest – Etten-Leur
    08-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelheid en duidelijkheid in afhandelen van de aanvraag voor een ORV. Gunstige voorwaarden en goede ervaringen van onze tussenpersoon gaven het vertrouwen dat we met de juiste partij in zee gaan.

  • heer Bakker – Almere
    01-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Na de gezondheidsverklaring van mij en mijn man verder geen mail ontvangen dat de verzekering rond is. Maar wel gelijk een afschrijving van de bank. Had graag een bevestigingsmail ontvangen met daarin een aankondiging van de eerste afschrijving. Door de afschrijving van de bank nu wel bevestiging dat het geregeld is.

  • mevrouw el Ousrouti – ‘S-Gravenhage
    29-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    He ging super snel geregeld

  • mevrouw de Esch – Heerlen
    16-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Kan ik op dit moment nog geen antwoord opgeven. Ben net klant.

  • heer Moes – Vught
    15-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle offerte, scherp tarief. Eenvoudig aanvraagproces. Thuiskeuring is gemakkelijk en snel. Ook telefonisch contact met Hetty Borst, om kopieën van de keuringsresultaten te ontvangen, was vriendelijk en werd onmiddellijk opgevolgd.

  • mevrouw Maja – Amsterdam
    16-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Im a very new customer at Scildon , im very enthusiastic about that 🙂

  • heer Bosgraaf – Landgraaf
    25-11-2022
    Beleggen

    Prima voor elkaar

  • heer Neelis – Cadier en Keer
    05-01-2023
    Beleggen

    werken snel en correct, de ervaring moet natuurlijk leren hoe ze het verder doen.

  • heer de Borst – Gouda
    17-09-2022
    Beleggen

    gewoon goed

  • heer de Kort – Nuenen
    08-02-2023
    Beleggen

    Vlotte en duidelijke afhandeling

  • mevrouw Papadopoulou – WARMENHUIZEN
    09-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Improve response time and keep your client informed on status of application

  • heer Douma – ELSHOUT
    09-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Tot nu toe heb ik alleen ervaring met het aanvragen van een verzekeringsproduct van Scildon. Ik heb nog geen ervaring met facturering, eventuele beroep op de verzekering etc. Het voortraject ( het tot nu toe gevolgde traject) verdient wellicht een hogere waardering dan een 7, want hierover heb ik geen klachten.

  • heer van t Zand – BEERZERVELD
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snel en makkelijk geregeld

  • heer de Goede – Westervoort
    16-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Nadat ik de medische verklaring heb ingevuld, hoorde ik niets meer. Geen acceptatie of welkom mail, geen polis, alleen werd ineens het geld afgeschreven.

  • heer Rurac – Eindhoven
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    je bent oké als bedrijf

  • heer Korcsinszkij – Aartswoud
    20-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Megbízható

  • heer Önen – Rotterdam
    10-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Voor t eerst een dergelijke verzekering afgesloten en gezien dat t allemaal wel netjes wordt gecommuniceerd en vastgelegd. Derhalve score van 8 en wellicht als de ervaringen beter zijn t komend jaar zou dit beter kunnen qua score

  • mevrouw Bousaid – Waddinxveen
    08-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Gewoon prima product, met een goede adviseur die me alles goed kon uitleggen

  • heer Waltman – Zoetermeer
    09-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Iets aanpassen met lengte en gewicht. Niet iedereen van 1.75m met gewicht 89 kilo komt in de categorie “overgewicht”

  • mevrouw Heemskerk – Hoogeveen – Nieuw-Vennep
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Drie maal een aanvraag ontvangen voor het invullen van formulieren, terwijl het toestemmingsformulier voor aanvraag medische gegevens reeds was teruggestuurd. Ook na aangeven dat dit reeds gedaan was twee maal verzoek ontvangen om formulieren in te vullen. De aanvraag voor de levensverzekering duurt nu bijna drie maanden. In tussentijd zou er iets gebeurd kunnen zijn en waren we niet verzekerd. Duurt veel te lang om verzekering af te sluiten.

  • heer Slotboom – Winterswijk
    12-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    snel traject en goede service

  • heer van Lierop – Veldhoven
    22-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle en goede afhandeling

  • heer Pietersz – BRUMMEN
    19-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik heb een acht gegeven omdat pas een maand geleden de verzekering heb afgesloten.

  • heer Warnakulasuriya – Rotterdam
    16-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Very Fast Service

  • mevrouw Soy – Candan – Eindhoven
    27-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    provide quicker feedback or act better in case of no response from the treating physician or doctor. in my case, the psychologist had not received a letter or email from you. a lot of time was lost because of this.

  • heer Blom – NIEUWERKERK
    28-06-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    pro-actiever marketing bedrijven. Het was niet eenvoudig jullie te vinden.

    Ook is Independer een dure adviseur. 195 euro voor een vermelding icm een inschrijf formulier is nogal wat.

  • mevrouw Buitendijk – Bontekoe – Oud-Beijerland
    29-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Een 8 is een mooi cijfer.
    Ik heb toch nog wel wat werk gehad om alle vragen te beantwoorden.
    Met name het zoeken naar de naam van de arts die me ooit geopereerd had.

  • heer Akouaouach – CRUQUIUS
    09-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Eerlijke premie en snelle communicatie

  • heer Portengen – Gouda
    13-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het aanvraagproces was prima maar voor onze financiële situatie waren jullie het beste maar ik kan niet voor vrienden dat bepalen dus ik zou ze altijd naar een adviseur doorverwijzen om dat voor hen persoonlijk te bekijken. Ik vind een ORV ook niet een product wat je echt aanraadt om bij een bepaald bedrijf af te nemen.

  • heer Zevlas – ‘s-Gravenhage
    16-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Since everything was arranged from the advisor i did not have personal experience with Scildon services. Hopefully i do not need to use my life insurance but the cost is reasonable.

  • mevrouw Dekker – Meppel
    22-11-2022
    Beleggen

    Via de organisatie pensioenkracht is mijn zoektocht en aanvraag begeleid. Ik zou de eigenaar Gert van Unen aan een ieder aanbevelen

  • heer Krijnen – Eemnes
    15-12-2022
    Beleggen

    De invulling van de portefeuille liet lang op zich wachten. Blijkbaar hadden jullie het druk…..

  • heer Bakker – Hilversum
    16-09-2022
    Beleggen

    Meer tooling inzicht om inhaal jaarruimte te berekenen zou prettig zijn.

  • mevrouw Moelker – Hillegom
    04-02-2023
    Beleggen

    Tot op heden gaat het allemaal nog niet erg soepel.
    Op 30 januari krijg ik eindelijk bericht van een proces dat al in november 2022 is ingezet. Dat kun je toch niet vlot noemen. Vervolgens krijg ik 3x dezelfde mail, ook niet echt wat ik zou verwachten. Dan krijg je een polis met weet ik veel hoeveel pagina’s aan voorwaarden. En tot slot krijg ik over de post een overzicht dat echt alleen maar over kosten gaat. Dat is nu niet iets waar ik echt blij van word.

  • mevrouw de Vos Burchart – Odijk – Huizen
    08-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Klant gericht

  • heer Benjamins – ELIM
    09-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snel rond

  • heer Song – Breukelen
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Is good

  • heer van Erp – Helmond
    16-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle adequate afhandeling van de aanvraag

  • heer Schuckink Kool – S-Gravenhage
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik was al verzekerd, en betaalde al premie, voordat ik daarover geinformeerd was

  • mevrouw Haen – Schijven – HARDENBERG
    19-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het was eenvoudig de verzekering aan te vragen en daarnaast zijn de premies in vergelijking laag

  • mevrouw van de Gazelle – GELEEN
    10-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Eenvoudig, klantvriendelijk aanvraagprocedure.
    Gunstige polisvoorwaarden

  • heer Gijsbertsen – EDE
    06-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Reactie geven op gezonden emails’anders dan de standaard omtvangstbevestigng.

  • heer Paters – Geerdijk
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede communicatie, alles staat helder op paier en is duidelijk.

