Scildon op social media | Scildon Scildon op social media | Scildon

Scildon op social media

Scildon is actief op verschillende social media. Zo vindt u ons op Facebook, LinkedIn en YouTube. Als u een vraag heeft, kunt u ons een tweet sturen. Onze medewerkers zijn tussen 8.00 uur en 17.30 uur bereikbaar. Like ons op Facebook, stel uw vraag op Twitter of kom meer te weten over ons bedrijf op LinkedIn en YouTube.

image image

Facebook

Op Facebook bespreken we leuke en belangrijke momenten in ons leven. En welke financiële consequenties deze momenten eventueel met zich mee brengen. 

Like Scildon op Facebook.

image image

Twitter

Via ons Twitter-kanaal brengen wij u op de hoogte van financieel nieuws op het gebied van pensioen, vermogensopbouw en levensverzekeringen. Via Twitter kunt u ook vragen stellen. Stuur ons een tweet en wij geven u graag een antwoord.

Volg Scildon op Twitter.

image image

YouTube

Via onze YouTube-video’s laten wij u kennis maken met Scildon. Hier vindt u onze eigen bedrijfsfilms, maar ook video’s van Legal & General wereldwijd. Daarnaast kunt u hier uitleg-video’s bekijken over bijvoorbeeld uw pensioen of over sparen en beleggen. Als u zich abonneert op ons YouTube-kanaal, ontvangt u automatisch een bericht als wij een nieuwe video hebben geplaatst.

Bezoek het Scildon-kanaal op YouTube.

image image

LinkedIn

Op onze Scildon bedrijfspagina op LinkedIn vindt u meer informatie over ons bedrijf. Wij plaatsen hier onze nieuwe vacatures. Ook plaatsen wij hier regelmatig een update van ons weblog. Zo blijft u op de hoogte van wat er bij ons en bij onze medewerkers speelt.

Ga naar Scildon op LinkedIn.