Compagnons verdienen jouw aandacht

Heb jij bedrijven met een compagnonsconstructie in je portefeuille? Dan helpt Scildon je met het benaderen van deze bijzondere doelgroep.

Eén van de compagnons overlijdt – wat nu?

In Nederland zijn er ongeveer 200.000 ondernemingen met een compagnonsconstructie. Bijna 60% daarvan heeft op dit moment geen compagnonsverzekering. Van deze ondernemingen geeft 52% aan dat bij het onverwacht overlijden van de compagnon deze niet of zeer moeilijk te vervangen is. Dit blijkt uit een onderzoek dat IPSOS in opdracht van Scildon in 2020 heeft laten uitvoeren. De belangrijkste uitkomsten van dit onderzoek hebben wij voor jou in een infographic gezet.

Hoe kun je compagnons helpen?

Uit het onderzoek blijkt onder andere ook dat compagnons vaak geen idee hebben wat de (financiële) gevolgen zijn als één van de zakenpartners onverwacht overlijdt. Daarom heeft Scildon speciaal voor jou een aantal middelen ontwikkeld, waarmee je het belang van een compagnonsverzekering onder de aandacht kunt brengen van compagnons. Denk je hierbij aan een brochure (pdf en gedrukt) brief- en mailteksten en een video. Het materiaal is neutraal voor je uitgevoerd. Je kunt het eenvoudig bij ons opvragen.

Keeping the dream alive

Zo helpt u ondernemers bij het realiseren van hun droom. Ook als één van hen plotseling overlijdt. Want met een compagnonsverzekering biedt u hen voor relatief weinig geld een uitstekende financiële zekerheid! En de Scildon Lifestyle ORV kunt u hiervoor uitstekend gebruiken.

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.