  • heer Hopman – BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Proces ging gewoon snel

  • mevrouw Heldens-Schmitz – MELICK
    11-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duidelijkheid, gemak bij aanvraag. Snelle reactie en goedkeuring.

  • heer Lommers – Alphen aan den Rijn
    22-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Eenvoudige en snelle aanmelding met bijna onmiddellijke accepatie.

  • heer Peters – EIBERGEN
    18-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraag zeer snel en adequaat behandeld.
    De Premie ligt zo’n 35 (!) procent lager dan de premie van mijn oude verzekering.
    En dat met een vast uit te keren bedrag ongeacht de looptijd, in tegenstelling tot mijn oude verzekering waarbij de uitkering jaarlijks in waarde zakte.

  • heer Tolenaars – Breda
    14-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Omdat 1 van de 2 aanvragers is afgewezen

  • heer van der Geld – Purmerend
    26-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vlot geregeld

  • heer Oskam – BEVERWIJK
    28-06-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wij konden beide in volle overtuiging zeggen dat we kerngezond zijn. Geen alcohol gebruik, geen hard drugs gebruik, geen tabakgebruik, geen medische aandoeningen, geen medicijn gebruik, gezonde leefstijl, veel sporten.

    Maar omdat mijn vrouw jaren geleden therapie heeft gehad, en ik dagelijks een joint rook is er 7 jaar van onze verzekertijd afgetrokken en onze premie verdubbeld. Dat vonden wij vrij bizar.

    For the record: pure cannabis zonder tabak verlengt je leven, en verkort het niet.

  • heer Jhari – S-Gravenhage
    21-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik ben zeer tevreden

  • heer van Rensen – Soest
    09-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    omdat het via tussenpartij is gegaan

  • heer van Domselaar – Hilversum
    13-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Via Tussenpersoon Gerbert Pennings van Bonnier en Veraa heb ik deze verzekering afgesloten en hij heeft het werk voor mij verricht tegen een geringe vergoeding dus was het erg gemakkelijk!

  • heer Grama – Heeswijk-Dinther
    13-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    For the nice review!

  • heer van der Lee – Den Hoorn
    16-11-2022
    Beleggen

    Mijn aanvraag bleef lang ‘liggen’. Pas na herhaald vragen van mijn kant kwam er antwoord en werd mijn aanvraag behandeld. Totaal heeft dit meer dan 6 weken geduurd.

  • heer van den Berg – Bergschenhoek
    15-12-2022
    Beleggen

    Soepel en open verlopen

  • heer Versolato – Almere
    09-09-2022
    Beleggen

    ik krijg veel brieven met actualisaties etc
    graag geen post maar alles via de maildocu

  • heer Metselaar – Enkhuizen
    25-01-2023
    Beleggen

    Hoger rendement

  • heer Schouten – Almere
    08-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snel geregeld. Lage premie

  • heer van Doren – GELDROP
    09-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Een persoonlijke(re) aanpak.

  • heer van Breemen – ‘S-HERTOGENBOSCH
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Makkelijk en snel geregeld

  • heer Wassink – Lelystad
    16-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede voorwaarden

  • heer Mosmans – ZWIJNDRECHT
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Voordat ik ga aanbevelen aan vrienden en kennissen, wil ik eerst wel eens zien wat er gebeurd als ik (of mijn partner) de verzekering echt nodig heb. Naar mijn idee proberen maatschappijen altijd alles om onder het betalen uit te komen.

  • heer Mulder – Rotterdam
    19-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Nog niet voldoende ervaring met Scildon om een hoger cijfer te geven

  • mevrouw Schavemaker – Roosendaal
    10-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goedemorgen,
    Het was voor mij de eerste keer dat ik deze vorm van verzekering nodig had en had nog nooit van de naam Scildon gehoord. Dus was waarschijnlijk uit mezelf niet bij jullie uitgekomen. Nu was het via de financieel adviseur.

  • heer Woltjer – Dronten
    06-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraag ging vlot en makkelijk. Snel geregeld.

  • mevrouw Molema – Heerhugowaard
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Makkelijk en snel te regelen waardoor als mij iets gebeurd ik het goed geregeld heb voor mij dochtertje

  • heer van der Haar – Hoogezand
    13-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    bij het digitaal invullen van een vragenlijst is blijkbaar iets niet goed gegaan. Toen leek het alsof we niets hadden en ingevuld. Bleek later een kleinigheid te zijn.

  • mevrouw Pieterse – HORSSEN
    09-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het ging makkelijk met invullen, snelle reactie en afhandeling van jullie kant. Het verliep gewoon heel soepel.

  • heer Watzema – Drachten
    22-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Tot dusver goed tevreden over de service wellicht dat in een verder stadium het cijfer hoger word

  • heer Ruitenbeek – Bruinisse
    18-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Premie toch iets lager of uitkering voor deze Premie wat hoger

  • heer Don – Etten-Leur
    08-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede dienstverlening.
    Hielpen vrij snel.

  • heer Schreiner – Purmerend
    26-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Afsluiten ging snel en goed geregeld

  • mevrouw Tijssen – Boot – Oosterhout
    12-06-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Hele duidelijke en snelle afhandeling, keurig! Dank hiervoor.

  • heer de Zeeuw – BLEISWIJK
    21-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Blij dat de aanvraag gedaan is. Blij met het verloop, alleen de communicatie rondom de check bij de doctor had wat duidelijker gekund.

  • heer Nauta – Amsterdam
    08-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duidelijke en goed leesbare polis.

  • heer van den Elshout – HERKENBOSCH
    09-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    De snelheid voor het afsluiten van een verzekering.

  • mevrouw Beks – Eindhoven
    12-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Communicatie

  • heer Strooper – Heerhugowaard
    10-11-2022
    Beleggen

    Even afwachten wat de resultaten zijn op korte termijn

  • heer Steege – Kamerik
    14-12-2022
    Beleggen

    Ik laat ieder zijn eigen keuze maken omdat ik er te weinig kennis van heb.

  • heer van der Staaij – Emmen
    29-08-2022
    Beleggen

    een 10 bij de kennismakingsmail? mmm eerst maar wat ervaring met elkaar op doen.

  • heer Önen – Rotterdam
    10-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Voor t eerst een dergelijke verzekering afgesloten en gezien dat t allemaal wel netjes wordt gecommuniceerd en vastgelegd. Derhalve score van 8 en wellicht als de ervaringen beter zijn t komend jaar zou dit beter kunnen qua score

  • mevrouw Bousaid – Waddinxveen
    08-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Gewoon prima product, met een goede adviseur die me alles goed kon uitleggen

  • heer Waltman – Zoetermeer
    09-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Iets aanpassen met lengte en gewicht. Niet iedereen van 1.75m met gewicht 89 kilo komt in de categorie “overgewicht”

  • mevrouw Heemskerk – Hoogeveen – Nieuw-Vennep
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Drie maal een aanvraag ontvangen voor het invullen van formulieren, terwijl het toestemmingsformulier voor aanvraag medische gegevens reeds was teruggestuurd. Ook na aangeven dat dit reeds gedaan was twee maal verzoek ontvangen om formulieren in te vullen. De aanvraag voor de levensverzekering duurt nu bijna drie maanden. In tussentijd zou er iets gebeurd kunnen zijn en waren we niet verzekerd. Duurt veel te lang om verzekering af te sluiten.

  • heer Slotboom – Winterswijk
    12-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    snel traject en goede service

  • heer van Lierop – Veldhoven
    22-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle en goede afhandeling

  • heer Pietersz – BRUMMEN
    19-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik heb een acht gegeven omdat pas een maand geleden de verzekering heb afgesloten.

  • heer Dimitrova – Almere
    26-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    ik denk dat het een geweldige manier is om financiële zekerheid te bieden voor mij en mijn gezin.

