Scildon maakt echt het verschil

Expositie Pensioenportretten op Damsterplein

Voor je het weet, ben je 67 jaar……….’

Pensioen is voor iedereen anders. Voor de één nog ver weg. Voor een ander is het al de dagelijkse praktijk.

In opdracht van Scildon heeft fotografe Ramona Deckers een aantal mensen geportretteerd. Ieder in zijn of haar eigen omgeving. Bij deze foto vertellen deze mensen hun verhaal. Wij hebben gekozen om verschillende generaties aan het woord te laten. Mensen in de leeftijd van 27 tot 87 jaar. En dat levert mooie beelden en verhalen op! Echte Pensioenportretten.

Bekijk de expositie tot en met 1 juli 2018 op het Damsterdplein in Groningen

Iedere leeftijd zijn eigen pensioenbeleving

De tweeling Kevin en Marvin (27 jaar) kijken tegen die tijd wel hoe zij moeten omgaan met hun pensioen. De 67-jarige Cor waarschuwt ons: ‘Voor je het weet ben je 67, gaat heel snel hoor.’ En de 87-jarige Jan geniet met volle teugen van zijn Ford Mustang. Bekijk alle foto’s en lees de portretten op het Damsterdplein in Groningen.

De expositie staat hier tot 1 juli 2018. En natuurlijk kunt u de expositie ook online bekijken via www.pensioenportretten.nl

Uw pensioen – nog ver weg of dichterbij?

Wanneer gaat u met pensioen? Nu is de pensioenleeftijd nog 67 jaar. In de komende jaren gaat die pensioenleeftijd omhoog. Maar een belangrijkere vraag….. weet u wat u wilt doen als u met pensioen gaat? En of u daarvoor dan genoeg geld opzij heeft gezet?!

Bekijk de Pensioenportretten ook op www.pensioenportretten.nl

Schrijf uw pensioenverhaal en win een professionele fotoshoot.

Schrijf uw pensioenverhaal en maak kans op een professionele fotoshoot door Ramona Deckers. En het maakt niet uit of u nu al met pensioen bent of over een paar maanden met pensioen gaat. Of dat dat nog jaren duurt. Schrijf uw dromen op, deel uw dagelijkse leven. Als het verhaal maar over pensioen gaat. Het mooiste verhaal belonen wij met een professionele fotoshoot door Ramona Deckers. Ramona heeft ook de foto’s voor Pensioenportretten gemaakt. Ga naar de website pensioenportretten.nl voor uw verhaal en de spelregels.

Maak kans op een fotoshoot

 

Waarom start Scildon met Pensioenportretten.nl?

Scildon vindt het belangrijk dat u op tijd nadenkt over uw wensen als u met pensioen gaat. Want die wensen kosten u vaak geld. En hoe eerder u zorgt dat u daarvoor geld opzij zet, hoe makkelijker u die wensen kunt waarmaken. Uw financieel adviseur kan u hiermee heel goed van dienst zijn! Met Pensioenportretten.nl vragen we extra aandacht voor het op tijd regelen van een aanvullend pensioen. Want voordat je het weet, ben je 67 jaar…..