Huurverzekering

En de winnaar van het Adfiz Prestatie Onderzoek 2023 is…Scildon Huurverzekering! In de categorie Klantbelang kwam onze Huurverzekering als beste naar voren. Lees hier wat de jury ervan vindt. Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) speciaal voor klanten met een huurhuis. Dat is de Scildon Huurverzekering. Want deze ORV keert in een door jouw klant gewenste periode iedere maand een bedrag uit. En daarmee kan de achterblijvende partner (een gedeelte van) de huur blijven betalen.

Een maandelijkse uitkering zodat de achterblijvende partner gewoon de huur kan blijven betalen!

Samen met je klanten kijk je naar wat er in hun situatie nodig is. Wat is de hoogte van de huur, welke maandelijkse uitkering is verstandig om te verzekeren. En hoe lang is de uitkering nodig, bijvoorbeeld twee, vijf of tien jaar. Daarmee heeft de achterblijvende partner de financiële ruimte én de tijd om eventueel een andere (huur)woning te vinden. Als deze partner verhuist, blijft de uitkering gewoon doorlopen als aanvulling op de nieuwe maandelijkse lasten.

Voordelen

  • Maandelijkse uitkering in plaats van uitkering ineens. Zodat de uitkering gebruikt kan worden voor de betaling van (een deel van) de maandelijkse huur.
  • Scherpe premie, scherpere premie voor niet-rokers.
  • Snel en digitaal aanvraag- en medisch traject.
  • Dynamische digitale gezondheidsverklaring zorgt ervoor dat er veel minder aanvullende vragen achteraf gesteld hoeven worden.
  • De dekkingsbevestiging krijgt u binnen drie dagen.
  • Werelddekking
  • Looptijd vanaf twee jaar en gebroken duren mogelijk.
  • Aantrekkelijke voorwaarden; geen en-bloc clausule.

Uitkering belast

De uitkeringen uit de huurverzekering worden niet belast voor de inkomstenbelasting. Wel wordt de waarde van een lopende overlijdensrisicoverzekering na een overlijden belast in box 3. Als de verzekering uitkeert, ontvangt de klant jaarlijks van ons een overzicht voor de belastingopgave.

Download de productkenmerken of maak een premieberekening via MijnScildon.nl.

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.