  • mevrouw Boom – Apeldoorn
    25-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    In eerste instantie moesten wij een redelijk uitgebreide medische keuring doen (allebei gezond en onder de 50) wij vonden die erg overdreven en omslachtig. Dit voelde niet goed. Uiteindelijk bleek dat dit niet meer hoefde en kon het ook zonder keuring. Dit vonden wel wat verwarrend maar fijn dat het zo is opgelost.

  • mevrouw van der Linden-Priem – PUTTEN
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    is via Independer afgesloten en in het selectieproces waren niet alle voor- en nadelen van deze verzekering even helder qua vergelijkbaarheid.

  • mevrouw Ernest-Freijsen – Roosendaal
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Nette prijs en goede voorwaarden

  • heer van Vliet – Katwijk
    09-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Al prima ervaringen gehad met Scildon.

  • heer van Gool – DONGEN
    07-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    het proces van een verzekering afsluiten duurt bij jullie 2 maanden , Ik persoonlijk had het nog een week gegeven anders had ik alles geannulleerd .
    Jullie aanmeldformulieren zijn gewoon niet toereikend genoeg . Ik heb achteraf allemaal nog gegevens moeten doorgeven waar niet de mogelijkheid voor bestond om deze meteen te vermelden bij de aanvraag.
    Dit wekt irritatie op , en vertraging van het gehele proces

  • heer Oprinsen – Oosteind
    17-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Gebeld om informatie en zeer goed geholpen

  • heer Liefers – Epe
    08-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het is allemaal snel en goed geregeld

  • heer Halmans – Landgraaf
    25-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle en correcte afhandeling en een goede uitleg over het bedrag waarvoor we nu verzekerd zijn.

  • mevrouw Bona – Zuid-Scharwoude
    09-06-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duurde erg lang

  • heer de Graaf – Spijkenisse
    17-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede bereikbaarheid, meedenkend aan snelle oplossingen en handelen. Erg tevreden.

  • heer Stikkelman – Alkmaar
    08-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Daar is het nog te vroeg voor

  • heer van Erp – ZEELAND
    08-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duidelijkheid en snelheid

  • heer Visser – Sliedrecht
    12-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het is een noodzakelijk kwaad te verzekeren. De kwaliteit van uw product kan ik pas beoordelen als mn partner dood gaat, want het is een levensverzekering.

  • heer Oord – Loenen aan de Vecht
    03-11-2022
    Beleggen

    Ik kan eigenlijk helemaal niet over u oordelen. Ik ben zoals u aangeeft door de verzekeringsagent bij u aangemeld. Ik krijg informatie en moet 2 formulieren invullen. Het stelt tot nu toe nog niet zoveel voor. U bent snel met reageren. Geeft snel duidelijkheid. Dus dat voelt goed.
    Belangrijk voor mij is dat het ook aan het einde goed gaat komen.

  • heer Vaes – Heythuysen
    14-12-2022
    Beleggen

    Duidelijke offerte, goed gecommuniceerd en ingeregeld. Bevestiging van de polis gekregen per post

  • heer Bakhuis – Sibculo
    22-08-2022
    Beleggen

    Mijn pensioen adviseur Ten Hag heeft Scildon op de lijst gezet als Mogelijke pensioen uitvoerder, de offerte van Scildon paste het beste bij onze wensen. Tot heden heeft Scildon dit ook waar gemaakt.

  • mevrouw van de Gazelle – GELEEN
    10-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Eenvoudig, klantvriendelijk aanvraagprocedure.
    Gunstige polisvoorwaarden

  • heer Gijsbertsen – EDE
    06-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Reactie geven op gezonden emails’anders dan de standaard omtvangstbevestigng.

  • heer Paters – Geerdijk
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede communicatie, alles staat helder op paier en is duidelijk.

  • heer Hopman – BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Proces ging gewoon snel

  • mevrouw Heldens-Schmitz – MELICK
    11-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duidelijkheid, gemak bij aanvraag. Snelle reactie en goedkeuring.

  • heer Lommers – Alphen aan den Rijn
    22-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Eenvoudige en snelle aanmelding met bijna onmiddellijke accepatie.

  • heer Peters – EIBERGEN
    18-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraag zeer snel en adequaat behandeld.
    De Premie ligt zo’n 35 (!) procent lager dan de premie van mijn oude verzekering.
    En dat met een vast uit te keren bedrag ongeacht de looptijd, in tegenstelling tot mijn oude verzekering waarbij de uitkering jaarlijks in waarde zakte.

  • heer Immens – Sint-Michielsgestel
    21-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik praat met vrienden en/of familie over dit soort onderwerpen, jullie dienstverlening heeft hier geen invloed op.

  • heer Philippi – Culemborg
    17-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik vond de vragen die ingevuld moesten worden erg omslachtig en wist daarom niet altijd wat ik in moest vullen zonder hulp van anderen

  • heer Foulon – Groningen
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vond het aanmelden best een gedoe waarbij adviseur geen zicht heeft op de werkelijke kosten die al heel snel afwijken van de standaard. Toen ik alternatieven wou laten berekenen werd ik terugverwezen naar de adviseur die me geen antwoord kon geven.

  • heer Bakker – Zuid-Scharwoude
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Zeer gemakkelijk en transparant aanmeldproces en concurrerende premies.

  • heer Marrevee – Schiedam
    09-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Speciaal onderzoek die dit vreemd vinden als ik bij meditel verschijn.

  • heer Bakker – Hellevoetsluis
    04-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Alles is vlug en zeer correct behandeld ! Volledig naar wens

  • mevrouw Reyhan – Hoogvliet Rotterdam
    13-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Scildon denkt mee in mogelijkheden.

  • heer Pooters – TILBURG
    08-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Afhandeling duurt een beetje

  • mevrouw van den Heuvel-de Vries – BERGHEM
    21-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Er stond een naamsfout op de polis, die ik gewijzigd wilde zien. Jullie zijn moeilijk te bereiken.
    Ook via de tussenpersoon geen contact mogelijk.

  • heer Peters – Veenendaal
    08-06-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Via contact persoon afgesloten en was makkelijk en snel geregeld

  • heer van der Werf – AMSTERDAM
    11-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het afsluiten verliep snel en fijn. Daar ligt het niet aan. Hoop natuurlijk dat de verzekering nooit nodig is. Maar vandaar de 8.

  • mevrouw Simonis – BUNDE
    08-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik heb ingevuld dat ik anti depressiva gebruik.
    Nu is mijn aanvraag nog niet goed gekeurd.
    Er is toestemming nodig van mijn psycholoog en huisarts om gegevens van mij op te vragen.
    Het gaat prima met mij en ik vind het vervelend dat dit nodig is.
    Ik heb begrepen dat bij suïcide bij een levensverzekering geen geld wordt uitgekeerd.
    Vandaar dat ik sowieso het belang er niet van in zie.
    Ik zit nog steeds op goedkeuring te wachten.

  • heer van Esch – Leerdam
    08-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik heb nu voor het eerst ervaring die was goed maar de tijd zal leren of het een 9 of 10 wordt

  • heer Veders – Hoensbroek
    11-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraagprocedure en uiteindelijk afsluiten na medische verklaring ging soepel en duidelijk

  • heer Maalderink – Steenwijk
    27-10-2022
    Beleggen

    Ik ben net overgestapt naar een produkt van SCILDON, tot nu toe geen problemen, maar weet nog niet veel, nog niet veel ervaring.

  • heer Jaspers – Kerkrade
    08-12-2022
    Beleggen

    zo doorgaan, minder papier werk betere communicatie met adviseur.

  • heer Polman – De Bilt
    13-07-2022
    Beleggen

    zeer uitgebreide uiteenzetting met goede uitleg

  • mevrouw Schavemaker – Roosendaal
    10-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goedemorgen,
    Het was voor mij de eerste keer dat ik deze vorm van verzekering nodig had en had nog nooit van de naam Scildon gehoord. Dus was waarschijnlijk uit mezelf niet bij jullie uitgekomen. Nu was het via de financieel adviseur.

  • heer Woltjer – Dronten
    06-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraag ging vlot en makkelijk. Snel geregeld.

