Besparen op uw verzekering via Rabobank

Via Rabobank heeft u een overlijdensrisicoverzekering van Scildon. U heeft van Rabobank bericht ontvangen dat uw overlijdensrisicoverzekering mogelijk goedkoper kan. U kunt hieronder eenvoudig berekenen of dat het geval is. Het is wel handig om de gegevens van uw huidige verzekering bij de hand te hebben. Deze kunt u inzien op Mijn Scildon.

Besparing realiseren?
Kunt u besparen? En wilt u een nieuwe verzekering aanvragen? Neem dan contact op met uw lokale Rabobank:

Dezelfde verzekering voor minder geld
Als u de verzekering hetzelfde wilt houden, ontvangt u via Rabobank een voorstel voor een nieuwe verzekering bij Scildon. Bij de aanvraag hoort een medische acceptatie door Scildon. U ontvangt dan een lijst met vragen over uw gezondheid. Afhankelijk van uw antwoorden kan de premie nog wijzigen. Hierover wordt u uiteraard geïnformeerd.

Verzekering aanpassen
Als u wilt weten of de verzekering aangepast moet worden, neemt Rabobank contact met u op voor een oriëntatiegesprek. Als er na het afsluiten van de oorspronkelijke overlijdensrisicoverzekering wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie waardoor deze overlijdensrisicoverzekering mogelijk niet meer goed past bij uw situatie is het verstandig hier eerst naar te kijken.

Waar moet u aan denken bij een wijziging in uw persoonlijke situatie die van invloed kan zijn op uw overlijdensrisicoverzekering?
De samenstelling van uw huishouden is veranderd. U bent bijvoorbeeld gaan samenwonen of getrouwd, of u heeft kinderen gekregen. Maar ook als u bent gescheiden of niet meer samenwoont is uw huishouden veranderd.
Uw inkomsten en uitgaven zijn aanzienlijk gewijzigd. U heeft bijvoorbeeld een andere baan met een ander salaris.
U heeft extra afgelost op uw hypotheek waardoor de hypotheekschuld kleiner is en de overlijdensrisicoverzekering misschien verlaagd kan worden.
U heeft spaargeld opgebouwd waardoor uw nabestaanden bijvoorbeeld het wegvallen van uw inkomen na overlijden voor een bepaalde periode kunnen opvangen. Dit kan ook betekenen dat de overlijdensrisicoverzekering verlaagd kan worden.

In bovenstaande situaties is het, ongeacht de nieuwe premies, verstandig advies in te winnen zodat uw financiële positie opnieuw in kaart gebracht kan worden. Dit kan tot gevolg hebben dat uw overlijdensrisicoverzekering verhoogd of verlaagd moet worden of misschien is de verzekering helemaal niet meer nodig. Indien u advies wilt hebben over een nieuwe Scildon overlijdensrisicoverzekering, dan kunt u op deze website een adviseur bij u in de buurt vinden.

Kosten
Telefonisch zonder advies
U sluit dan telefonisch een nieuwe Scildon overlijdensrisicoverzekering af. Voor de nieuwe verzekering betaalt u eenmalig € 75 afsluitkosten en per jaar € 25 onderhoudskosten.

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.