Scildon maakt echt het verschil

Is uw overlijdensrisicoverzekering nog up-to-date?

U heeft een overlijdensrisicoverzekering (ORV) bij Scildon. Wij vinden het belangrijk dat u regelmatig kijkt of uw ORV nog up-to-date is. Want uit een recent onderzoek blijkt dat 31% van de ondervraagden met een ORV toch nog in de financiële problemen komt, als één van de partners overlijdt. En ruim 25% van de ondervraagden weet niet voor welk bedrag zij een ORV hebben afgesloten.

Voorkom financiële problemen

Uit het onderzoek blijkt verder dat 69% van de ondervraagden een ORV heeft afgesloten die lager is dan de hoogte van de hypotheek. Daarmee zijn (bij een overlijden van de verzekerde partner) de maandelijkse kosten voor de hypotheek slechts gedeeltelijk gedekt. Maar voor de (woon)lasten is dan nog geen oplossing. Daardoor kan de achterblijvende partner alsnog in financiële problemen komen, ondanks dat een ORV is afgesloten.

Daarom raden wij u aan om regelmatig even contact op te nemen met uw financieel adviseur. Samen met uw adviseur kunt u dan kijken of uw ORV en uw andere verzekeringen nog helemaal up-to-date zijn.