  • mevrouw Molema – Heerhugowaard
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Makkelijk en snel te regelen waardoor als mij iets gebeurd ik het goed geregeld heb voor mij dochtertje

  • heer van der Haar – Hoogezand
    13-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    bij het digitaal invullen van een vragenlijst is blijkbaar iets niet goed gegaan. Toen leek het alsof we niets hadden en ingevuld. Bleek later een kleinigheid te zijn.

  • mevrouw Pieterse – HORSSEN
    09-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het ging makkelijk met invullen, snelle reactie en afhandeling van jullie kant. Het verliep gewoon heel soepel.

  • heer Watzema – Drachten
    22-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Tot dusver goed tevreden over de service wellicht dat in een verder stadium het cijfer hoger word

  • heer Ruitenbeek – Bruinisse
    18-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Premie toch iets lager of uitkering voor deze Premie wat hoger

  • mevrouw Baromeo – ZOETERMEER
    19-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik ben erg blij met de mogelijkheid dat de verzekering bied en de snelle terugkoppeling

  • heer Aalberts – ‘s-Graveland
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wat flexibeler inspelen op aanpassing van een lopende verzekering ipv een nieuwe verzekering. Dit heeft mijn extra geld gekost. (€195).

  • heer Taillie – Voorhout
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Zeer snelle afhandeling

  • mevrouw van der Hoef – van der Hoef – Enschede
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wij waren overgestapt naar Scildon omdat de andere verzekeraar erg indringende, persoonlijke vragen stelde over alle medische gegevens. Scildon deed dit niet, en dit is ons erg goed bevallen

  • heer Szyjka – SPIJKENISSE
    09-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Echt goed

  • heer Termaat – PUTTEN
    03-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Tussentijds melden dat er lang gewacht wordt op gegevens arts om te voorkomen dat klant tussendoor vraagt waarom het proces zolang duurt.

  • heer Beijneveld – Rotterdam
    13-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Geen flauw idee ben letterlijk 1 dag klant, maar mijn adviseur was erg enthousiast

  • heer van der Brugh – CULEMBORG
    08-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik vond het erg fijn dat mijn adviseur alles heeft geregeld voor deze verzekering. Ik had wel graag een melding gehad (2 weken voor ingang van de verzekering) dat jullie zouden gaan afschrijven. Tevens verwacht ik ook een knop met “per jaar premie betalen”. Ik zou graag de verzekeringspremie per jaar helemaal betalen

  • mevrouw Bogers-van Boxtel – ALEM
    20-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Alles snel en goed verlopen

  • heer Cobussen – NIJMEGEN
    08-06-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Invullen van de vragenlijst voor een uitgebreide keuring, kan niet digitaal. Printen en met de hand invullen is lastiger aangezien de ruimte om te schrijven op sommige vlakken erg beperkt is en mijn handschrift niet altijd even leesbaar is. Het maken van de afspraak voor een keuring verliep eenvoudig en soepel!

  • heer Bekkers – BLADEL
    11-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraagtraject tot aan de acceptatie duurde lang.
    Ik werd niet op de hoogte gehouden van de reden waarom dit was.

  • mevrouw Kraft – Maastricht
    08-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik heb gezeg niet de verzekering te nemen ben niet akkoord gegaan en toch hebben ze een polis gemaakt en me geld van mijn bankrekening genomen

  • heer Burggraaf – Mijdrecht
    08-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    De betreffende verzekering was snel en zonder enige problemen geregeld.

  • heer Schoen – Beverwijk
    18-10-2022
    Beleggen

    geen idee

  • mevrouw Akkerman – Lochem
    05-12-2022
    Beleggen

    De offerte zag er goed uit en was goed geregeld

  • heer Laan – Schoorl
    28-08-2023
    Beleggen

    Omdat ik nog steeds geen inzage heb in mijn polis en waar mijn geld is gebleven.

  • heer Dimitrova – Almere
    26-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    ik denk dat het een geweldige manier is om financiële zekerheid te bieden voor mij en mijn gezin.

  • mevrouw Boom – Apeldoorn
    25-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    In eerste instantie moesten wij een redelijk uitgebreide medische keuring doen (allebei gezond en onder de 50) wij vonden die erg overdreven en omslachtig. Dit voelde niet goed. Uiteindelijk bleek dat dit niet meer hoefde en kon het ook zonder keuring. Dit vonden wel wat verwarrend maar fijn dat het zo is opgelost.

  • mevrouw van der Linden-Priem – PUTTEN
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    is via Independer afgesloten en in het selectieproces waren niet alle voor- en nadelen van deze verzekering even helder qua vergelijkbaarheid.

  • mevrouw Ernest-Freijsen – Roosendaal
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Nette prijs en goede voorwaarden

  • heer van Vliet – Katwijk
    09-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Al prima ervaringen gehad met Scildon.

  • heer van Gool – DONGEN
    07-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    het proces van een verzekering afsluiten duurt bij jullie 2 maanden , Ik persoonlijk had het nog een week gegeven anders had ik alles geannulleerd .
    Jullie aanmeldformulieren zijn gewoon niet toereikend genoeg . Ik heb achteraf allemaal nog gegevens moeten doorgeven waar niet de mogelijkheid voor bestond om deze meteen te vermelden bij de aanvraag.
    Dit wekt irritatie op , en vertraging van het gehele proces

  • heer Oprinsen – Oosteind
    17-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Gebeld om informatie en zeer goed geholpen

  • heer de Jong – Heijen
    15-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Op dit moment nog geen mening daarover, een acht is al zeer goed

  • heer Dad Khan – ROTTERDAM
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    I just don’t know you yet

  • heer Jakubiak – Kerkdriel
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Alles is goed

  • mevrouw Achhoud-Vissers – ROSMALEN
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Prijs is goed en de afhandeling ging heel soepel.

  • heer Emilov – Leiden
    05-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Hello,
    Handling of the policy and time to finilize it was great. But I had a legal name change in the Netherlands, and I have contacted service desk for it. Still no reply or response received:
    Dear Servicedesk,
    I am contacting you regarding policy 40329487,
    As one of the policy holders, I have done a full legal name change in the Netherlands, I have dual nationality from Bulgaria and Turkey, while on both I have two different names.
    I have applied and changed my name from I.N Emilov

  • mevrouw Bolleman – van der Peijl – Terneuzen
    30-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik geef een 8 omdat heel de aanvraag nogal wat tijd in beslag nam.
    Dit komt omdat de verzekerde medische problemen heeft .
    Natuurlijk snap ik dat de aanvraag dan zorgvuldig behandeld moet worden en dat kost tijd.
    Mij gaf dat wel een onrustig gevoel .

  • mevrouw Schreppers – MECHELEN
    12-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vragenlijst kort en duidelijk, snel kunnen invullen. Snelle afhandeling! Zover heel tevreden, verder nog geen ervaring met Scildon.

  • heer van der Walt – ‘s-Gravenhage
    30-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Mijn longemfyseem is erger ingeschat dan het is.

  • heer Schuppers – Hengelo
    18-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraag snel en duidelijk behandeld .
    Gunstige premie, automatisch af te schrijven. Top.

  • heer Doorakkers – HELMOND
    08-06-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Voor nu nog tekort om alles juist te beoordelen.
    Maar het afsluiten van de verzekering liep zeer prettig.

  • heer Jansen – ‘S-GRAVENHAGE
    10-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle, duidelijke en overzichtelijke efficiënte acceptatie

  • mevrouw van Maanen – BARNEVELD
    08-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    De vertegenwoordiger heeft de uitleg goed gedaan. Daardoor voor scildon gekozen.

  • mevrouw Klapwijk-Hazejager – GARDEREN
    08-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    9 of 10 is gevoelsmatig te hoog. ik heb er geen concrete onderbouwing voor. een dergelijke hoge score is wat mij betreft alleen aan de orde als je tijdens het proces verrast wordt en dat was niet het geval.

