Scildon

Scildon Werknemerslijfrente

Extra persoonlijk pensioenpotje voor jouw werknemers? Je regelt het met de Scildon Werknemerslijfrente.

  • Geen vaste pensioenverplichting
  • Weinig administratieve lasten
  • Goed werkgeverschap
  • Geen verplichte deelname voor werknemers

Advies door een deskundige

Voor advies en afsluiten verwijzen wij je graag naar een onafhankelijke financieel adviseur.

Vind je adviseur

Contact

Als je een vraag hebt, kun je het beste contact opnemen met je financieel adviseur.

Scildon is bereikbaar van 9.00u-17.00u.

Naar contact

Een eigen flexibel pensioen met de Scildon Werknemerslijfrente

Wil jouw werknemer iets opbouwen voor later? Dat kan met de Scildon Werknemerslijfrente. Dit is een flexibele vorm van vermogen opbouwen voor later. Zo vult je werknemer een eigen pensioenpotje.

Kies je voor Scildon Beleggen? Dan is er een ruime fondskeuze, waaronder verschillende duurzame fondsen.

Kies je voor Scildon Easy B? Dan kies je voor gemak en beleg je volgens een van de Duurzame Mixfondsen van Cardano die het beste bij je past.

De Scildon Werknemerslijfrente kan ook nog eens fiscaal interessant zijn.

De voordelen voor jouw werknemers

– Een fiscaal aantrekkelijke pensioenpot
– Extra bijstorten is mogelijk
– Ruime (duurzame) fondskeuze als je kiest voor Scildon Beleggen
– Kies voor beleggen met gemak met Scildon Easy B
– Mogelijkheid meeverzekeren premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid
– Uitkering bij overlijden is waarde + 10%

Hoe werkt Scildon Werknemerslijfrente?

In de derde pijler leggen werknemers in vanuit hun netto-inkomen. Het fiscale voordeel vragen zij terug via hun belastingaangifte. Zo bouwen ze fiscaal vriendelijk aan een persoonlijk pensioenpotje.

Scildon incasseert de maandelijkse inleg van de deelnemers bij de werkgever. Door middel van een volmacht tussen de werkgever en de werknemer wordt dit vastgelegd; het gaat immers om een netto-inhouding op het salaris. De deelname aan de Scildon Werknemerslijfrente is vrij. Bij onverhoopt overlijden komt de opgebouwde waarde +10% beschikbaar.

Deelname aan de Scildon Werknemerslijfrente is niet verplicht. Wel is er maximale flexibiliteit in combinatie met verschillende, waaronder duurzame, beleggingsmogelijkheden. Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Met de Scildon Werknemerslijfrente geef je jouw werknemers de mogelijkheid vermogen op te bouwen dat bij hun past.

Gaat je werknemer uit dienst? Dan is het mogelijk het potje mee te nemen naar een andere werkgever. Is er voldoende lijfrenteruimte? Dan is het ook mogelijk zelf verder op te bouwen, zonder werkgever.

Vrijheid en duurzaam beleggen

Bij een collectieve pensioenregeling zijn er voor de werkgever vaak verplichtingen. En zijn de individuele keuzemogelijkheden voor de werknemers vaak beperkt.

De Scildon Werknemerslijfrente bieden we zowel aan bij Scildon Beleggen als bij Scildon Easy B. Het enige verschil is dat je bij Scildon Easy B kiest voor gemak in beleggen. Dit doe je door te kiezen uit een van de drie Duurzame Mixfondsen van Cardano die het beste past bij je risicoprofiel. Wil je een ruime keuze uit beleggingsfondsen? Dan kies je voor Scildon Beleggen.

Documenten

Financieel advies

Wil je weten of je voldoende inkomen hebt voor later? Neem dan contact op met je financieel adviseur. Samen met hem of haar stel je vast of het verstandig is om nu geld opzij te zetten voor je pensioen. Bovendien is een financieel adviseur op de hoogte van alle fiscale regels.

Je bent op onze oude website. We werken hard aan onze nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk onze nieuwe website.