Scildon maakt echt het verschil

Voor je het weet, ben je 67 jaar……….

Pensioen is voor iedereen anders. Voor de één nog ver weg. Voor een ander is het al de dagelijkse praktijk.

In opdracht van Scildon heeft fotografe Ramona Deckers een aantal mensen geportretteerd. Ieder in zijn of haar eigen omgeving. Bij de foto’s vertellen deze mensen hun verhaal. Wij hebben gekozen om verschillende generaties aan het woord te laten. Mensen in de leeftijd van 27 tot 87 jaar. En dat levert mooie beelden en verhalen op! Echte Pensioenportretten.

Iedere leeftijd zijn eigen verhaal over pensioen

De tweeling Kevin en Marvin (27 jaar) kijken tegen die tijd wel hoe zij moeten omgaan met hun pensioen. De 67-jarige Cor waarschuwt ons: ‘Voor je het weet ben je 67, dat gaat heel snel hoor.’ En de 87-jarige Jan geniet nog met volle teugen van zijn Ford Mustang.

Portretten online en op zuilen

Deze portretten vindt u niet alleen op www.pensioenportretten.nl. De foto’s en verhalen staan ook op grote zuilen die door Nederland trekken. In mei stonden de portretten op het Schouwburgplein in Rotterdam. Van 12 juni t/m 2 juli 2018 vindt u deze expositie in Groningen op het Damsterdiep. En later dit jaar nog in Utrecht.

Uw pensioen – nog ver weg of dichterbij?

Wanneer gaat u met pensioen? Nu is de pensioenleeftijd nog 67 jaar. In de komende jaren gaat die pensioenleeftijd omhoog. Maar een belangrijkere vraag….. weet u wat u wilt doen als u met pensioen gaat? En of u daarvoor dan genoeg geld opzij heeft gezet?!

Win een professionele fotoshoot

Schrijf uw pensioenverhaal en maak kans op een professionele fotoshoot door Ramona Deckers. En het maakt niet uit of u nu al met pensioen bent of over een paar maanden met pensioen gaat. Of dat dat nog jaren duurt. Schrijf uw dromen op, deel uw dagelijkse leven. Als het verhaal maar over pensioen gaat. Het mooiste verhaal belonen wij met een professionele fotoshoot door Ramona Deckers. Ramona heeft ook de foto’s voor Pensioenportretten gemaakt.

Schrijf uw eigen verhaal en maak kans

Waarom start Scildon met Pensioenportretten.nl?

Scildon vindt het belangrijk dat u op tijd nadenkt over uw wensen als u met pensioen gaat. Want die wensen kosten u vaak geld. En hoe eerder u zorgt dat u daarvoor geld opzij zet, hoe makkelijker u die wensen kunt waarmaken. Uw financieel adviseur kan u hiermee heel goed van dienst zijn! Met Pensioenportretten.nl vragen we extra aandacht voor het op tijd regelen van een aanvullend pensioen. Want voordat je het weet, ben je 67 jaar…..