  • mevrouw Heus – Breda
    16-10-2022
    Beleggen

    Alles wat jullie betreft prima verlopen! De andere partijen, a.s.r. en aegon waren waardeloos!

  • heer Bosgraaf – Landgraaf
    25-11-2022
    Beleggen

    Prima voor elkaar

  • heer Verhoef – Den Helder
    21-08-2023
    Beleggen

    Het was niet mogelijk om de fiets app binnen te halen

  • heer Immens – Sint-Michielsgestel
    21-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik praat met vrienden en/of familie over dit soort onderwerpen, jullie dienstverlening heeft hier geen invloed op.

  • heer Philippi – Culemborg
    17-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik vond de vragen die ingevuld moesten worden erg omslachtig en wist daarom niet altijd wat ik in moest vullen zonder hulp van anderen

  • heer Foulon – Groningen
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vond het aanmelden best een gedoe waarbij adviseur geen zicht heeft op de werkelijke kosten die al heel snel afwijken van de standaard. Toen ik alternatieven wou laten berekenen werd ik terugverwezen naar de adviseur die me geen antwoord kon geven.

  • heer Bakker – Zuid-Scharwoude
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Zeer gemakkelijk en transparant aanmeldproces en concurrerende premies.

  • heer Marrevee – Schiedam
    09-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Speciaal onderzoek die dit vreemd vinden als ik bij meditel verschijn.

  • heer Bakker – Hellevoetsluis
    04-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Alles is vlug en zeer correct behandeld ! Volledig naar wens

  • mevrouw Reyhan – Hoogvliet Rotterdam
    13-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Scildon denkt mee in mogelijkheden.

  • heer Roy – ROTTERDAM
    15-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Scildon insurance is very helpful for my family as a life insurance to support my mortgage.

  • mevrouw Ailani – Amsterdam
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    I had filled out a form to explicitly specify the nominee but I did not hear from Scildon on it for a long time. Multiple follow ups were dont but nobody responded.

  • heer Kramer – Lochem
    06-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vlotte afhandeling

  • heer de Vreugd – Beek
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Via tussen persoon geregeld was prima

  • heer Smit – Winschoten
    04-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    snel en vlot geregeld

  • heer de Koning – Delfgauw
    29-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    De vragenlijst is inhoudelijk goed, maar lay-out ziet er nog wat ouderwets uit.

    Verder prima afhandeling en snelle reactie na invullen vragenlijst.

  • heer Hanekom – Herkenbosch
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    online aanzoek verliep gemakkelijk

  • heer Kuipers – BUSSUM
    22-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het ging snel en soepel. De aanvullingen die nodig zijn worden als het goed is nu opgelost.

  • heer van Gestel – Kerkrade
    17-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik ben tevreden over de afhandeling. Gezondheidsverklaring was een erg uitgebreid formulier.

  • heer van Bemmelen – Veenendaal
    26-05-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het proces van de aanvraag en keuring verliep soepel

  • heer Versloot – DE MEERN
    10-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duidelijk en makkelijk.

  • heer Noldus – VENLO
    06-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wij hadden een medische beoordeling noodzakelijk voor onze polis te kunnen afsluiten. Hiervoor heeft scildon gegevens opgevraagd waarna ons de polis is toegekend. Het had fijn geweest als we terugkoppeling hadden gehad over hetgeen opgevraagd is bij de medisch specialist, ook indien zoals nu dit tot resultaat heeft dat er geen premie opslag betaald hoeft te worden.

  • heer Mackay – Diemen
    08-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Respectvol meedenkend geduldig en vrolijk

  • mevrouw Drogt – Schipper – Dedemsvaart
    10-01-2023
    Beleggen

    Fijne maatschappij, mooie producten.

  • heer Hofland – Helmond
    29-09-2022
    Beleggen

    Had geld overgemaakt zoals in de brief stond
    Bleek mijn geld 2 weken ergens rond te zweven na zelf navraag te hebben gedaan was het terecht.

  • mevrouw Dekker – Meppel
    22-11-2022
    Beleggen

    Via de organisatie pensioenkracht is mijn zoektocht en aanvraag begeleid. Ik zou de eigenaar Gert van Unen aan een ieder aanbevelen

  • heer Chirino – Almere
    08-08-2023
    Beleggen

    Ik heb nu enkjel het begin traject (sales) mee gemaakt. Nadat ik een tijdje de dienst gebruik, kan ik meer zeggen over de dienstverlening etc.

  • mevrouw Baromeo – ZOETERMEER
    19-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik ben erg blij met de mogelijkheid dat de verzekering bied en de snelle terugkoppeling

  • heer Aalberts – ‘s-Graveland
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wat flexibeler inspelen op aanpassing van een lopende verzekering ipv een nieuwe verzekering. Dit heeft mijn extra geld gekost. (€195).

  • heer Taillie – Voorhout
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Zeer snelle afhandeling

  • mevrouw van der Hoef – van der Hoef – Enschede
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wij waren overgestapt naar Scildon omdat de andere verzekeraar erg indringende, persoonlijke vragen stelde over alle medische gegevens. Scildon deed dit niet, en dit is ons erg goed bevallen

  • heer Szyjka – SPIJKENISSE
    09-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Echt goed

  • heer Termaat – PUTTEN
    03-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Tussentijds melden dat er lang gewacht wordt op gegevens arts om te voorkomen dat klant tussendoor vraagt waarom het proces zolang duurt.

  • heer Beijneveld – Rotterdam
    13-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Geen flauw idee ben letterlijk 1 dag klant, maar mijn adviseur was erg enthousiast

  • heer Dirks – HUIZEN
    15-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    500 keer vragen naar het meedoen met een onderzoek is heeeeel irritant

  • heer Daemen – Sas van Gent
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik moet eerst nog iets aan ervaring met jullie meemaken

  • heer de Gruijter – Vorden
    04-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Heel reele voorwaarden, schappelijke premie.
    Niet achteraf nog extra voorwaarden.

  • heer Lemmers – Pijnacker
    03-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het duurde heel lang voor wij wisten hoe of wat.
    De opslag mbt risico voor mijn vrouw slaat wat mij betreft echt nergens op maar aangezien wij toch afhankelijk zijn moesten wij dit wel accepteren.

  • heer Scholten – Enschede
    29-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Eigenlijk heb ik niet zoveel te melden. Ik heb alleen een vragenlijst ingevuld en verder geen direct contact met jullie gehad. Enige puntje is dat wanneer je zoekt in de lijst van medische aandoeningen veel begrippen erg op elkaar lijken. Uiteindelijk heb ik maar gekozen waarvan ik dacht dat dit het meest in de buurt kwam.

  • heer Sil – Nieuwegein
    27-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Smooth and hassle free process.

  • heer Arends – Zeewolde
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Over het algemeen beveel ik geen verzekeringen aan bij familie of vrienden, heeft dus niet zoveel met jullie te maken.

  • heer Verwijk – Roermond
    18-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Makkelijk aanvraagproces, heldere informatie. Helaas stroperige afhandeling.

  • heer Freriks – Raalte
    17-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Rekeningnummer aanpassen lukt tot 3x toe niet. Hiervoor heb ik hulp moeten inschakelen van mijn hypotheekadviseur en zij hebben het uiteindelijk kunnen regelen.

    Verder prima.

  • heer Wagenaar – Nijmegen
    23-05-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede snelle service, ondanks een aanvullende medische check. Heldere communicatie, goede bereikbaarheid.

    Al met al zeer tevreden!

    Dank!

  • heer Coenen – BLADEL
    10-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    I would like Scildon to decide faster in accepting

  • heer Krol – Zoetermeer
    05-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Don’t know

  • mevrouw van Gaalen – ‘s-Gravenzande
    05-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle service. Makkelijke portaal

  • heer Neelis – Cadier en Keer
    05-01-2023
    Beleggen

    werken snel en correct, de ervaring moet natuurlijk leren hoe ze het verder doen.

