Scildon maakt echt het verschil

Besparen op uw verzekering

Via Rabobank heeft u een overlijdensrisicoverzekering van Scildon. U heeft van Rabobank bericht ontvangen dat uw overlijdensrisicoverzekering mogelijk goedkoper kan. U kunt hieronder eenvoudig berekenen of dat het geval is. Het is wel handig om de gegevens van uw huidige verzekering bij de hand te hebben.

Besparing realiseren?

Kunt u besparen? En wilt u een nieuwe verzekering aanvragen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Geef dan ook aan of u de verzekering hetzelfde wilt houden of aanpassen.

Dezelfde verzekering voor minder geld

Als u de verzekering hetzelfde wilt houden, ontvangt u via Rabobank een voorstel voor een nieuwe verzekering bij Scildon. Bij de aanvraag hoort een medische acceptatie door Scildon. U ontvangt dan een lijst met vragen over uw gezondheid. Afhankelijk van uw antwoorden kan de premie nog wijzigen. Hierover wordt u uiteraard geïnformeerd.

Verzekering aanpassen

Als u wilt weten of de verzekering aangepast moet worden, neemt Rabobank contact met u op voor een oriëntatiegesprek. Als er na het afsluiten van de oorspronkelijke overlijdensrisicoverzekering wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie waardoor deze overlijdensrisicoverzekering mogelijk niet meer goed past bij uw situatie is het verstandig hier eerst naar te kijken.

Waar moet u aan denken bij een wijziging in uw persoonlijke situatie die van invloed kan zijn op uw overlijdensrisicoverzekering?

  • De samenstelling van uw huishouden is veranderd. U bent bijvoorbeeld gaan samenwonen of getrouwd, of u heeft kinderen gekregen. Maar ook als u bent gescheiden of niet meer samenwoont is uw huishouden veranderd.
  • Uw inkomsten en uitgaven zijn aanzienlijk gewijzigd. U heeft bijvoorbeeld een andere baan met een ander salaris.
  • U heeft extra afgelost op uw hypotheek waardoor de hypotheekschuld kleiner is en de overlijdensrisicoverzekering misschien verlaagd kan worden.
  • U heeft spaargeld opgebouwd waardoor uw nabestaanden bijvoorbeeld het wegvallen van uw inkomen na overlijden voor een bepaalde periode kunnen opvangen. Dit kan ook betekenen dat de overlijdensrisicoverzekering verlaagd kan worden.

In bovenstaande situaties is het, ongeacht de nieuwe premies, verstandig advies in te winnen zodat uw financiële positie opnieuw in kaart gebracht kan worden. Dit kan tot gevolg hebben dat uw overlijdensrisicoverzekering verhoogd of verlaagd moet worden of misschien is de verzekering helemaal niet meer nodig. Rabobank kan u daarbij alleen adviseren over Interpolis overlijdensrisicoverzekeringen. Indien u advies wilt hebben over een nieuwe Scildon overlijdensrisicoverzekering, dan kunt u op deze website een adviseur bij u in de buurt vinden.

Kosten

Telefonisch zonder advies
U sluit dan telefonisch een nieuwe Scildon overlijdensrisicoverzekering af. Voor de nieuwe verzekering betaalt u eenmalig € 75 afsluitkosten en per jaar € 25 onderhoudskosten.

Ik wil besparen op mijn overlijdensrisicoverzekering

    Ik wil besparen op mijn premie. Verder blijft mijn verzekering hetzelfde.Ik wil besparen op mijn premie en ik wil weten of mijn verzekering nog past bij mijn situatie.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]