Scildon maakt echt het verschil

Wij zijn Scildon

Op 1 juli 2017 is Legal & General Nederland van naam veranderd. Ons moederbedrijf in het Verenigd Koninkrijk – Legal & General Group plc – heeft ervoor gekozen niet langer actief te zijn op het Europese vasteland. Daarom heeft zij de aandelen van Legal & General Nederland verkocht aan Chesnara Holdings B.V. Chesnara is een Brits verzekeringsbedrijf dat actief is in Engeland, Zweden en Nederland. Chesnara heeft circa 1,1 miljoen klanten (2018).

Een nieuwe naam en een nieuw logo

Met de nieuwe aandeelhouder hebben we ook een nieuwe naam gekregen: Scildon. De nieuwe naam is afgeleid van ‘shield’ en ‘skills’ en staat voor bescherming, slagvaardigheid en deskundigheid. In ons logo komt ook de bescherming terug. In ons huidige logo wordt dit al jaren gesymboliseerd door een schild. Het schild staat voor bescherming van de financiële zekerheid van onze klanten. De kleuren oranje, wit en blauw staan voor onze verankering in de Nederlandse samenleving.

Hetzelfde gedreven team

Achter Scildon staan dezelfde mensen als bij Legal & General, die zorgen voor dezelfde hoge kwaliteit van producten en service. Met één doel: klanten helpen bij het realiseren van financiële zekerheid.