  • heer de Borst – Gouda
    17-09-2022
    Beleggen

    gewoon goed

  • heer van der Lee – Den Hoorn
    16-11-2022
    Beleggen

    Mijn aanvraag bleef lang ‘liggen’. Pas na herhaald vragen van mijn kant kwam er antwoord en werd mijn aanvraag behandeld. Totaal heeft dit meer dan 6 weken geduurd.

  • heer Bins – Loosdrecht
    04-08-2023
    Beleggen

    Ik vind het erg lastig en vind ook dat jullie in het contact hebben nalatigheid hebben …
    Binnen halen en dan niets meer doen !,

    Nee ik ben niet tevreden en daarbij zijn jullie daarin niet beter dan wat ik had …

  • heer de Jong – Heijen
    15-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Op dit moment nog geen mening daarover, een acht is al zeer goed

  • heer Dad Khan – ROTTERDAM
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    I just don’t know you yet

  • heer Jakubiak – Kerkdriel
    08-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Alles is goed

  • mevrouw Achhoud-Vissers – ROSMALEN
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Prijs is goed en de afhandeling ging heel soepel.

  • heer Emilov – Leiden
    05-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Hello,
    Handling of the policy and time to finilize it was great. But I had a legal name change in the Netherlands, and I have contacted service desk for it. Still no reply or response received:
    Dear Servicedesk,
    I am contacting you regarding policy 40329487,
    As one of the policy holders, I have done a full legal name change in the Netherlands, I have dual nationality from Bulgaria and Turkey, while on both I have two different names.
    I have applied and changed my name from I.N Emilov

  • mevrouw Bolleman – van der Peijl – Terneuzen
    30-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik geef een 8 omdat heel de aanvraag nogal wat tijd in beslag nam.
    Dit komt omdat de verzekerde medische problemen heeft .
    Natuurlijk snap ik dat de aanvraag dan zorgvuldig behandeld moet worden en dat kost tijd.
    Mij gaf dat wel een onrustig gevoel .

  • mevrouw Schreppers – MECHELEN
    12-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vragenlijst kort en duidelijk, snel kunnen invullen. Snelle afhandeling! Zover heel tevreden, verder nog geen ervaring met Scildon.

  • heer Oudewortel – Zuidoostbeemster
    13-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    We moesten afsluiten Via vertegenwoordiger , tussenpersoon, die niets toevoegt, geen uitleg, geen vragen… alleen direct n rekening sturen waarbij m’n naam verkeerd genoteerd was echt heel slordig

  • heer van der Veer – Zaandam
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Na een foutieve ingave duurde het vervolgens lang om dit weer gewijzigd te krijgen.

  • mevrouw Welling – Honselersdijk
    01-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wij moesten 6 weken eerder premie betalen dan dat de hypotheek gepasseerd was.

  • heer Eekelaar – Boxtel
    30-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    De medische anamnese is een gedrocht van een website en de aanvraag morst 5 x op en neer

  • heer Dekker – Ospel
    29-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duidelijk site snelle afhandeling

  • heer Groenendijk – Berkel en Rodenrijs
    26-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Zeer eenvoudige procedure en snelle doorlooptijd.

  • heer van den Berge – EINDHOVEN
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraag was helder, de vragenlijsten uitgebreid maar met redelijke vragen en het proces was snel afgehandeld.

  • heer Kanij – Rijswijk
    14-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    het medisch dossier is invullen kan soms vrij ingewikkeld zijn.

  • mevrouw Mansvelt – Arnhem
    12-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Prima zo

  • heer de Ruiter – BLARICUM
    23-05-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede en duidelijke uitleg, Transparant naar waar je voor verzekerd bent.

  • mevrouw Dekker – Veendam
    10-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    De aanvraag was snel en makkelijk geregeld

  • mevrouw Coljee – Lelystad
    28-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle en goede service

  • heer Koussa – ZAANDAM
    03-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Very easy and user friendly to subscribe and get rolling.

  • heer Krijnen – Eemnes
    15-12-2022
    Beleggen

    De invulling van de portefeuille liet lang op zich wachten. Blijkbaar hadden jullie het druk…..

  • heer Bakker – Hilversum
    16-09-2022
    Beleggen

    Meer tooling inzicht om inhaal jaarruimte te berekenen zou prettig zijn.

  • heer Strooper – Heerhugowaard
    10-11-2022
    Beleggen

    Even afwachten wat de resultaten zijn op korte termijn

  • heer de Bruijn – Almere
    10-07-2023
    Beleggen

    Geen idee

  • heer Roy – ROTTERDAM
    15-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Scildon insurance is very helpful for my family as a life insurance to support my mortgage.

  • mevrouw Ailani – Amsterdam
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    I had filled out a form to explicitly specify the nominee but I did not hear from Scildon on it for a long time. Multiple follow ups were dont but nobody responded.

  • heer Kramer – Lochem
    06-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vlotte afhandeling

  • heer de Vreugd – Beek
    10-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Via tussen persoon geregeld was prima

  • heer Smit – Winschoten
    04-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    snel en vlot geregeld

  • heer de Koning – Delfgauw
    29-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    De vragenlijst is inhoudelijk goed, maar lay-out ziet er nog wat ouderwets uit.

    Verder prima afhandeling en snelle reactie na invullen vragenlijst.

  • heer Hanekom – Herkenbosch
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    online aanzoek verliep gemakkelijk

  • heer van der Vleuten – Helmond
    13-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Na het adviseursgesprek ging alles online, overzichtelijk, snel.

  • heer van Asselt – LEUSDEN
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Niet veel het was een prettige makkelijke manier om de verzekering af te sluiten

  • heer Postema – Baarn
    28-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goed produkt met veel mogelijkheden (flexibel), lange looptijd mogelijk, past goed op persoonlijke situatie en de verzekerde periode, goed advies.

  • mevrouw Dekkers – Amersfoort
    23-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    De aanvraag is via onze tussenpersoon bij henst en lunsen zeer snel tot stand gekomen.

  • heer van den Boomen – Etten-Leur
    29-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    We hebben met zijn 2 een levensverzekering afgesloten. 1 ging vlot, de andere duurde veel langer. Wat mij betreft kan dat beter parallel lopen.

  • heer Parlevliet – S-Gravenhage
    25-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    duidelijk en snel

  • heer Dijkstra – Rosmalen
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede prijs/kwaliteit verhouding levensverzekering

  • heer Kedde – Sneek
    14-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het invullen van de aanvraag was goed te doen, verliep de acceptatie vlot en was het al met al snel en eenvoudig geregeld.

  • heer Timmermans – Venlo
    11-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goed en duidelijk contact en snelle afwikkeling.

  • heer de Sturler Boekwijt – Leiden
    18-05-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Lagere kosten

  • heer Mooijer – Medemblik
    10-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Mijn gezondheidszorg verklaring kon ik na de eerste keer niet meer inzien en ik moest contact opnemen reset de klantenservice voor een reset.

  • heer Van de Weijer – Amsterdam
    27-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vragenlijst is wel heel uitgebreid. M’n voor wat betreft risicosporten. Tevens vindt er daarna nog een telefonische consultatie plaats. Wellicht is het handiger om alleen het tweede te doen en het digitale formulier te beperken met de vraag of en zo ja welke risicovolle sport wordt bedreven.

  • heer Borrias – S-Gravenhage
    20-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Vriendelijke, geduldige, vrijblijvende, persoonlijke aanpak met de mogelijkheid om thuis het medisch onderzoek te ondergaan. Helaas wel een berg met medisch getinte vragen die een heel mensenleven kunnen betreffen, waarop betrokkene in dit geval niet altijd meer een antwoord weet. Verbeter tip: stel aan betrokkene voor om alvast zijn medisch dossier bij de huisarts te lichten, dat helpt enorm bij het beantwoorden van de schier oneindige lijst met vragen.

