Scildon maakt echt het verschil

Duurzame (beleggings)keuzes maken

Iedere dag maken we ontzettend veel keuzes. Ook steeds meer duurzame keuzes. Fietsen of met de auto? Water uit een fles of uit de kraan?

Die duurzame keuzes maken wij als bedrijf natuurlijk ook. We hebben u al vaker verteld over de zonnepanelen op het dak van ons gebouw, de elektrische auto’s van onze accountmanagers en vanzelfsprekend onze keuze voor groene stroom. Maar ook over ons duurzame beleggingsbeleid. Voor onze eigen beleggingen, maar ook voor de beleggingskeuzes die wij onze klanten bieden.

En daarover hebben we iets nieuws voor u!

Binnen uw beleggingsverzekering heeft u een ruime keuze van externe fondsen. Om u te helpen bij het kiezen van het fonds dat het beste bij uw situatie en wensen past, hebben we de ‘Fondsvergelijker’ ontwikkeld.  Daarmee vergelijkt u fondsen niet alleen op kosten of rendement, maar nu ook op de mate van duurzaamheid. Bespreek samen met uw financieel adviseur welke duurzame fondsen het beste aansluiten bij uw wensen en situatie. En zo dragen we allemaal een steentje bij aan het verbeteren van onze wereld.