  • heer van den Berg – Bergschenhoek
    15-12-2022
    Beleggen

    Soepel en open verlopen

  • heer Versolato – Almere
    09-09-2022
    Beleggen

    ik krijg veel brieven met actualisaties etc
    graag geen post maar alles via de maildocu

  • heer Oord – Loenen aan de Vecht
    03-11-2022
    Beleggen

    Ik kan eigenlijk helemaal niet over u oordelen. Ik ben zoals u aangeeft door de verzekeringsagent bij u aangemeld. Ik krijg informatie en moet 2 formulieren invullen. Het stelt tot nu toe nog niet zoveel voor. U bent snel met reageren. Geeft snel duidelijkheid. Dus dat voelt goed.
    Belangrijk voor mij is dat het ook aan het einde goed gaat komen.

  • heer Vandevelde – Eindhoven
    22-05-2023
    Beleggen

    Een goed en prettig adviesgesprek met adviseur Caner Akgun

  • heer Dirks – HUIZEN
    15-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    500 keer vragen naar het meedoen met een onderzoek is heeeeel irritant

  • heer Daemen – Sas van Gent
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik moet eerst nog iets aan ervaring met jullie meemaken

  • heer de Gruijter – Vorden
    04-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Heel reele voorwaarden, schappelijke premie.
    Niet achteraf nog extra voorwaarden.

  • heer Lemmers – Pijnacker
    03-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het duurde heel lang voor wij wisten hoe of wat.
    De opslag mbt risico voor mijn vrouw slaat wat mij betreft echt nergens op maar aangezien wij toch afhankelijk zijn moesten wij dit wel accepteren.

  • heer Scholten – Enschede
    29-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Eigenlijk heb ik niet zoveel te melden. Ik heb alleen een vragenlijst ingevuld en verder geen direct contact met jullie gehad. Enige puntje is dat wanneer je zoekt in de lijst van medische aandoeningen veel begrippen erg op elkaar lijken. Uiteindelijk heb ik maar gekozen waarvan ik dacht dat dit het meest in de buurt kwam.

  • heer Sil – Nieuwegein
    27-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Smooth and hassle free process.

  • heer Arends – Zeewolde
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Over het algemeen beveel ik geen verzekeringen aan bij familie of vrienden, heeft dus niet zoveel met jullie te maken.

  • heer van Rooijen – Montfoort
    12-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Jullie waren niet de goedkoopste.Wel voor ons de meest aantrekkelijkste

  • heer van Duijn – ROSMALEN
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Leuk om te zien hoe jullie motivatie mails sturen tijdens mijn stoppen met roken periode

  • heer van den Broek – Lierop
    19-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede informatie

  • mevrouw van de Kooi – ACHTERVELD
    21-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik heb pas sinds erg kort een verzekering bij u lopen en heb verder nog geen ervaringen met bv klantenservice ed. Wellicht kunt u dit onderzoek over een jaar nogmaals sturen.

  • heer Effting – Hengelo
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Dit heeft niets met de ervaring met scildon van doen. Ik zal hoe dan ook mensen niets aanbevelen betreffende verzekeringen.
    Ik ben namelijk wel heel tevreden over Scildon. Maar dat was de vraag niet.

  • mevrouw Marcus – Goudberg – Bilthoven
    22-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Een 8 is echt een heel mooi cijfer.
    Selectie/Aanvraag verliep grotendeels via tussenpersoon

  • heer Hitzerd – ZUID-BEIJERLAND
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    supersnel en eenvoudig en goede prijs kwaliteit verhouding

  • heer Stoinea – Oldenzaal
    11-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    I like this , it easy and nice

  • heer Wetser – Rosmalen
    11-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle reacties.
    Als je belt neemt er direct iemand op.

  • heer van Batenburg – VOORBURG
    14-05-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Geen standaard brieven meer gebruiken maar de feitelijke afspraken opnemen in de brief, geeft meer vertrouwen

  • heer Derks – Geldrop
    01-04-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Lang moeten wachten alvorens er een voorstel van verzekering toegestuurd kon worden.

    De inhoud van de toegestuurde polis is niet juist. Verzekeringsperiodes met de daarbij behorende premies zijn niet juist.
    Correctie hiervan verloopt moeizaam en is tot op heden nog niet gecorrigeerd.

  • heer Zomer – KAMPEN
    27-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    en fijne manier een overlijdingsverzekering af te sluiten

  • mevrouw Altay Ozdemir – Eindhoven
    18-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    I haven’t really made my research about this company, I just trusted my mortgage advisor.

  • heer Steege – Kamerik
    14-12-2022
    Beleggen

    Ik laat ieder zijn eigen keuze maken omdat ik er te weinig kennis van heb.

  • heer van der Staaij – Emmen
    29-08-2022
    Beleggen

    een 10 bij de kennismakingsmail? mmm eerst maar wat ervaring met elkaar op doen.

  • heer Maalderink – Steenwijk
    27-10-2022
    Beleggen

    Ik ben net overgestapt naar een produkt van SCILDON, tot nu toe geen problemen, maar weet nog niet veel, nog niet veel ervaring.

  • heer Cornelis – Gouda
    10-05-2023
    Beleggen

    Omdat ik goed geholpen ben

  • heer Oudewortel – Zuidoostbeemster
    13-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    We moesten afsluiten Via vertegenwoordiger , tussenpersoon, die niets toevoegt, geen uitleg, geen vragen… alleen direct n rekening sturen waarbij m’n naam verkeerd genoteerd was echt heel slordig

  • heer van der Veer – Zaandam
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Na een foutieve ingave duurde het vervolgens lang om dit weer gewijzigd te krijgen.

  • mevrouw Welling – Honselersdijk
    01-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Wij moesten 6 weken eerder premie betalen dan dat de hypotheek gepasseerd was.

  • heer Eekelaar – Boxtel
    30-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    De medische anamnese is een gedrocht van een website en de aanvraag morst 5 x op en neer

  • heer Dekker – Ospel
    29-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duidelijk site snelle afhandeling

  • heer Groenendijk – Berkel en Rodenrijs
    26-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Zeer eenvoudige procedure en snelle doorlooptijd.

  • heer van den Berge – EINDHOVEN
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Aanvraag was helder, de vragenlijsten uitgebreid maar met redelijke vragen en het proces was snel afgehandeld.

  • heer Ausan – MAARSSEN
    09-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik was super tevreden met de wijze waarop de aanvraag werd afgehandeld.

  • heer van der Hoeven – ROTTERDAM
    13-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    snelle service, duidelijke voorwaarden, eenvoudige doch doelmatige gezondheidsverklaring bij ORV.

  • heer Ten Holter – OOSTVOORNE
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    snelle en duidelijke opvolging. Tarieven passend

  • mevrouw Hoogenboom – AMERSFOORT
    16-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik ben gewoon tevreden 🙂

  • heer van Hoek – Culemborg
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    -Goedkoop
    -Toen ik belde wat de klantenservice gelijk behulpzaam.

  • heer Kapelle – Borger
    22-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik voel mij gediscrimineerd doordat ik op basis van mijn diabetes een hogere premie moet betalen. Dat is niet volgens een solidariteits principe.

  • mevrouw Koops –
    05-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    het is juist wel in orde. als het goed is gaat het om een overlijdensverzekering. dat heeft onze tussenpersoon voor ons geregeld. en al het werk uit handen genomen. we vertrouwen erop dat jullie de beste zijn. verder kan ik niets zeggen. het is vlekkeloos verlopen.

    zo gaat het met verzekeringen. zolang je niets hoor is het prima. pas als je de verzekering nodig hebt, dan kun je punten scoren als verzekeraar

  • mevrouw Hoogma Visser – STEENWIJK
    09-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle behandeling van de aanvraag en duidelijke informatie

  • mevrouw Marskamp-Stoel – Wilsum
    10-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    De aanvraag was heel gemakkelijk te verwerken; de informatie uitstekend en een zeer snelle behandeling van de aanvraag.

  • mevrouw Koers – Moes – Vught
    09-05-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    De aanvraag verliep heel erg soepel en snel

  • heer Huisman – NIEUWLAND
    22-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het gehele proces verliep vlotjes. De dame die mijn gezondheid checkte was vriendelijk en discreet.

  • mevrouw Daling – Noordwolde
    25-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Duidelijke uitleg

  • mevrouw van Stolp – ZOETERMEER
    17-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snel makkelijk en discreet verzekering afgesloten.

  • heer Vaes – Heythuysen
    14-12-2022
    Beleggen

    Duidelijke offerte, goed gecommuniceerd en ingeregeld. Bevestiging van de polis gekregen per post

  • heer Bakhuis – Sibculo
    22-08-2022
    Beleggen

    Mijn pensioen adviseur Ten Hag heeft Scildon op de lijst gezet als Mogelijke pensioen uitvoerder, de offerte van Scildon paste het beste bij onze wensen. Tot heden heeft Scildon dit ook waar gemaakt.

  • heer Schoen – Beverwijk
    18-10-2022
    Beleggen

    geen idee

  • heer Mulder – Bussum
    09-05-2023
    Beleggen

    Het aanbod was zeer positief en de mogelijkheden zijn ruim

  • heer van der Vleuten – Helmond
    13-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Na het adviseursgesprek ging alles online, overzichtelijk, snel.

  • heer van Asselt – LEUSDEN
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Niet veel het was een prettige makkelijke manier om de verzekering af te sluiten

  • heer Postema – Baarn
    28-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goed produkt met veel mogelijkheden (flexibel), lange looptijd mogelijk, past goed op persoonlijke situatie en de verzekerde periode, goed advies.

  • mevrouw Dekkers – Amersfoort
    23-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    De aanvraag is via onze tussenpersoon bij henst en lunsen zeer snel tot stand gekomen.

  • heer van den Boomen – Etten-Leur
    29-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    We hebben met zijn 2 een levensverzekering afgesloten. 1 ging vlot, de andere duurde veel langer. Wat mij betreft kan dat beter parallel lopen.

  • heer Parlevliet – S-Gravenhage
    25-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    duidelijk en snel

  • heer Dijkstra – Rosmalen
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede prijs/kwaliteit verhouding levensverzekering

  • mevrouw Papadopoulou – WARMENHUIZEN
    09-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Improve response time and keep your client informed on status of application

  • heer Douma – ELSHOUT
    09-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Tot nu toe heb ik alleen ervaring met het aanvragen van een verzekeringsproduct van Scildon. Ik heb nog geen ervaring met facturering, eventuele beroep op de verzekering etc. Het voortraject ( het tot nu toe gevolgde traject) verdient wellicht een hogere waardering dan een 7, want hierover heb ik geen klachten.

  • heer van t Zand – BEERZERVELD
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snel en makkelijk geregeld

  • heer de Goede – Westervoort
    16-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Nadat ik de medische verklaring heb ingevuld, hoorde ik niets meer. Geen acceptatie of welkom mail, geen polis, alleen werd ineens het geld afgeschreven.

  • heer Rurac – Eindhoven
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    je bent oké als bedrijf

  • heer Korcsinszkij – Aartswoud
    20-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Megbízható

  • heer Nijman – Zelhem
    20-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Gemakkelijk en snel af te sluiten.
    Daarnaast fijn dat er gebeld werd om iets te verifiëren ipv mailen

  • heer Goossens – Roosendaal
    08-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle afhandeling

  • mevrouw Bamgboye – Breda
    10-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    I have trust in the person that recommended you to me

  • mevrouw Feriani – Diemen
    09-05-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    de behandeling van mijn aanvraag is vlot en efficient verlopen. Zo wist ik snel wat er van mijn verwacht werd en waar ik aantoe was.

  • heer Engelman – APELDOORN
    21-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Transparant, vlot en geen gedoe. Zo wil je het hebben.

  • heer Smolders – ARNHEM
    22-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Gemak en snelheid

  • heer Lunenburg – Krimpen aan de Lek
    17-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle beoordeling

  • heer Jaspers – Kerkrade
    08-12-2022
    Beleggen

    zo doorgaan, minder papier werk betere communicatie met adviseur.

  • heer Polman – De Bilt
    13-07-2022
    Beleggen

    zeer uitgebreide uiteenzetting met goede uitleg

  • mevrouw Heus – Breda
    16-10-2022
    Beleggen

    Alles wat jullie betreft prima verlopen! De andere partijen, a.s.r. en aegon waren waardeloos!

  • heer Raaff – Breukelen
    16-03-2023
    Beleggen

    Het was volgens mij een simpele procedure die geheel goed is uitgevoerd. Er is meer nodig , voor mij, om een 9 of 10 te geven.

  • heer van Rooijen – Montfoort
    12-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Jullie waren niet de goedkoopste.Wel voor ons de meest aantrekkelijkste

  • heer van Duijn – ROSMALEN
    15-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Leuk om te zien hoe jullie motivatie mails sturen tijdens mijn stoppen met roken periode

  • heer van den Broek – Lierop
    19-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goede informatie

  • mevrouw van de Kooi – ACHTERVELD
    21-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik heb pas sinds erg kort een verzekering bij u lopen en heb verder nog geen ervaringen met bv klantenservice ed. Wellicht kunt u dit onderzoek over een jaar nogmaals sturen.

  • heer Effting – Hengelo
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Dit heeft niets met de ervaring met scildon van doen. Ik zal hoe dan ook mensen niets aanbevelen betreffende verzekeringen.
    Ik ben namelijk wel heel tevreden over Scildon. Maar dat was de vraag niet.

  • mevrouw Marcus – Goudberg – Bilthoven
    22-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Een 8 is echt een heel mooi cijfer.
    Selectie/Aanvraag verliep grotendeels via tussenpersoon

  • heer Hitzerd – ZUID-BEIJERLAND
    11-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    supersnel en eenvoudig en goede prijs kwaliteit verhouding

  • mevrouw de Vos Burchart – Odijk – Huizen
    08-12-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Klant gericht

  • heer Benjamins – ELIM
    09-11-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snel rond

  • heer Song – Breukelen
    17-10-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Is good

  • heer van Erp – Helmond
    16-09-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelle adequate afhandeling van de aanvraag

  • heer Schuckink Kool – S-Gravenhage
    23-08-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Ik was al verzekerd, en betaalde al premie, voordat ik daarover geinformeerd was

  • mevrouw Haen – Schijven – HARDENBERG
    19-07-2022
    Overlijdensrisicoverzekering

    Het was eenvoudig de verzekering aan te vragen en daarnaast zijn de premies in vergelijking laag

  • heer Peschier – ‘S-GRAVENHAGE
    18-09-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Heldere uitleg van zaken, een fijn concurrent tarief en snelle service, dat is mijn ervaring met Scildon!

  • heer Verweijen – Bosschenhoofd
    08-08-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Snelheid, correctheid, prijs, beschikbaarheid van relevante informatie

  • heer van Bodegom – ROTTERDAM
    10-07-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Alles verloop zeer overzichtelijk en de in te vullen vragenlijsten waren goed te volgen. Enige verbeterpunt is dat wij wat langer moesten wachten totdat we reactie kregen van de tussenpersoon waardoor wij dachten dat de aanvraag niet goed was gegaan.

  • heer Prins – Rijssen
    09-05-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    De vragenlijst bleef maar vastlopen. Ik heb het ruim een week (!!!!) elke dag moeten proberen, via verschillende devices en netwerken tot ik uiteindelijk de hele vragenlijst kon invullen. WAARDELOOS systeem.

  • heer Fiala – Heerlen
    20-03-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Heel gemakkelijk en gebruik vriendelijk

  • mevrouw van Lent – Raamsdonksveer
    21-02-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Alles verliep gewoon heel erg soepel, de aanvraag was zo geregeld, no nonsense. Zeker in vergelijking met 2 andere aanbieders waar alles eindeloos lang duurde, was dit een verademing! En ook een betaalbare premie wat erg fijn is.

  • heer Zwambag – BEESD
    16-01-2023
    Overlijdensrisicoverzekering

    Goedkoper maken

Totaal gemiddeld

Advies door een deskundige

Voor advies en afsluiten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijke financieel adviseur.

Vind een adviseur

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.